15-07-2011, 10:50 PM
Deliver me from death
Chapter 3
Sakura Haruno
Chapter 3
Sakura Haruno
Daca Guren nu exista aici , in aceasta puscarie eu acum nu mai eram si ii sunt recunoscatoere acestui inger o viata intreaga . Ma bucur nespus ca mai sunt pe acest pamant plin de fiinte infecte precum Sasuke si oameni buni ca politista mea preferata . Imi este cea mai buna prietena si imi va fi mereu , poate va exista si o zi in care voi fi fericita si voi avea veniturile mele ca sa o pot cinsti pe ea , draga Guren . Altfel nu-i pot spune , pentru ca este cea mai dulce fiinta de pe pamant , imi ese ca o a doua mama ce o iubesc foarte mult , mereu cand gandul imi zboara la ea imi vine sa plang . Nu stiu de ce , dar ma gandesc ca doar ea e singurul personaj pozitiv din toata aceasta poveste plina de ura si minciuna . Viata mea nu inseamna nimic , pentru nimeni , Sasuke a facut ce a vrut cu mine , gardiencele si-au batut joc si acum colegele de celula imi mai lipseau . Si ele ma chinuie la fel dar sunt mai rele . Acum primesc si eu ceva mancare buna dar ele mi-o arunca pe jos si calca pe ea , tot cheala sunt si acum , inca nu am haine si zici ca sunt cel mai sarac om posibil de pe globul pamantesc , sunt in ultimul hal nici o musca nu vrea sa-mi fie prietena , dar o floare ar ofili daca as incerca sa o miros . Nimic nu e bine , totul e pe dos nu pot sa inteleg de ce tocmai eu am cel mai prost destin , de ce eu sunt cea mai chinuita , de ce ? mereu asta imi e singura intrebare , as vrea sa se termine totul si sa vad numai roz in fata ochilor si numai floricele as vrea sa simt viata sa stiu ca o traiesc nu sa mor aici in timp ce rod marginile patului de foame . Nu mai pot sa traiesc in cusca asta , e o cutie rece si uda cu paraziti in ea care imi musca din corp si asa ramane doar scheletul si se duce si el ramanand astfel doar praf , eu voi fi un praf calcat de colegele mele . De ce eu trebuie sa fiu tipul de om mic si neinsemnat , slugarnic si insesizabil , de ce nu am putut fi eu regina angliei sau o mare preoteasa orice altceva decat un prea banal detinut si atat . Nici macar un puscariasi sef de celula sau ceva mai important nu sunt tot un nimic , o simpla neinsemnare . De ce tu doamne , m-ai uitat pe mine si m-ai lasat de izbeliste sa ma descurc singura , pentru ca sunt mai rau decat un copil de un an , vezi prea bine , fara voia mea am ajuns in inchisoare si acum regret cumplit . Am atatea intrebari la care nu cred ca va exista raspuns .
Acum cred ca sunt singura in celula deoarece celalalte sunt vizitae , nu ca mine , o singura singuratica in imparatia singuratatii , cam multa singuratate , stiu . Acest sentiment e foarte urat si nu-l doresc nimanui , nici lui Sasuke , lui ii doresc moartea si atat . Nu vreau sa-l chinui pentru ca nu-mi place sa vad lumea cum sufera chiar daca el ar merita . Vreau sa moara in nestiire , sa nu planga nimeni pentru el si nimeni sa nu regrete . Unde va muri , acolo ii va fii groapa . Dar trebuie sa ies din puscarie si apoi pot da startul razbunarii . Tot asa gandindu-ma , ma trezesc cu Guren in fata celulei . Zambeste larg si-mi zice ca am o vizita . Hm ? sigur am auzit bine? O vzita , oare ce-o fi aia ? mda , ma prostesc , oricum Guren zambeste , deci e de bine . Imi deschide celula , ma ridic de pe saltea si ies din cutia asta .
-Imi pare rau , dar trebuie sa-ti pun catusele, da si normal ca trebuie puse doar nu vreau sa-i fac rau politistei mele preferate.
Nu , nu , nici gand , ar putea fi concediata , din cauza mea si m-as simti prost . Merg inainte si ma gandesc cine ar putea fi persoana careia i-am trecut prin minte . Da , nu am nici o idée si intru in incaperea alba apoi o politista imi da jos catusele . Ma asez pe scaun si il privesc pe cel care imi face o vizita . Ma uit , sunt atenta , extrem de socata si nervi incep sa fiarba in mine . Dupa ce ca ma bagat in puscarie , are tupeul sa vina in fata mea si sa-mi zambeasca . Ma ridic in picioare si dau cu pumnii in masa . Il intreb pe descreierat daca nu i-a ajuns cat ma torturat iart acum vine sa isi bata joc de mine . E de necrezut , mai prost de atat putea fi ? O politista vine si-mi zice sa ma calmez , alta idioata . Ea ar fi calma , pai ii zic eu ca nu . Cine s-ar putea controla cand ar avea un gunoi de elita in fata ochilor ? ei bine eu nu pot asa ca-i dau o palma gunoierului apoi plec din incapere . Guren ma asteapta la usa cu zambetul ei gingas dar ii piere cand mi-a vazut nervi . Vine dupa mine si ma intreaba ce am patit iar eu ca proasta nu-i raspund , de parca ea are vreo vina ca dementul e aici . Incerc sa ma calmez si ii zic ca Sasuke a fost aici . Isi pune mana la gura si ma ia in brate cerandu-si scuze .
-Nu ai de ce . El e singurul care trebuie sa-si ceara ietare .
Inca mai am imaginea lui in minte si nu o pot scoate oricat de mult as vrea . S-a schimbat mult , mi-a fost frica sa-i dau acea palma , chiar daca am plecat putea veni dupa mine si o dadeam rau in bara . Dar nu a venit . Deci deja imi pun intrebari . Guren inca ma imbratiseaza dar se retrage cand o alta politista vine si-mi zice ca trebuie sa am o discutie cu un vizitator . Ii zic ca refuz sa-l vad iar domnisoara insista .
-Ce ti-a dat , bani , un sarut , numarul de telefon , spune ceva femeie ! sigur a mituit-o cu ceva pentru ca nu sunt obligat sa-l vad daca nu vreau dar asta insista .
Femeia nu zice nimic doar ma trage dupa ea apoi ma impinge in incapere . Chiar daca nu vreau imi doresc sa vad ce problema are Sasuke . Tare curioasa sunt ce om a mai omorat si probabil trebuie sa fac din nou pe criminalul . Alta discutie sau problema nu gasesc . Oricum actorul nu joaca de doua ori acelasi rol asa ca declar aceasta disctie inutila . Ma asez pe scaun si il privesc in ochi lui abisali . Inainte parca ma sagetau si erau reci iar acum sunt veseli si parca m-ar imbratisa . Poate a venit sa-mi spuna ca si-a gasit jumatatea si va fi o nunta la care sunt invitata . Mda pai nu o sa merg asa ca ma ridic si vreau sa plec dar ma prinde de mana si-mi zice sa ma asez . Sa zicem ca o sa-l ascult dar nu-i asa . Spune ce spune pe acolo , macane in continuare , vorbeste dar ia o pauza si zice ca ma iubeste si continua . A fost ceva gen “ bla bla bla te iubesc bla bla bla “ Din tot am auzit doar te iubesc . Raman blocata si Sasuke tot vorbeste pana cand se uita la mine si-mi trece mana prin fata ochilor . Ma dezmeticesc si ii zic ca nu cred nici o iota din ce-a zis .
-Dar trebuie sa crezi , eu te iubesc , cand nu ai fost langa mine am realizat ca nu pot sa traiesc fara tine …
-O da , pai atunci cand ma vei avea te vei plictisi din nou de mine si viata mea se va repeta , deci esti un idiot…
-De ce imi vorbesti urat ? de ce idiot ? ….
-Bine , atunci esti imbecil , asa ca valea altfel nu voi mai primi nici o vizita de la tine ! spun mai hotarata ca niciodata .
Brunetul isi lasa capul in jos si intreaba daca nu mai e nici o sansa . Imi pun mainile in san si-mi intorc capul inganand un “hm!â€
-Nici o impacare , nimic , ai avut prea multe sanse si le-ai irosit pe prosti .
Ma ridic si plec dar Sasuke incepe sa boceasca si ma intorc la el izbucnind in ras . Serios ? chiar plange , pentru mine , deja ma simt flatata , i-ar trebui o diploma pentru cel mai desavarsit actor dar eu nu am bani si nu am slujba necesara pentru a-l premia . Altfel i-as umple casa de diplome . Isi ridica privirea si vai saracutul cata apa si-a putut scoate din ochi , ar trebui sa se duca la romanii au talent , la cata apa ii iese din ochisorii lui mici . Unii o scot pe gura dar el este sentimetal si vrea sa arate ca plange foarte mult , mda impresionant . El marele sentimental . Tare as vrea sa se inece si sa ramana acolo , inecat in propriile sentimente , dar poate stie sa inoate si scapa, nea imi trebuie alt plan . Stiu , o sa-l urmaresc , el pe jos eu cu masina, si fata , spaste , virati la stanga, soricelul la sfarsit de drum . Si aleluia , dus a fost . Da , asa facem , cel mai bun plan, sigur nu o sa dau gres .
-Hei , mai esti printre noi ? intreaba Sasuke stergandu-si lacrimile de crocodil .
-Da , prezenta , imi faceam planurile , stii , cum sa te omor , ma gandeam ori sa te calc cu masina ori sa te las sa te ineci in sentimente ? Tu ce alegi ? ce , ii dau variante , cum vrea sa moara , ce naiba , sunt o doamna pana la capat .
-Pai , nici una , eu vreau sa murim amandoi , pusi in acelasi mormant …
-Continua sa visezi , eu am plecat . pa !
Acum nici o lacrima nu ma mai opreste din drum si ies din incapere . Auzi la el , vrea sa-i indeplinesc si dorinte , adica nu e de ajuns ca-i dau variante de moarte … . Dupa ce ca mi-a distrus viata vrea sa-mi dinstruga si moartea , eu vreau sa fiu singura in mormant nu cu un gunoier . Cata dementa , eu una ii zic good bye si adios amigo . Nu-mi prea pasa de prapaditele lui sentimente si neexistenta iubire , dar sigur el moare inaintea mea . Il omor , fug de la locul faptei si dupa ma sinucid. Pentru ca o sa fiu prinsa va trebui sa merg iar la puscarie si de ce sa-mi petrec restul vietii in chinuri cand mai bine mor ? Deci o sa mor si nu in acelasi loc cu el de teama ca vom fi aruncati in aceeasi groapa . Of , abia astept sa ies de aici si sa mananc soricelul cu par negru si ochi abisali . O sa fie asa bun , incat as vrea sa traiesc momentul ala pana cand voi muri . Ce-mi va place acea masa , aaaa , parca-i simt gustul . Ah ! daca as putea l-as omora acum fara pic de regrete . De ce doamne mi-ai deschis acum apetitul cu palma aia blestemata ? ea a fost inceputul , doar am testat mancarea , sa vad daca nu e cumva expirata si cand eram pe cale sa o mananc mi-a zis ca ma iubeste . Ce mancare iubitoare , dar eu nu o iubesc si desta trebuie sa o mananc . Muahaha ! De fapt ma iubesc pe mine , deasta va trebui sa ma auto mananc , dupa Sasuke care va fi o mancare proasta voi veni eu cu un gust bun si gata , nu voi avea ce sa mananc deoarece nu voi mai putea manca . Da , deci cum vedeti , asa sta treaba , restul e istorie . Deci va las cu amicul meu viitor pentru ca am treaba in celula .
Guren nu stie ce sa-mi faca sa ma calmeze . Acum m-as duce la el si l-as strange de gat . Habar n-am cum apare zmeul in celula si-mi zice inca o data ca ma iubeste . Ma duc la el si-l sugrum iar Guren sare la mine si-mi zice sa ma calmez ca nu e bine ce fac . Slabesc stransoarea si incep sa plang ca fraiera .
-Iesi dracu afara , nu am nevoie de iubirea ta de doi bani , nut e mai vreau , pleaca ! incep sa-l strang iar de gat si Guren ma trage inspre pat si-l da afara pe brunet .
ce ma bucur ca va place fetelor merci de comuri
![[Imagine: 82s.png]](http://img248.imageshack.us/img248/3193/82s.png)
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?