14-05-2010, 04:15 PM
O pata de noroi ii completa chipul ei ca de inger. Mi-a dat seama ca ea nu a fost niciodata ingrijita cu adevarat de mama ei. Mi-am dat seama de acest lucru chiar din prima clipa cand am zarit-o in fata mea hehe.repetitie. btw, nici acel 'mi-am dat seama' repetat nu suna prea bine :p
ce mai inferior clan.ce-cel .Pe langa asta, eu stiam ca 'inferior' nu are grad de comparatie
*ai repetat si 'decret' destul de mult in randurile respective. Incearca sa gasesti sinonime si va iesi mult mai bine, vei vedea :D
Sufletul sau fiindu-i pustiu. asta nu suna bine, asa fara o alta actiune.
te incepeai sa schitezi un mic zambet. te incepeai ? :D incepeai, schitai etc
Si cam asta ar fi in esenta.
Ideea e buna in principiu, te-ai documentat sau ceva?:) E buna ideea cu anii,dar ai grija sa nu uiti perioada pe parcursul actiunii. In orice caz, ai evoluat cat de cat,cel putin asta pot spune dupa primul capitol. Continua sa scrii :)
P.S. : nu incerca sa-l umpli de figuri de stil, pentru ca la un moment dat vei face personajul sa para sensibil sau copilaros :p
ce mai inferior clan.ce-cel .Pe langa asta, eu stiam ca 'inferior' nu are grad de comparatie
*ai repetat si 'decret' destul de mult in randurile respective. Incearca sa gasesti sinonime si va iesi mult mai bine, vei vedea :D
Sufletul sau fiindu-i pustiu. asta nu suna bine, asa fara o alta actiune.
te incepeai sa schitezi un mic zambet. te incepeai ? :D incepeai, schitai etc
Si cam asta ar fi in esenta.
Ideea e buna in principiu, te-ai documentat sau ceva?:) E buna ideea cu anii,dar ai grija sa nu uiti perioada pe parcursul actiunii. In orice caz, ai evoluat cat de cat,cel putin asta pot spune dupa primul capitol. Continua sa scrii :)
P.S. : nu incerca sa-l umpli de figuri de stil, pentru ca la un moment dat vei face personajul sa para sensibil sau copilaros :p