Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Death Game

My turn T.T
Let's see, sweet child of the doomed, what do we have here...

Track 1- suntem cumva la mtv? Honey, tuturor ne place muzica, dar partile unui fic nu le numesti "track-uri", le numesti capitole, daca doresti.

Citat:Londra, anul 1456

-Tsk�spuse femeia care alerga speriata pe stradutele intortochiate ale orasului. Aceasta se ori de cateva ori gafaind, dar alerga mai departe, teama putand fi citita pe chipul ei
Stii, la un fic nu este recomandat sa se inceapa cu linie de dialog...trebuie sa faci o introducere a situatiei, ceva! Dar, ma rog, nu sunt eu cea mai indicata persoana care sa spuna asta, si eu am facut la fel la primul fic...dar tu esti la al doilea! Trebuie macar sa ai habar de ceva! Dar nu prea se observa... T.T

Si pentru o femeie speriata care alerga si gafaia in ultimul hal, a spus "tsk"?! TSK?! Ti se pare ca asta e cuvantul potrivit?! Aah, pardon, nici macar nu e cuvant...

Citat:-Grabiti-va!!! Se auzeau voci de oameni in spatele ei. Nu o lasati sa scape!
O prima observatie: un singur semn de exclamatie era de ajuns.
Apoi, am o intrebare, tu macar ti-ai citit fic-ul? Cum ti se pare tie ca suna fraza de mai sus? Suna bine, nu? Demna de Shakespeare...Ia sa vedem, fraza asta cum ti se pare:
"- Grabiti-va! Nu o lasati sa scape! tipau oamenii in spatele ei"
Nu suna putin mai bine? Poate da, poate nu..cine stie...

Citat:Femeia alerga cat o tinura puterile pana ajunse undeva langa o casuta de la periferia orasului. Intra in casa. Vocile erau tot mai rasunatoare. Usa se zgudui de cateva ori apoi se rupse, lasand sa intre armata de oameni maniosi.
Copila draga si nestiutoare, da' pe tine nu te-a invatat doamna profesoara de limba si literatura romana de timpurile verbelor? Nu ti-a spus ca intr-o compunere se evita gerunziul? Nu ti-a spus ca intr-o compunere timpurile verbelor trebuie sa aibe continuitate, nu sa fie aruncate acolo ca intr-o ciorba? Nu ti-a spus? Nu ti-a spus? Ce pacat...era prea ocupata sa-si dea cu DTT pe ochi...

Citat:Galagia deveni insuportabile.
Mai tzumpi, da' invatatoarea aia ce-a pazit? Era cumva ruda cu actuala ta profesoara de limba si literatura romana? Vai, ce pacat...Nu te-a invatat si ea, ca cand sunt una, este la singular, si cand este mai multe, este la plural. T.T Mare pacat...probabil ca si invatatoarea ta era prea ocupata sa-si dea cu bidineaua pe bot...Deaia geme tara de ingineri :-j

Citat:Spuse o femeie scunda imbracata cu o mantie purpurie.
Nu stiu de ce, dar cand imi imaginez o femeie de juma' de buletin, imbracata pe deasupra si intr-o mantie, ma apuca rasul, sincer.:-j E parodie sau e fic horror? O.o

Citat:-Prin aceasta, il vom scoate pe Satana din aceasta femeie!
Pumnalul penetra pieptul femeie. Sangele se imprastia peste tot in camera. Pentru cateva momente, nimeni nu respira, apoi, incepu sa para ca si cand pacea ar fi fost restaurata.
Ha! Punctul culminant! Acum ar trebui sa plangem dupa mamica, nu? :>
Si inca o chestie...ti-am mai zis de timpurile verbelor. Nu ma repet, dar ai un coctail de timpuri...pff, mai pune mana pe o gramatica, ceva. T.T

Citat:Timp de trei zile, toate persoanele care locuiau in apropiere de casa femeii, nu au putut adormi.
Expresia corecta este "nu au putut dormi" T.T

Sintomele- simptomele.
Ai DEX? Sau DOOM? Sincer te sfatuiesc sa-ti cumperi unul. Stiu ca asta n-a fost o greseala de tastare. Stii si tu. T.T

Citat:Intr-o saptamana, peste un sfert din populatia Londrei, fu rapusa de aceasta boala.
Evita timpul asta...fu, avu, facu...nu suna bine!
Citat:Ikki incepu din nou sa zambeasca si fugi catre beci. Cum ajunse acolo, privirea I se opri asupra unei bucati de material pe jumatate ingropata in pamant.
-Poate e din rochia unei printese! Spuse in timp ce lua materialul. Dar e murdar, a-I zice ca e patat de sange. Pff, banuiesc ca esti trist, stand asa in intuneric�Stiu! O sa fac o papusa din tine!
Nu cred ca e cea mai fireasca reactie din partea unei fetite cand vede ceva patat de sange, si murdar pe deasupra...dar ma rog, fic-ul tau...

Concluzii:
Ai mult de lucrat! Daca asa arata al 2-lea fic al tau, ma intreb cum a fost primul! O.O
Nu ai descriere aproape deloc. Figurile de stil sunt inexistente.
Actiunea este grabita cu viteza luminii.
Timpurile sunt varza varza varza facute.
Nu ai continuitate in actiunea din propozitii. Ai tendinta sa incepi o propozitie cu o actiune, si sa termini actiunea in aceeasi propozitie. NU e bine asa!
Exemplu:
Citat:Femeia alerga cat o tinura puterile pana ajunse undeva langa o casuta de la periferia orasului. Intra in casa. Vocile erau tot mai rasunatoare. Usa se zgudui de cateva ori apoi se rupse, lasand sa intre armata de oameni maniosi.
Observi ca ti-am delimitat propozitiile? Observi ca faci cum am zis eu? Observi? T.T

Sa fiu directa asa...sincer nu vad mare talent pe capul tau...Dar daca tu vrei sa scrii fictiune, pune mana pe niste carti, romane, pe o carte buna de gramatica, invata timpurile alea, si trage-o de nas pe profa aia a ta de romana, sa iti spuna care timpuri se utilizeaza intr-o compunere si care nu. T.T

PS: Observi ca [ , ] comentariul meu e mai mult decat dublul "track-ului" tau? Lucrul asta nu-ti spune nimic? Nu suna niciun clopotel prin minte? T.T
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Death Game - de Bad Bunny - 17-04-2009, 03:35 PM
RE: Death Game - de Monica Wksv - 17-04-2009, 07:32 PM
RE: Death Game - de Nya. - 17-04-2009, 07:38 PM
RE: Death Game - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-04-2009, 08:21 PM
RE: Death Game - de Jigoku - 18-04-2009, 01:29 AM
RE: Death Game - de yulobo - 18-04-2009, 04:44 PM