Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Devil Beside You

Cred ca le voi ramane intotdeauna recunoscatoare celor doua colege ale mele care mi-au recomandat acest serial. La inceput, nu vroiam sa ma uit din lipsa de chef, dar dupa ce am inceput sa-l vizionez am devenit obsedata.
Mi-a placut foarte mult aceasta poveste de dragoste dintre fata timida si baiatul periculos, adorat de fete. Ahmon parea un tip foarte rece si dur, care putea face pe oricine sa sufere, dar faptul ca s-a indragostit de Qi Yue l-a schimbat mult, l-a facut mai bun, mai bland. Ea cred ca a devenit mai puternica dupa ce a petrecut timp alaturi de "fratele vitreg". La inceput era doar o copila timida, care nu stia cum sa-i marturiseasca baiatului pe care il placea ca are sentimente pt el, apoi s-a maturizat si ar fi fost in stare sa faca orice pt ca ea si Ahmon sa nu fie vreodata despartiti.
Un alt lucru care mi-a placut a fost cuplul Qing Zi - Yuan Yi. Desi o placea pe Qi Yue, Yuan Yi a reusit sa o uite si sa ajunga sa tina mai mult la Qing Zi. A luptat pt ea cu tatal ei, chiar fiind grav ranit intr-un duel.
Si cuplul Li Xiang - Yang Ping este dragut. Ea credea ca tine la Ahmon, pt ca acesta o proteja tot timpul. Uneori, se punea intentionat in pericol, doar pt ca el sa vina si sa o salveze. Apoi, Yang Ping i-a marturisit ce simte pt ea si cu timpul, Li Xiang s-a atasat de el.
[Imagine: sig_reinoir.png]

Răspunsuri în acest subiect
Devil Beside You - de Corina. - 28-03-2009, 03:26 PM
RE: Devil Beside You - de ^ToxicK kiD^ - 21-10-2009, 09:09 AM
RE: Devil Beside You - de βεκi - 18-06-2010, 08:46 PM
RE: Devil Beside You - de Crazy~Tenshi - 07-07-2010, 06:25 PM
RE: Devil Beside You - de Ria'chuu - 17-10-2010, 07:21 PM
RE: Devil Beside You - de Nami - 23-12-2010, 03:39 PM
RE: Devil Beside You - de Flash - 06-12-2011, 08:53 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)