Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Death Princess

Mulţumesc mult de comentariu! Inițial vroiam să mai continui povestea, dar oficial este ultimul capitol. Mulțumesc celor care au comentat și au citit povestea mea.¤

VIII. Un nou inceput ?

Cat timp am mai stat in spital, doua zile, Chris si ceilalti nu m-au parasit nici zece secunde. Nate, prin prezenta si sarcasmul sau ma faceau sa rad, iar Ivy si Nicole sunt dragele mele prietene carora le spuneam orice. Cat despre Chris… El ma alinta si ma face sa ma simt speciala. Si de asemenea, ei au fost si cei care m-au insotit cand mi-am luat « la revedere » de la cladirea rece si sumbra a spitalului.
Cerul inghitea linstit soarele vestind sfarsitul unei zile de primavara. Eu, tinandu-l de mana pe Chris, Nicole cu Nate, Mark cu Carla, iar Ivy si Shane care se tot certau in fata noastra, ne indreptam spre casa mea.
- Iti spun ca un litru este egal cu un decimetru cub ! tipa Ivy, geniala Ivy, la Shane.
- Si eu iti spun ca nu este ! tipa si Shane la randul lui.
- Ah, idiotule ! Daca nici atat nu stii, atunci nu ma pune in rand cu tine !
- Ai dreptate ! Eu sunt Print al Mortii, tu o biata Slujitoare. Faci doar ce spun eu.
- Nu ! Fac doar ce spune Emma !
Ma simt in sfarsit implinita. Inima imi e usoara si viata mea pare sa devina mai buna pe zi ce trece. Fiecare zambet pe care il primesc de la ceilalti este ca o raza de soare pe strada mea intunecata.
- O sa ne sarutam noi maine si n-o sa ai nimic de spus ! spune Shane triumfator.
Da, sigur, Shane ! Ivy e mai incapatanta ca un catar, nu o sa fie in veci de acord cu tine. O sa faca orice sa nu se intample ce ai spus. Si, dovedind cat de multe stiu despre ea, Ivy se apropie periculos de mult de buzele lui Shane, distanta dintre buzele lor fiind milimetrica. Shane, prada unui impuls o saruta pe Ivy, care… accepta sarutul !?
- Ooooohhhhh, nebunilor ! spune Nate, privindu-i compromitator pe cei doi.
- A fost doar un sarut, spune Ivy, intorcandu-se cu spatele la baiatul cu parul albastru.
Simt ca ma inec intr-o mare de fericire, dar nici nu vreau sa ma salveze cineva. Persoanele care m-au apreciat si mi-au devenit amici, inseamna totul pentru mine. Motivul pentru care traiesc, motivul pentru care am in sfarsit viata pe care mi-o doresc. Tata ne intampina vesel in usa, cu zambetul sau calm si cu vocea sa calda ne cheama inauntru, la seara filmelor. Acum, cand in sfarsit stie adevarul despre mine, simt ca am scapat de o mare greutata de pe inima. Toate sentimentele de iubire dau navala in inima mea, dorind sa impart fericire celor din jurul meu. Acum pot simti iubirea adevarata, recunostinta fata de cei care m-au acceptat si am invatat sa ma resemnez cu trecutul meu, incercand sa-l uit. Ma descalt si vesela ma indrept spre bucatarie, pentru a pregati floricelele pentru filmul pe care va urma sa-l urmarim impreuna. Ma intorc in sufragerie si cu o fata dezamagita si trista, le spun tuturor :
- Nu… nu mai sunt…. Floricele…
Aproape izbucneam in plans de ciuda. Nu pot sa cred ca in prima seara in care suntem cu totii impreuna, eu nu am floricele ! Sa fim seriosi ! Numai mie mi se putea intampla asa ceva !
- Lasa ca merg Ivy si Shane la magazin, spune Nate, neacceptand nici un refuz.
Cei doi bolborosesc ceva, dar se indreapta resemnati spre usa si ies, tinandu-se la cel putin zece metri departare unul de altul. Chris, imbracat intr-un tricou simplu negru si niste blugi uzati, cu parul rosu ravasit, se apropie de mine si ma in brate de la spate.
- Esti fericita, Emma ?
Imi sopteste el ureche. Un fior imi gadila sira spinarii cand respiratia lui dulce mi-a mangaiat pielea. Il iubesc asa de mult. Ma intorc si-l privesc in ochii sai verzi ca smaraldele. Are o privire asa de blanda si intelegatoare. Ii sar in brate si-l sarut, ramanand asa mult timp, pana ce nu am mai avut aer si am fost nevoiti sa rupem sarutul.
- Sa-l iau ca pe un « da » ?
Ma intreaba Chris. Incep sa rad, dezvelind siragul de perle pe care mereu roscatul mi l-a laudat. Ma indrept tinandu-l strans de mana in sufragerie, dar se pare ca aparitia noastra i-ar putea deranja pe cei patru indragostiti, care sa sarutau fara inhibitii, in timp ce tata statea in capatul scarii, zambind fericit. Probabil ca mereu a vrut sa vin cu prietenii acasa, sa rad asa cum fac acum, sa am un iubit ca si Chris si sa ma comport ca o adolescenta obisnuita. Pe usa intra vijelios Ivy, urmata de Shane.
- Ivy, ce naiba, eu am spus ce cred !
- Puteai sa-mi spui ca ma urasti, dar tu nu ! Trebuia sa spui « te iubesc ! » ca sa-mi faci inima sa tresara de fericire ! Nefericitule !
Shane se apropie de Ivy, o strange de ambele maini si o saruta violent, de parca buzele sale se sparg pe buzele rosii ale lui Ivy. Shane mereu a fost o persoana violenta si dupa cate se vede, el si iubeste violent. Cand rup sarutul, Ivy vrea sa-l pleneasca, dar Shane ii ia delicat mana si i-o saruta. Blondina ramane socata in fata unui astfel de comportament. Se pare ca nu mai trebuie sa-mi fac griji, cautandu-le celor doi un iubit, respectiv iubita. S-au gasit singuri. In mine e o adevarata explozie de fericire, ma bucur pentru prima data in viata de bucuria persoanelor din jurul meu. Si ce mai persoane ! Persoane care merita tot ce e mai bun. Eu nu le merit. Oare m-am schimbat ? Sunt diferita de cum eram inainte ? Dar, merita sa ma intreb astfel de lucruri inutile cand am de trait atat de multe momente minunate alaturi de amicii mei ?
Dupa ce pregatesc intr-un sfarsit floricelele aduse de nou-noutul cuplu, ma intorc cu patru castroane uriase, iar Nate da drumul filmului ales la intamplare : « Pasarea spin ». Imi placea sa ma uit la acest film impreuna cu mama, dar, in memoria ei, o fac cu Chris si restul. Fiecare cuplu primeste cate un castron de floricele, dar majoritatea isi impart floricelele unul in gura altuia. Eu am fost mereu o persoana mai timida, care nu s-a deschis niciodata in fata altora. Dar stiu ca, atata timp cat ei sunt alaturi de mine, pot face orice.
Nu stiu exact cand, cel mai probabil la cea de-a doua parte a filmului, am adormit la pieptul lui Chris, pe canapeaua galbena. Cand m-am trezit, toti inca dormeau. Chris arata ca un micut ingeras, dormind cu gura putin deschisa si avand pe chip o expresie de calm. M-am indreptat pe varfuri spre bucatarie, pregatind cafea si ceai, fiecare alegand ce vroia.
- Buna dimineata, ma saluta Nate care tocmai intrase pe usa.
- Buna dimineata ! Cum ai dormit ?
- Bine… Vroiam sa discut cu tine.
- Sigur, spune, l-am indemnat eu, caci el parea ca se codeste pentru un moment.
- Chris este cel mai bun prieten al meu, inca din clasa a-III-a. El a suferit dejà o data din dragoste, nu vreau sa mai fie cazul. Nu te cred in stare de asa ceva, dar vreau doar sa-l vad fericit.
- Nate, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi. Il iubesc pe Chris si nu l-as rani niciodata, ii raspund eu satenului, uitandu-ma tot timpul in podea.
Nate s-a apropiat de mine si m-a imbratisat frateste. Nu imi vine sa cred ! Recele Nate m-a imbratisat ! Reecunosc, tin la el ca la un frate. Ca la fratele pe care nu l-am avut niciodata, dar de-asemenea si Mark si Shane imi sunt la fel de dragi. Stiu ca in urma cu doar cateva zile le doream moartea, dar nu i-am cunoscut niciodata cu adevarat. In usa sta Chris, privind scena noastra frateasca, zambind. Nate se intoarce si mergand spre sufragerie, se opreste in fata lui Chris :
- Sa ai grija de ea. Merita pe cineva ca tine.
O culoare rosie evidenta imi urca in obraji, eu uitandu-ma numai la roscatul care mi-a furat inima. Chris imi zambea cu zambetul sau cuceritor. Se apropie, urandu-mi « buna dimineata » cu unul din saruturile sale.
- Ce ai vorbit cu Nate ? ma intreba el.
- De ce ? Gelos ?
- Bineinteles ! Tu esti doar printesa mea.
- Mi-a spus doar ca e un nou inceput… pentru tine, pentru mine si pentru noi toti.
She's wiskey in a teacup.

Răspunsuri în acest subiect
Death Princess - de Saravis - 02-10-2011, 02:44 PM
RE: Death Princess - de Akane Hime - 02-10-2011, 04:50 PM
RE: Death Princess - de Saravis - 12-10-2011, 04:06 PM
RE: Death Princess - de Riynka - 12-10-2011, 05:41 PM
RE: Death Princess - de Akane Hime - 12-10-2011, 05:51 PM
RE: Death Princess - de Saravis - 15-10-2011, 09:44 PM
RE: Death Princess - de Akane Hime - 15-10-2011, 11:28 PM
RE: Death Princess - de Riynka - 16-10-2011, 11:55 AM
RE: Death Princess - de Leontina - 16-10-2011, 03:05 PM
RE: Death Princess - de Saravis - 23-10-2011, 03:15 PM