09-07-2009, 11:59 PM
uhh ce fic frumos, nicio greseluta, nimic nimic :))
deci ai o idee foarte frumoasa, imi dai site'ul unde l-ai postat pe tot? :))
imi doresc foarte mult sa-l citesc, dar nu mai am rabdare.
Estetica e minunata, iar lucrul care imi place e ca te bazezi pe naratiune si descriere, mai putin dialog cum imi place mie :))
am vazut insa ca ai inceput din capitolul 3 sa mai pui si dialog :-w ai grija sa nu devina sec.
Imi place ca narezi la persoana I, nu multi pot face fata, totusi cand narezi la persoana I trebuie sa descrii mult sentimentul personajului :))
cand pui urmatorul capitol? ;;)
esti foarte talentata si sper sa mai faci ficuri sasusaku, nu doar unul, e pacat sa nu scrii cand ai talent de la Dumnezeu.
Cred ca asta va fi un comentariu mic, avand in vedere ca nu am avut ce comenta :))
bye si astept nextu' :*
deci ai o idee foarte frumoasa, imi dai site'ul unde l-ai postat pe tot? :))
imi doresc foarte mult sa-l citesc, dar nu mai am rabdare.
Estetica e minunata, iar lucrul care imi place e ca te bazezi pe naratiune si descriere, mai putin dialog cum imi place mie :))
am vazut insa ca ai inceput din capitolul 3 sa mai pui si dialog :-w ai grija sa nu devina sec.
Imi place ca narezi la persoana I, nu multi pot face fata, totusi cand narezi la persoana I trebuie sa descrii mult sentimentul personajului :))
cand pui urmatorul capitol? ;;)
esti foarte talentata si sper sa mai faci ficuri sasusaku, nu doar unul, e pacat sa nu scrii cand ai talent de la Dumnezeu.
Cred ca asta va fi un comentariu mic, avand in vedere ca nu am avut ce comenta :))
bye si astept nextu' :*
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu