30-07-2009, 10:54 AM
Pregatindu - se pentru lupta ce ar fi urmat , Gabriela incepu sa se gandeasca la ceea ce spusese Theresa ... ' De unde stie ? 'Nu putea intelege , si se tot framanta , poate ca asa si-ar fi dat seama , dar era munca in zadar . Actiona din impuls , ca de obicei ...
" - Ei bine Theresa ... cum se face ca sti atat de multe ? Iata , oricat de mult te-ai apropia de acestia , tot ai fi putut sa afli atat de multe ! Nu inteleg ... pana la urma , care e puterea ta ? Nu imi aduc aminte sa fi stiut ca tu ai o anume abilitate ! Si mai e ceva ... de ce iti ascunzi chipul de ceilalti ? De ce porti acea pelerina ?" spuse aceasta astfel incat toti sa o auda .
' E mult prea ciudata povestea asta ... '
occ : BlueAngel or who wants
" - Ei bine Theresa ... cum se face ca sti atat de multe ? Iata , oricat de mult te-ai apropia de acestia , tot ai fi putut sa afli atat de multe ! Nu inteleg ... pana la urma , care e puterea ta ? Nu imi aduc aminte sa fi stiut ca tu ai o anume abilitate ! Si mai e ceva ... de ce iti ascunzi chipul de ceilalti ? De ce porti acea pelerina ?" spuse aceasta astfel incat toti sa o auda .
' E mult prea ciudata povestea asta ... '
occ : BlueAngel or who wants