Pentru Yumeeeeeeeee~! >33 Lăv, baibi, lăv. I lăv you căz it's yu. ^^ Î-aş dedica toate melodiile din lume, dar mă mulţumesc, cel puţin acum :->, să-ţi dedic melodia Orochi - Sakura. Why? Pentru că eşti frumoasă şi minunată ca o floare de cireşi. Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut şi apreciez că-ţi pierzi timpul cu mine.
Cred că niciuna dintre noi nu s-ar fi gandit că o să se împrietenească cu "duşmanul". Dar uite, ne-am împrietenit, iar tu îmi zici că mă iubeşti, dea bea aştept să văd cum o să-mi arăţi acest lucru, dacă o vei face *deja ştiu, nu trebuie să mi-o dovedeşti, orgoliul mai poate aştepta, Haruki-chan*.
Pentru scumpiliciul meu adorabilicios Puh, Nana - Rose / CN Blue - Sweet Holidaiy
Pentru că eşti tu şi te iubesc aşa cum eşti, deşi... uneori mă întreb de ce te mai suport. :]] Dar tot singură îmi răspund, Dey! ^^
Pentru Bloaica mea cea bestială şi fenomenală, The Gazette - Vortex.
Nu mai pune la suflet tot ce zice un om atotnecunoscător.
Fato, eşti superbă şi minunată aşa cum eşti. Ieşi din casă, du-te (!), simte că trăieşti, inspiră şi expiră, oamăno etc.
Briskly (sper ca n-am gresit ;]]), pentru incurajare si... in esential: mesaj.
Chiar iti multumesc. Tie iti dedic melodia care imi place mult, mult, mult, mult, mult, de la Skillet.
Skillet - Falling inside the black (melodia pe care mi-ai bagat-o pe telefon b-)). A insemnat mult mesajul pentru mine. ^^ Sper ca intr-o zi sa te pot ajuta si eu. *hug*
Kayla - esti o tipa de treaba, pe langa asta, esti draguta si dulce. ^^ Yeah, tatal meu care a luat-o pe Bloaica de sot/sotie care e pusa sub vraja nu-mai-stiu-cui sa fie baiat si altele. Vrajitoare. : -? Rawr! Deci... Three Days Grace - Pain, imi place melodia, nu are nimic dea face titlul cu tine sau ceva in genul.
:]] Oricum, multumeeeesc~! >;d< Nu trebuie sa-mi faci o dedicatie ca ti-am facut si eu ;-j, banal - daca vroiai o faceai fara sa o fac *vorbesc la viitor, pentru ca vad ca asa procedeaza lumea de p'acilea: ala ii face lui ala dedicatie, ala la randul lui ca se simte... na, ala din nou si tot asa ;-j*.
Pentru Lynn, Sash' si ceilalti (toti zupăraşii moderni d'pacilea). Sug - I love scream party. De ce? :]] E hiperactiva si energica. Vine vacantaaaa~! :]] Distreazi-va! *oricum n-ar trebui sa va spun ceva ce o sa faceti :]]*