28-01-2010, 09:29 PM
Mda.... chiar vrei sa stii ziua de azi? Iti spun eu ca nu -.-". Dar ca sa vezi ca sunt fata de treaba tot iti spun. M-am trezit ca de obicei la 7, injurand de toti mortii ceasului ala afurisit fie ca are sau nu, mai avea putin si ii se canta si lui aleluia ^^". Am ajuns la scoala... profa de romana s-a hotarat sa ne predea, cum sa piarda ea vreo ora ca sa stam si noi degeaba >,<". Dupa ce insfarsir s-a terminat chinul trece si ora de bio asa lejer... nici nu era profa in clasa cu noi . Dupaia am vazut pe cineva, si asta cred ca a fost cea mai tare parte a zilei [stii tu cine ]. Dupa ce ne-a incheiat diriga mediile si am vazut ca m-a luat un baiat cu care sunt in competitie de cand ne cunoastem era sa fac o criza pe acolo, dar a trecut. Tot il iau eu la medie in semestrul 2 . Si am mai facut o descoperire o_o". Clasa mea nu e in stare sa chiuleasca de la o ora. >.< . Si noi am fost singurii fraieri care au ramas 6 ore la scoala... cred ca toata scoala era goala numai noi stateam ca prostii pe`acolo TT_TT. Dupa ce am venit de la scoala fuga la antrenament. Mi-am pierdut din viteza TT_TT, dar am mai castigat rezistenta . Mda... dupa ce am terminat si cu antrenamentul am ajuns acasa si am inceput sa fac articolul pt revista lu` profa de romana. Cred ca mi-a luat o ora :[. Si acum in sfarsit pot lenevi linistita, citind vreo carte interesanta sau butonand la tastatura pana sar butoanele .
Mda, sper ca nu te superi ca ti-am incarcat filele din creieras cu asa porcarii .
See ya` ! ^^"
Mda, sper ca nu te superi ca ti-am incarcat filele din creieras cu asa porcarii .
See ya` ! ^^"