01-10-2011, 01:19 PM
Hellou, mai diary. How are you? Fain? Wow! o.o Me too, swetti. I know, I know, much time has passed. Trebuie să fac baie, nu vreau, dar dacă mă duc în parc (pătură -opţional-, caiete de scris şi desenat, creioane, pixuri, ceva de băut -apă-, un sticks, covrig, ceva... trebuie). Ce mai fac eu? Ehm, bine. Vreau să mă duc săptămâna care urmează, să nu se înţeleagă că asta, la cimitir. T____T A trecut ceva timp. So sucks! Sorry mother, I am irresponsible. T___T Chiar şi de faţă cu tine. So shit! The big shit (and "Big bubbs. Nice bubbs. Buuuubbbs!! Bubbs, bubbs, bubbs, nicee bubbs!!" -Beto, ora de tehnologie). Anyway, se pare că o să-l târăsc pe tata prin cimitir. *forced smile* Apropo, dacă e să ajung în parcul Plumbuita, azi, trec şi pe la biserică să aprind lumânări. *yeeee -extension* Oricum tot vroiam să trec pe acolo de câteva săptămâni, my bad, okay? Anyway, mai urmează doar testul predictiv la matematică şi am scăpaaaat *extension*. Ghiciţi ce? Am luat 2.60 la fizică. *rolling* Frateee, cea mai mare notă a fost 3.75, iar cea mai mică a fost luată de Beto -diva- care a fost *pam-pam, tobele răsună ca în mahala* 1.10. *laughs* În pauză toţi ne-am dat mari cu notele luate la test şi eram "I am so proud of me. *cheering me* C'mon, c'om. I don't hear!!" or something. *laughs* Am făcut şi boacăne -cum ar fi ieri >.>- şi... reîncep cura că am deja şaptezeci de kilograme. T________T What the shit is that, dude?! Me... *yada* *running in tears* Mă duc să fac baie. La revederci or whatever you want, scorpiilor.
Postscript: Copiii m-au numit "nemiloasă". : > Să nu îmi mai zică lumea că nu-s diabolică. *evil laughs* Long story, never -> adică "You'll never hear". *given eyes over head*
Postscript: Copiii m-au numit "nemiloasă". : > Să nu îmi mai zică lumea că nu-s diabolică. *evil laughs* Long story, never -> adică "You'll never hear". *given eyes over head*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2