18-01-2008, 10:03 PM
Ce tare!Cred ca asta a fost cea mai buna zi a mea din 2008!M-am trezit...devreme!Cel putin pentru mine...adica la 11:30!Nu m-am dus la scoala pentru ca medicul a spus clar "repaos total".Ok!Am deschis frumos ochisorii...si m-am repezit la oglinda.Sunt aceiasi dintodeauna!Bine,poate am ochii mai negri,dar nu e mare diferenta.M-am uitat putin la televizor...nimic interesant.Am schimbat haotic canalele timp de...3 ore!Frumos Angeli...ai tampit televizoru ala.Pe la 16:30..m-am dus sa fac baitza.Mi-am pregatit exact cum imi place mie:spuma,sare de baie si bineinteles cateva picaturi de ulei cu aroma de lavanda.chiar daca telefonu meu suna necontenit..nici nu m-am sinchisit sa raspund.AM iesit dupa o ora...cand incepuse sa se raceasca apa!Am mai stat doua ore in pat...dupa care am intrat pe mess.O plictiseala totala!Asta pana cand a intrat Kaname...cand ne intalnim..ies scantei!Cele mai mare fane yaoi din toate timpurile!Sa stii draga mea ca brunetu arata mai bine!Acum stau,vorbesc cu ea si ma uit la "Godzilla"!Tare!
![[Imagine: comanda1semnatura.png]](http://i261.photobucket.com/albums/ii67/GlamazoanA/comanda1semnatura.png)
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light