Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary...

Mda. Ce pot spune de ziua mea si noaptea care... nu am avut-o. Ieri frumos ma suna my friend: "Maine mergem la padure." Eu prin casa super happy oh God thanks thanks 105. Mama si tata la munte, nasimea plecase 105 si eu saream prin casa ca nebuna. Buu~un, zis si facut. ma asez la Pc si incep sa imi blestemj zilele plangandu-ma la bineinteles Teh, Kido s.a. ana la 2 noaptea cad ma suna cineva, vezi ca venim la tine. Eu, wtf dude e 2 noaptea, omul mai doarme. ramaneti acasa ca e mai bn. Ok, zis si facut. Inchid fericita telefonul si la 3 jumatate ma trezesc ca suna soneria si aud batai in geam. Eu OMG, *help me* monstrii, vampiri, mda... nu erau decat my friends Eram :?? Voi nu stitit sa stati acasa? Lumea incearca sa doarma lol.
Ma rog ... vine dimineata si ne trezim toti in diferite locuri ale camerei. casa mea un dezastru >< ploua, tuna , fulgera si eu app faceam pe mn de frica. Ma scol pe la 9 ii dau afra pe toti si logic, ia si fa curat ca trebuie sa vina mama . Imi ocup timpul doua ore si in final termin si ma asez in pat haaa~appy cad imi amintesc ca mama imi zisese cu doua zile in urma sa ii ud florile si ele saracle aratau ... :blood:. Fugi uda cele 50000 de flori din casa si pune-te din nou in pat cand ... vine mama. Ma cheama la a imi arata ca mi-a cumparat nush ce eu moarta de somn si vad o bluza roz. ROZZZ? Omg,stiind ca acum o luna ii zisesem: "Nu-mi mai lua haine roz, nu ma prinde bine, te rooo~og." Mda, ok o probez o arunc in cosul de rufe si ma roaga sa o ajut la mancare. Si uite asa am ajuns sa stau sa-mi plang de mila cand toata lumea e ok si eu... eu sunt moarta.
^_____________^

Tnx diary

Răspunsuri în acest subiect

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)