Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezamăgiri

Este noul meu fic, sper să vă placă ^^ .

Dezamăgiri

Prolog

Oare ce semnificaţie au acele cuvinte rostite atunci când eşti îndrăgostit până peste cap? Pentru unii, ele nu au niciun rost, nicio semnificaţie . . . nimic . Cuvinte ce le spui, dar ce se uită pentru că iubirea dispare din sufletele lor.
Pe moment te fac foarte fericit, dar cu timpul devin dureroase, in special după ce relaţia se încheie brusc şi tot timpul se învârte în mintea ta . Totul se transformă într-o uriaşă dezamăgire . Vrei, nu vrei, trebuie să te resemnezi,
deşi îti va luă ceva timp să asimilezi toate informatiile pe care sufletul tău nu le acceptă . Toate momentele frumoase petrecute cu persoana iubită se şterg, tot ce a fost frumos va deveni o tortură .

Capitolul unu

Aerul este plăcut în această seară . Aleea din parc este goală, nici un om normal la cap nu se află aici în acest moment, sigur, în afară de mine . Poate par nebună, dar m-au durut cuvintele lui reci . Acel " adio " spus cu atât de multă indiferenţă mi-a străpuns inima. Nu credeam că aşa ceva se poate întâmpla. Nu pot să cred că m-a abandonat . Am crezut că acea iubire va fi atât de imensă încât să reziste toată viaţa , dar m-am înşelat . Iubirea eternă nu există, este doar un mit spus copiilor mic . . .
Plâng . . . Nu mă pot opri din plâns şi oarecum este bine , pentru că mă ajută să trec peste asta mai uşor ( sper ) Trebuie să mă descarc . Nu pot ţine în mine toată suferinţa de care am parte . Nimeni nu este lângă mine în acest moment . . . nimeni .
Prietenii nu mă consolează. Oare am uitat să le spun ce s-a întâmplat sau au aflat şi singuri şi nu le pasă de soarta mea ? Sunt confuză . . . Nu pot gândi la rece . Mă îndrept cu paşi repezi spre o băncuţă . Mă aşez şi privesc spre cer . Privesc cum norii acoperă stelele , fiind aşa de negrii . A început ploaia . Eu şi cerul plângem la unison . Ploaia rece mi se scurge prin păr după care îmi gâdila obrajii ca nişte lacrimi dulci . Am clipit să-mi scutur stropii de pe ochi, uitându-mă în gol, de-a lungul drumului . Toate visele mele s-au năruit, iar el . . . Ei bine, el îşi va vedea de soarta sa cu o altă femeie . Acea femeie misterioasă care mi l-a furat . Nu o cunosc, dar nu cred că este o cineva cu clasă sau stil .
Simt nevoia să plec departe, să schimb atmosfera, locul, TOTUL ! Poate mama mea mă va primi înapoi cu braţele deschise, dar nu mă pot baza pe acest lucru foarte mult, mai ales după ce i-am rănit sentimentele şi am ignorat-o atâta timp . Trebuia să o ascult atunci când mi-a spus că povestea va avea un final dezastruos, dar eu nu credeam . Speram să fie o poveste de dragoste cu un final fericit . De ce părinţii au mereu dreptate?
Merg, abia îmi târăsc picioarele în drum spre casă . Ploaia e rece şi se intensifică . Sunt udă din cap până în picioare şi senzaţia nu e prea plăcută, fiind şi riscul să răcesc, dar ce mai conta asta acum? Un fulger a împărţit cerul în două pentru câteva minute, iar apoi a dispărut de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Misterios , ca El . Caut cheia în poşetă şi deschid uşa. Mă îndrept mecanic spre telefon:
- Alo ? se aude o voce piţigăiată de la celălalt capăt al telefonului .
- Mamă ! O, mamă ! Ce bine îmi pare să te aud din nou după atâta timp în care nu te-am contactat. Îmi pare rău pentru asta. Ştii că te iubesc, nu ? Am aşa de multă nevoie de tine acum !
- Alice ? O, slavă domnului că ai sunat ! Eram ingrijoarata . Îţi simt în voce ceva straniu , dar nu-mi pot da seama ce. Şi cuvintele tale m-au pus pe gânduri. Ce s-a întâmplat?
Plâng neconsolat şi nu pot să-i răspund mamei mele la întrebare . Adevărul este că nici nu ştiu ce să-i spun . Nu o pot întreba aşa că o nesimţita , direct pot să mă întorc acasă? Cred că mama s-a panicat că nu am răspuns şi a exclamat:
- Alice !
- Spune-mi, nu ştiu cumn să o rog să mă descrie fără să pară suspicioasă, cum eram înainte să plec de acasă?

- Ciudată întrebare, însă voi încerca să spun adevăru l. Erai plină de viaţă, veselă . Nu făceai niciodată nimic ieşit din comun, în afară de faptul că eu te rugam să nu faci ceva nebunesc, cum ar fi mersul pe motocicletă şi tu îl făceai în cele din urmă , doar pentru că eu te avertizasem să nu o faci . Erai tipul de copil problemă, dar şi aşa, eu tot te iubesc . Copilul meu problemă şi cu un chip angelic . Eşti foarte frumoasă la doar cei optsprezece ani ai tăi arăţi mai bine decât mine la vârsta aceea . Mulţi băieţi voiau să fie iubiţi tăi, dar tu te-ai încăpăţânat şi ai fugit cu amorezul tău . Frumos aşa, Alice. Ştiu că acel băiat ţi-a făcut ceva şi nu poţi nega . Te cunosc mult prea bine ca să nu-mi dau seama .
Mama are dreptate şi a atins punctul sensibil . Se vede că nu o pot duce de nas prea uşor .
- Da, mamă el este motivul pentru care te-am sunat . Numai suport să stau aici , în Florida. Vreau să schimb atmosfera, locul, casa, tot ce îmi aminteşte de el . Şi aş vrea să te întreb dacă aş putea veni înapoi acasă, în adorata Elveţie vestită pentru ciocolata ei extraordinar de bună . Sună destul de ciudat că linguşesc Elveţia pe care o urăm pentru că acela a fost locul în care tată a părăsit-o pe mama, însă acesta este un caz extrem. Deci, pot veni ?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Dezamăgiri - de SnowFlake. - 31-05-2010, 06:38 PM
RE: Dezamăgiri - de Hetalia - 31-05-2010, 07:41 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 11-06-2010, 08:05 PM
RE: Dezamăgiri - de Berry. - 09-07-2010, 01:45 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 09-07-2010, 05:11 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 14-07-2010, 07:57 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)