Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deseneaza Limitele Dragostei - [+18]

Sasuke:

Soarele batea cu putere in pleapele mele, deschizandu-le. Cu fata spre geam -- La ce m-am gandit? Mi-am intredeschis ochii, continuand sa-i deschid din ce in ce mai larg. Eh, bine macar ca nu bat in ochii ingerasului meu mic, Sakura. Al doilea ingeras, dupa Melissa. Sa o iubesc atat de mult? Cine ar fi crezut. Dar totusi, ma indragostisem de ea. Foarte mult chiar, desi a fost doar o noapte... dar o noapte care a insemnat mai mult decat o obligatie pentru mine. O noapte de dragoste perfecta. O iubeam nebuneste
Ii priveam chipul blajin atat de fascinat... Pur si simplu nu imi puteam lua ochiii de pe ea. Si pur si simplu nu puteam sa ii rezist. Si nu iam rezistat. Mi-am aplecat buzele peste ale ei, unindu-le. Am incercat pe cat posibil sa ma abtin. Sa nu o trezesc cumva... dar nu am putut. Imi placea prea mult sa o sarut. Am adancit sarutul cu mai multa putere... De doua ori mai multa putere...
Am simtit cum ceva misuna pe mine, apoi intra in parul meu negru. M-am speriat putin. Am tresarit, insa nu mult. Abea apoi mi-am dat seama ca era mana rozaliei. O trezisem. Dar eram totusi bucuros ca imi accepta sarutul. Ba chiar mai mult, imi raspundea la el, prin toate gesturile care le facea. O mangaiam pe spate, incalzind-o. Sarutul se accentua si se accentua, pana la maxim. Ne sarutam nebuneste, pasional, pana la limitele sarutului.
Niciunul dintre noi nu renunta pana cand... Pana cand un tipat ascutit ne-a trezit la realitate. Ne-am despartit cu repeziciune buzele. Sakura a luat in mana doua halate si mi-a aruncat repede unul, in timp ce pe celalalt si-l punea pe ea. Si-a strans repede cordonul si a fugit din camera. M-am repezit si eu sa mi-l pun, apoi am iesit pe usa. Tipatul se auzise din camera Melissei. Oh, nu, Melissa! Uitasem complet de ea. Am ingenunchiat langa patul ei micut, langa Sakura. Fata era pur si simplu speriata. Asta ma nelinistea. Ce era cu Melissa? Nu puteam sa o las. Trebuia sa facem ceva! Sakura trebuia sa faca ceva! Nu pricepeam de ce statea, cand biata Melissa suferea.
-Fa ceva! De ce stai?! Ajut-o pe Melissa! i-am zis aceste cuvinte foarte nervos, dar cred ca mai mult am speriat-o decat am linistit-o. Fa ceva!
Si-a intrors privirea speriata spre mine.
-Nu stiu ce sa fac, Sasuke! Nu mi-au spus si ce ar trebui sa se intample dupa.
-Nu imi pasa! Fa ceva, orice, poate merge! Nu sta!
Am speriat-o... Dar eram atat de nervos incat as fi riscat sa o pierd... Sa le pierd... Pe ea si Melissa. Zanra a iesit de dupa un colt.
-Sakura, trebuie doar sa o atingi in zona inimii! Dar fa-o repede!
-Adica acum, copilo! Numai e mult timp! completa Hannu.
Puteam sa-i vad rozaliei ochii umeziti, sclipind sub razele soarelui de dimineata. Ingrozita, a inceput sa se uite cand la mine, cand la dragoni, incercand sa desluseasca totul. Mana ei tremura pe mana Melissei, in timp ce bietul meu ingeras era rosu la fata, in timp ce ingerasul meu plangea de durere... Nu vreau sa o pierd pe Melissa, insa sincer, daca as zbiera ca un nebun la Sakura, ce as rezolva? Nimic. As ingreuna situatia.
Asa ca, pentru a o putea incuraja, m-am lasat pe genunchi, langa ea. Sau mai bine spus, in spatele ei cu doar cative milimetri. Am cuprins-o de talie, apoi mi-am apropiat buzele de urechea ei. Respriratia mea calda ii incalzea pielea, calmand-o. Mainile mele ii incalzeau soldurile incordate, dezmierdandu-le din acel dezacord cu restul corpului. Incetul cu incetul, Sakura si-a desprins mana de bratul mititel al Melissei, apoi a atins-o, cu podul degetelor, in zona inimii. Nu cred ca avea destula incredere in ea ca sa faca asta, mai ales ca bagasem spaima in ea cu toate urletele mele. Am luat o mana de pe soldul ei, inconjurandu-i bazinul de cealalta mana ramasa. Mana pe care o luasem o asezasem peste a ei. Mi-am strecurat degetele printre degetele Sakurei, incercand sa presez putin mai mult mana pe pieptul surorii mele.
-Asa... i-am soptit, pentru incurajare. Stiu ca poti. Am incredere in tine. Si nu te teme, sunt aici pentru tine si pentru Melissa.
In momentul acela a incetat sa mai tremure. S-a lasat moale pe spate, in bratele mele, nedezlipindu-si mana de a mea de pe inimioara Melissei. Am mai presat odata mana rozaliei peste pieptul micutului meu ingeras.
Pentru o clipa, mi-am inchis ochiii, zambind. Mi-a aparut in minte imaginea mea si a Sakurei, stand in aceasta pozitie... Doar ca pe pat sedea Melissa, mai fericita ca niciodata... Pentru o clipa, am simtit cum un sentiment de nostalgie ma cuprinde... Acela, cand eu, mama, tata si sora eram inca o familie, in ciuda certurilor din ultimii ani. Cel putin, stiau sa se prefaca in fata noastra ca nu se intampla nimic, chiar daca eram destul de mare, pe atunci, sa inteleg asta. Faceau pe familia cu noi, ne ofereau afectiune, ne indrageau... Si, pentru o clipa, m-am imaginat pe mine si pe Sakura, ca un fel de... parinti pentru Melissa. Pentru prima oara ma simteam in stare sa am grija de o copila, alaturi de cineva cu care ma simteam, pur si simplu, euforic... fericit...
-Sasuke, Melissa e bine! E bine!
Mi-am deschis brusc ochii, auzind vocea Sakurei. Acum statea in fata mea, zambindu-mi cu gura larga, pana la urechi. Cand am vazut-o pe Melissa stand langa ea, parca nu ma mai puteam stapani... Acea fericire din mine revenise din nou. Am luat-o in brate pe surioara mea mai mica, strangand-o la pieptul meu. Nici nu cred ca pot sa descriu in cuvinte ceea ce simteam. Eram de un miliard de ori mai fericit ca inainte. Si totusi... Lipse ceva... cineva... Tineam neaparat, cu toata inima si cu tot sufletul meu, sa o iau si pe Saku in brate. Sa o simt la pipetul meu pe ea, si in acelasi timp sa o strang la pieptul meu si pe ingerasul meu mic. Sa imi simt familia aproape.. o noua familie pe care ma simteam bucuros sa o am langa mine. Si chiar daca nu ii puteam marturisi Sakurei faptul ca o iubesc, acum, as fi gasit imediat un pretext sa o iau in brete.
-Iti multumesc tare mult ca ai ajutat-o! i-am zis, intinzand mana spre ea. Vino aici.
Fara niciun fel de remuscare, rozalia si-a facut avant la pieptul mu. Off... Ce n-as fi dat sa o tin asa tot timpul. Sa o pot strange, sub aripa mea, tot timpul, sa avem amandoi grija de Melissa, ca un fel de... cuplu fericit...

Sakura:
Sincera sa fiu, chiar imi placea treaba asta... Iubeam sa o fac... Si sincer, as fi facut-o de cate ori as fi avut ocazia. Eram constienta ca poate nu o sa mai am niciodata prilejul de ai simti buzele moi si calde. Dar poate o imbratisare sau poate... un pupic pe obraz... Nu stiu, imi doresc nebuneste sa pot din nou sa il simt langa mine, langa corpul meu.
-Cred ca am vazut destul, strica momentul Zanra.
M-am uitat cu coada ochiului la reactia faciala a lui Sasuke. Am putut distinge o incruntatura serioasa pe chipul lui Sasuke.
-Hei, tu si cu copilita nu aveati treburi mai bune de rezolvat?
Sasuke a oftat apasat. Poate reusesc sa ii diminuez situatia... Mi-am pus mana pe obrazul sau, privindu-i adanc ochiii margelati in negru.
-Are dreptate, am spus zambind. Si in plus, cred ca Melissa e putin obosita. Oricum, nu am apucat sa... vorbim... aseara... Sti tu, despre... King...
Am inceput sa fac pauze scurte intre cuvinte, pauze care, totusi, se distingeau in glasul meu. Nu vroiam sa scap din bratele sale... Dar si-ar fi dat seama ca il... plac... Mai ales dupa noaptea de aseara, daca as fi acceptat sa mai stau sub aripa lui, alaturi de Melissa care... dormea? Pentru un moment, m-am speriat ingrozitor. Am inceput din nou sa tremur. Am pus repede mana peste a ei. Imi era prea drag ingerasul asta... Imi era teama pentru micuta Melissa.
-A adormit doar, Sakura. E obosita. Mai bine o lasam sa se culce.
M-am dat la o parte din bratele lui, apoi el s-a ridicat in picioare, de pe jos. A asezat-o pe Melissa in patuc, iar apoi a tras plapumioara roz peste ea. Dupa asta, s-a indreptat spre mine, cu pasii mari si repezi. Ajuns in fata mea, m-a privit fix in ochii, tintuindu-mi privirea. I-am simtit mainile pe talia mea, care ma trageau, lipindu-ma astfel de el. Simteam cum prin mine se scurge un val de lesin. Inima imi pompa sange in vene cu o viteza repezita. Si-a arcuit buzele spre gatul meu, sarutandu-l finut. Nu puteam sa suport asta... Era prea mult pentru mine. Imi era extrem de frica de ce s-ar putea intampla daca as fi cu el. Poate ca ne era interzis... Poate ca era o regula care sa ne interzica asta, si sa o permita decat in situatii de urgenta. Nu vroiam sa ni se intample ceva, nici mie si nici lui...
-Sasuke, nu putem...
A inceput sa imi sarute gatul din ce in ce mai apasat, ca si cum nici nu m-ar fi auzit. Am mai incercat odata.
-Nu putem, Sasuke. Te rog...
N-am putut sa continui. In momentul urmator, m-am trezit trantita in perete. Nu pot sa cred! Nu avea de gand sa se opreasca. Insa de daa asta, frica a crescut la maxim. Am inceput sa tremur si sa lacrimez... Lui nu-i pasa. Ba chiar mai mult, a inceput sa imi muste pielea gatului, si sa urce lingundu-ma pana la lobul urechii.
-Sasuke! am inceput eu sa tip. Te rog, Sasuke!
Nu i-a pasat. A inceput sa isi plimbe mainile pe corpul meu ca un nebun.
-Sasuke!
-Fratioare...
~~~va urma~~~
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

Răspunsuri în acest subiect
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Miky sweetie :3 - 05-03-2011, 11:00 AM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 12-03-2011, 05:49 PM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Yin - 15-04-2011, 12:07 AM
RE: Deseneaza Limitele Dragostei - [+18] - de Innaa. - 01-08-2011, 07:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 16.282 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)