Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezamăgiri

Buna, Lexxi :D. M-am bucurat cand am citit povestea ta, imi place foarte mult. Are acel aer misterios, fara ca acel 'mister' sa se evidentieze prea mult. Si cred ca "misterul" acesta are si un nume, pe care inca nu l-ai dezvaluit, este vorba despre "el", iubitul lui Alice.
Imi place cum ai povestit totul. Te pricepi excelent la descriere, esti maestra. Imi place aceasta descriere metaforica pe care o folosesti, chiar ma incanta. Uite un exemplu:
"Eu şi cerul plângem la unison . Ploaia rece mi se scurge prin păr după care îmi gâdila obrajii ca nişte lacrimi dulci" :X:X, ce fraza minunata :X.
Si la dialog stai destul de bine, desi uneori am impresia ca se confunda cu naratiunea.
De exemplu aici: " Sună destul de ciudat că linguşesc Elveţia pe care o urăm pentru că acela a fost locul în care tata a părăsit-o pe mama, însă acesta este un caz extrem. Deci, pot veni?" So, aici nu inteleg ceva, ii povestea mamei ei despre Elvetia, sau sunt gandurile ei din perspectiva carora narezi? :S Confuzia se face intre sintagmele astea doua: " tata a părăsit-o pe mama" si "Deci, pot veni?", in prima Alice vorbea despre mama, iar in a doua Alice vorbea cu mama. Cu alte cuvinte, greseala nu este foarte semnificativa, dar va trebui sa verifici putin cum suna, oricum, nu e grav.
Am gasit si doua greselute una de tastare, prima, si una de exprimare (care nu sunt sigura ca e greseala, dar suna un pic aiurea):
"slavă domnului" = slava Domnului
"la doar cei optsprezece ani ai tăi" - nu stiu ce sa zic, dar cred ca suna mai bine "la cei optsprezece ani ai tai", aniway, nu e grav.

Ti-am mai zis, te pricepi excelent, asa ca aceste greseli sunt convinsa ca vor desparea. Ai talent si inspiratie si abia astept continuarea.
Imi place personalitatea pe care i-ai creionat-o lui Alice si faptul ca si-a sunat mama pentru a o consola, lucru deosebit de important intr-o familie.

Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-am suparat cu critica legata de greseli, pentru ca nu am scris-o cu rautate, ci pentru ca stiu ca orice creator de ficuri vrea sa se perfectioneze, si asta a fost scopul "criticii" mele.

Iti urez succes in continuare si abia astept nextu' :D.

Kisu :*:* bye bye :-h

Răspunsuri în acest subiect
Dezamăgiri - de SnowFlake. - 31-05-2010, 06:38 PM
RE: Dezamăgiri - de Hetalia - 31-05-2010, 07:41 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 11-06-2010, 08:05 PM
RE: Dezamăgiri - de Berry. - 09-07-2010, 01:45 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 09-07-2010, 05:11 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 14-07-2010, 07:57 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)