04-09-2008, 12:06 AM
Bun...pentru inceput....sunt satula de toate aceste contraziceri si certuri penibile,care sfarsesc prin a se transforma intr-un scandal.Daca eu spun ca m-am saturat s avad certuri*care m-as certa zilnic)...inseamna ceva.Cu totii spunem "nu ne place sa ne certam"..insa nu facem nimic pentru a evita acest lucru.Ce rost are daca postam aici si facem pe bunii-samariteni..daca ne ducem pe shout si ne certam de mama focului.Ce e asta?Suntem pur si simplu...patetici.Nu suntem in stare sa ne abtinem...pentru forum,pentru admini(care au facut atat de multe pentru aceasta comunitate),pentru useri...dar in primul rand pentru noi.Ce castigam daca distrugem acest lacas....unde o data domnea o super atmosfera...unde toata lumea radea!Unii vor spune..."asta e lye?".Da...eu sunt...mai lucida ca niciodata.Atat Mely...cat si Grafi...se vor comporta la fel de normal ca inainte de toata aceasta nebunie.Yo am vorbit cu ele si sper ca au inteles ceva(defapt..sunt sigura^^).Exista persoane...nu dau nume...care vin pe shout..doar cu gand de cearta.Ei nu castiga nimic....insa noi putem sa pierdem totul.Ati vrea ca useri sa fuga de animezup..pentru ca aici sunt cei mai mari certareti?Da...vad ca si pe aici va certati..Felicitarile mele.Cine se supara pentru chestiile spuse mai sus...inseamna ca il enerveaza adevaru...si eu cred ca nu prea are ce cauta pe aici.Mie imi e dor de zilele bune ale zup-ului...cand toata lumea radea,era happy...si multe lucruri.Asa ca eu voi face orice..si voi pune totul de la mine(aici cam seman cu NAruto)....ca sa readucem zilele alea.Si nu o sa renunt.Uneori....sunt atat de TAMPITA incat nu stiu cand sa renunt!Asa ca sa nu va inchinati daca o sa ma vedeti ca o sa incerc sa calmez pe toata lumea...si o sa fac sa rada pe toata lumea.Pur si simplu sunt TAMPITA si nush sa renunt.
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light