Răspunsuri: 775
Subiecte: 57
Data înregistrării: Feb 2010
Reputație:
195
Zupi: 83.276 z
(12-11-2011, 12:05 AM)Snow. A scris: Am uitat paint-ul, dar merge şi aşa. Ideea este să se vadă imaginea, nu? x3.
Ei.. la mine a venit deja Crăciunul, so:
http://i41.tinypic.com/vczdol.jpg
Impinge, se vede ceva, felicitari e baiat!
Desktop-ul meu.
Foarte simplu, dar sincer chiar nu vreau sa-l complic cu cine stie ce wallpapere sau alte nebunii. ^ ^ Cat despre restul lucrurilor, ce pot spune, majoritatea sunt cunoscute tuturor, so...
Răspunsuri: 527
Subiecte: 58
Data înregistrării: Oct 2007
Reputație:
132
Zupi: 9.898 z
Desktop
Imi place ordinea si posibilitatea de a accesa cam orice ma intereseaza aproape insant.
Plus, o rezolutie sanatoasa nu strica hehe.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.
Răspunsuri: 142
Subiecte: 6
Data înregistrării: Jul 2007
Reputație:
142
Zupi: 809 z
Sunt atatea imagini din care sa aleg, atunci cand ma apuca sa imi schimb desktopul x_x.
Oricum, azi m-a lovit si pe mine ca o sa vina iarna, asa ca mi-am pus un wallpaper accordingly lol.
here :3
[in forbidden sunt chestiile de pe ecran, mi se par de-a dreptul inestetice, astfel ca le-am inghesuit acolo]
+ last Christmas = heaven :X.
Răspunsuri: 35
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jul 2011
Zupi: 727 z
Imi place foarte mult imaginea.Dar poti avea mai multe pe desktop.
Ador florile de aceea sunt cam nelipsite pe desktop-ul meu.
In rest de toate pentru toti...
Răspunsuri: 767
Subiecte: 32
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
154
Zupi: 10.398 z
Quality sux soo bad. Ehm, folosesc cam toate programele care se află sus iar jos am: 240 x 400 - folder cu ~1000 wallpapers pentru telefon, Istorie - ceva documente primite pe mail de la profesoară, New Folder - weh, trebuia să conţină DOAR resurse dar am băgat în el cam tot ce am descărcat în ultima vreme: muzică, filme, gifs şi Wallpapers - obviously.
Ehm, şi-un torrent cu wotlk pe care am în sfârşit ocazia să-l descarc şi să-l (re)joc.
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy
Răspunsuri: 127
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jul 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.578 z
Uatievar
Putina culoare... cel mai probabil am trec inapoi la o imagine mica pe centru[cool story, huh?].
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.
Răspunsuri: 663
Subiecte: 67
Data înregistrării: Jul 2011
Reputație:
26
Zupi: 14.444 z
Dupa ce facusi windowsu'
In rest,sunt doar programele utile +aion si call of duty
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks
Yeah baby, Castiel all the way.
Astazi am gasit imaginea si ce pot sa spun, o ador, e superba, etc. Dar e. Fara doar si poate. De ceva timp doar aripile si Ingerii imi domina desktop-ul si imi place. E foarte relaxant si dragut, ma tine calma. Si restul, ca de obicei, nimic complicat. Folosesc Google Chrome doar pentru blog, lol.
Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
Imi place desktop-ul meu asa cum este. + si simplu
Am pe acolo niste fic-uri/idei incepute de fic... niste programe care nu-s ale mele, 4Story de care imi este lene astazi si etc. Puteti sa va uitati si singuri. ^ ^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 67
Subiecte: 5
Data înregistrării: May 2012
Reputație:
4
Zupi: 1.103 z
Aici desktopu meu..
L-am ales pentru ca in poza sunt personajele ce-mi plac cel mai mult din noul anime Kuroko no Basket, pentru ca sunt kawai, frumosi, misto de toate o.o Si imi mai place pentru ca arata ca si cum s-ar pregati sa joace basket, iar eu ador jocul asta chiar daca nu prea joc, pentru ca nu ma pricep. Probabil o sa-l schimb peste vreo 2 saptamani si o sa pun altul ce mi-a placut la nebunie b-)
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..
|