Răspunsuri: 1.445
Subiecte: 59
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
850
Zupi: 36.015 z
@ nazrob nu trebuie să dai quote la toate posturile şi postul tău e spam
Revenind la topicul în sine, nu o să spun prea multe, însă mai ai de lucrat.
Desenele nu sunt epic fail, dar nu poţi spune nici că sunt extraordinar de reuşite. Cel din Naruto nu mi se pare atât de reuşit, pentru faptul că l-ai făcut după un anumit desen şi asta însemna că : ori îţi iese ca desenul în sine, ori nu îţi iese deloc. Din păcate, la tine vorbim despre a doua variantă. Sunt mai multe greşeli, pe care nu o să le menţionez, pentru că ţi le poţi observa şi tu. Totuşi, sunt de apreciat umbrele şi toate acele puncte necesare, se pare că eşti bine pus la punct cu... tehnica, dacă pot să zic aşa.
Stilul - văd că încerci să îţi faci un stil tipic manga/anime. Sfatul meu este să încerci să desenezi lucruri cât mai variate - atât după modele, cât şi din propria ta imaginaţie. Nu doar manga/anime models, asta pentru că te ajută să îţi creezi un stil propriu şi ... pur şi simplu te ajută să îţi dezvolţi stilul / îndemânarea în ceea ce priveşte desenatul.
Personal cred că cel mai reuşit desen din cele postate de tine este cel de-al doilea. Mi se pare că ai detaliile bine puse la punct şi l-ai desenat destul de bine, deşi sunt destul de multe erori, mi se pare cel mai reuşit. Poate şi pt. că nu am un model cu care să îl compar, în plus, chiar pare drăguţ gâtul, faţa, ochii, dar în special urechile. Probabil ai o mână pentru detalii. I like this.
În orice caz, baftă în continuare and all ^^