12-07-2011, 06:26 PM
Am revenit cu niste dedicatii ^_^
Pentru Layla. Te iubesc si nu uita ca iti voi fi mereu alaturi orice s-ar intampla si te rog eu nu mai fi trista, nu merita si nu iti sta bine trista. Zambeste
Pentru mine si Layla, fiindca asa vreau si meritam! We are the best!
Pentru mine. Fiindca ador melodia si nu am nevoie de el ca sa fiu fericita. Sa ramana cu fufa lui, pe mine nu ma mai intereseaza. Am tot ce imi trebuie atata timp cat am prietenii langa mine
Pentru Surubelnita fara aripi aka Zuzu. Love you <3
Pentru Kira. Sper sa-ti placa
Pentru ~iluzie optică. || aka Snowy
Pentru Bl forever. Multumesc ca ma susti mereu. Te iubesc! <3
Si pentru niste persoane care nu au cont pe site, dar pe care le iubesc nespus de mult <3 : Daiana, Flory, Costina, Alexandra, Byby, Cristina, Denisa, Maria blonda, Lucia si Alina
Pentru Layla. Te iubesc si nu uita ca iti voi fi mereu alaturi orice s-ar intampla si te rog eu nu mai fi trista, nu merita si nu iti sta bine trista. Zambeste
Pentru mine si Layla, fiindca asa vreau si meritam! We are the best!
Pentru mine. Fiindca ador melodia si nu am nevoie de el ca sa fiu fericita. Sa ramana cu fufa lui, pe mine nu ma mai intereseaza. Am tot ce imi trebuie atata timp cat am prietenii langa mine
Pentru Surubelnita fara aripi aka Zuzu. Love you <3
Pentru Kira. Sper sa-ti placa
Pentru ~iluzie optică. || aka Snowy
Pentru Bl forever. Multumesc ca ma susti mereu. Te iubesc! <3
Si pentru niste persoane care nu au cont pe site, dar pe care le iubesc nespus de mult <3 : Daiana, Flory, Costina, Alexandra, Byby, Cristina, Denisa, Maria blonda, Lucia si Alina