08-12-2011, 04:53 PM
Ceva distractie pe la ora de religie si pauza.
Niste scris in jurnal.
Uitat la limba lui Alin care si-o trecerea peste dinti si caninii lui foarteee mari (si ascutiti o.o). Eu: Ah, limbuta lui... *in love* Si normal ca i-am zis lui Dya ca-i dragut. Iar ea: De-abia acum vezi? Si eu eram: *mad* Grrrrrrrrrrrrr, de ce nu mi-ai zis pana acum ca-l consideri dragut?! (tot in mintea mea)
Ne asculta maine la franceza, Stefi, servus, ca eu-s penultima si tu vii dupa mine.
Altceva? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. De dimineata, la sapte si ceva, eu mieunam. >.> Intr-o zi iubeam oul fiert din farfurie si il chemam la mine, in alta data fredonam, dansam, chitaiam si altele. Eh... pana si: Guit, guit, am spus. *laughs*
Eu: Gogosarule!
Ea: Multumesc. De unde vine asta?
Eu: De la geaca ta.
Ea: o.o? *uitandu-se* Ah, daaaaaaaaaaaa... gogosar verde. Aaa... bleo.
Eu: Albastru. Bleomaren este ce... *uitandu-se la marea pata de gri de SUS*
Ea: Ah, da, albastru. Bleo ca si ghiozdanul tau.
Eu *uitandu-ma*: DA!
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sau
Eu: Dya, in vacanta de iarna nu-i asa ca o sa il petrecem mereu impreuna si o sa facem un om de zapada? *dreaming*
Ea: Daca ninge.(..)
Eu: Lasa, o sa ninga. *after* Sau facem om de zapada din iarba. o . o
Ea: WTF?! *fata ei fluffeh*
Niste scris in jurnal.
Uitat la limba lui Alin care si-o trecerea peste dinti si caninii lui foarteee mari (si ascutiti o.o). Eu: Ah, limbuta lui... *in love* Si normal ca i-am zis lui Dya ca-i dragut. Iar ea: De-abia acum vezi? Si eu eram: *mad* Grrrrrrrrrrrrr, de ce nu mi-ai zis pana acum ca-l consideri dragut?! (tot in mintea mea)
Ne asculta maine la franceza, Stefi, servus, ca eu-s penultima si tu vii dupa mine.
Altceva? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. De dimineata, la sapte si ceva, eu mieunam. >.> Intr-o zi iubeam oul fiert din farfurie si il chemam la mine, in alta data fredonam, dansam, chitaiam si altele. Eh... pana si: Guit, guit, am spus. *laughs*
Eu: Gogosarule!
Ea: Multumesc. De unde vine asta?
Eu: De la geaca ta.
Ea: o.o? *uitandu-se* Ah, daaaaaaaaaaaa... gogosar verde. Aaa... bleo.
Eu: Albastru. Bleomaren este ce... *uitandu-se la marea pata de gri de SUS*
Ea: Ah, da, albastru. Bleo ca si ghiozdanul tau.
Eu *uitandu-ma*: DA!
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
sau
Eu: Dya, in vacanta de iarna nu-i asa ca o sa il petrecem mereu impreuna si o sa facem un om de zapada? *dreaming*
Ea: Daca ninge.(..)
Eu: Lasa, o sa ninga. *after* Sau facem om de zapada din iarba. o . o
Ea: WTF?! *fata ei fluffeh*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2