03-04-2011, 08:34 PM
Dedicatie muzicala 2.
|
04-04-2011, 10:06 PM
Hello am revenit cu cateva dedicatii. Ce sa fac? asa ca sper sa va placa si va iubesc pe toti.
![]() Nepotica mea scumpa Black Heart Chiar ca esti cu capul in nori, adica sunteti.. stiu eu ce stiu ![]() Fetita mea KittyKat vei reusi, stii la ce ma refer ![]() Danysor baietelul meu ![]() Elvira pup de la bunica ta ![]() My sys... luna amara sper sa-ti placa ![]() dancing_in_the_night sper sa-ti placa:X Cam atat..Va iubesc si pe restu logic ![]() ![]()
04-04-2011, 10:22 PM
Am venit şi eu cu o dedicaţie specială pentru o fată nebună ca şi mine şi posibilă geamană
![]() ![]() Beki, for you, my sweety. I always gather everybody's attention. ![]()
04-04-2011, 10:33 PM
Stiu ca nu este normal dar mai vreau sa fac o dedicatie de care am uitat complet, adica de cele doua persoane de care am uitat.
Pentru ca va iubesc, Vero si Kayla. ![]()
04-04-2011, 10:41 PM
Bun, am revenit şi eu cu o dedicaţie, deoarece se pare că cineva nu m-a uitat.
For you, my dear Zuzuflici! I love you too! ![]() And for my dear Kitax*x*. I love you, dear! *hugs* and for me, fiindcă şi eu merit ![]() Atât pentru azi! ![]()
05-04-2011, 09:10 AM
Hei, am trecut si eu pe aici >.<
In primul rand ii multumesc Canii mele pentru dedicatie o.o Simt deja ca o iubesc, si o cunosc doar de ieri O__O Sooo...acum sa ma revansez, asta este pentru tine Zuzulici ![]() Enter ![]() My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that ! Shake, shake that booty for Beckha !
05-04-2011, 11:19 AM
Woaa. Am revenit. Trebuie sa rasplatesc si eu lumea pe aici, am revenit prea devreme dar merge. Deci:
Pentru tine Kayla, stii cat de mult te iubesc. Vero ! Da.ti DNDu` ala jos din Stts ca te bat =.=. Nu am mai vorbit de 3 carute de vreme. Soph ! Tu Soph ! Ah ! mai trebuie cuvinte ? Aripioara mea de plumb merita si ea o dedicatiune. Cookiesor. Prajitura mea din ciocolata ;x. Beki. Mersi pentru dedicatiune. Si tu meriti una , acum. Aggie. Nu ai mai intrat pe aici de mult dar, merge si tie una. Zuza ! Zuza ! Mi.a furat peluza ! Ang. ! Ang. ! Sta pe un tanc ! Reed.Nimeni nu te.a uitat ^^. Grella. Voi face un duel cu ea :-". 2011'. Pentru ca imi esti o coichipiera pe cinste. Mitch. Sa iti vina netu` ala mai repede. Miss Serenity. Ti.ai oronat comanda, >:D<. Crăci. Indragotito. Snowy. Ah, imi este dor de tine. DeDal N. Mai conteaza de ce ? Hachiko. Cred ca te.am cam neglijat =.=. Aly. Meriti si tu o dedicatie. Lynn. ``şi observăm că aduceţi în discuţie pupincureală cum ştiu doar cei de la naruto fics`` GATA ! AM TERMINAT SI SA NU MA OMORATI PENTRU MELODII ! ![]()
05-04-2011, 08:24 PM
Pentru mine, pentru că merit.
Pentru suferinţă. Pentru voi, care m-aţi suportat 8 ani de zile [ vă ştiţi voi ![]() Pentru Teuţă, pentru că urăşte să-i zic aşa şi pentru că ştie cum să-mi ridice moralul şi să mă sprijine întotdeauna. Şi: Pentru voi, ăştia de pe zup care mă suportaţi. [ Ang., Nya., Amantu', Ash., Alysu, Abbeh., Denny., HQ, Lynn, Soph şi care mai sunteţi ^^.
07-04-2011, 09:45 AM
Ok , si eu vreau sa fac o dedicatie unei persoane speciale , unei persoane care a stat langa mine si m-a sprijinit de fiecare data , o persoana care mereu ma face sa zambesc si sa fiu fericita ! Acea persoana e , e...Debb' :X:X , surioara mea , te iubesc mult sisu' :X Sa nu uiti
![]() http://www.youtube.com/watch?v=fArcLf9ylfo ï¼ï¼¹ FIC ะ PETALA RÄ‚TÄ‚CITÄ‚ ะ Dᵃᶜᵃ ᶰᵒʳᶤᶤ ᵛᵃʳˢᵃ ˡᵃᶜʳᶤáµá¶¤ ˢᶤ ᶤᵘᵇᶤʳᵉᵃ ᶰâ»áµƒ ᵗʳᵉᶜᵘᵗ, ᵖᵒᵃᵗᵉ áµáµƒá¶¤ ᵃᵖᵃʳᵉ áµ’ ˢᵃᶰˢᵃ ˢᵃ ᵖᵒʳᶰᶤᵠDe La-nceput ..! Dʳᵃáµáµ’ˢᵗᵉᵃ ᵉ áµ’ ˢᵃáµáµ‰áµƒáµ—ᵃ ᶜᵉ ᶤᵗᶤ ᶠᵃᶜᵉ ʳᵃᶰᶤ ᵈᵉ ᶠᵒᶜˑˑˑ ˢᵘᵖᵃʳᵃ ᶜᵉˡ ᶜᵉ ᶤᵘᵇᵉˢᵗᵉˑˑˑ ᶜᵉˡ ᶤᵘᵇᶤᵗ ᶤˢᶤ ᵇᵃᵗᵉ Joc Tʳᶤˢᵗᵉᵗᵉᵃ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ áµ’ ˡᵃᶜʳᶤáµáµƒ, ᵇᵘᶜᵘʳᶤᵃ ᶜᵘ ᵘᶰ ᶻᵃáµáµ‡áµ‰áµ—, ᶤᵃʳ ᶠᵉʳᶤᶜᶤʳᵉᵃ áµáµ‰áµƒ ᶤᶰᶜᵉᵖᵉ ᶜᵘ.. Tine |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Dedicatie muzicala | 368 | 189.877 |
19-12-2010, 01:22 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
23 Vizitator(i) |