Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De ce va certati?

Hmm... Trebuia să mă simt? =___= Am o singură idee... [mda, e deja în regulament 39] Fară shout pentru cei ce se ceartă... Adică... De ce ne certam? Chiar vrei să ştii?
Bun, îţi întorc cartile pe faţă [din punctul meu de vedere, normal]
Spun acelaşi lucru ce am spus la toti... Userii vechi care au capatat putere au mari aere de vedete, de parcă a fi mod e marele ţel al lumii... 29 Şi userii vechi, ramaşi useri simpli, sunt luati la vorbă de sus de catre mozi Smile E destul? Asa am păţit eu... Cel putin, asta am păţit cu Fleeting si Misa >.>
Fleet - se dă mare şi tare, cum că eu sunt shitty head, dar n-am facut-o decât "ugly girl" când m-am enervat pe ea... Cel putin aşa îmi amintesc Smile
Iar Misa... La ea a fost altă problemă... Au fost două faze... Destul de aspre 71 Prima - Când s-a crezut că am luat ban, lye a fost bucuroasă, cel putin aşa s-a vazut ... în fine, n-am nimic cu ea 78... În schimb a spus ceva ce nu trebuia, cum că să-şi bage coada în relatia mea cu Johnny... Şi a întrebat dacă să facă aşa... Misa - oare ce-a spus? Da, să ne despartă, ca nu, eu n-am ajutat-o cu gfx, eu n-am încercat să-i ridic moralul când avea nevoie, eu nu eram să mă cert pentru ea... Nu, pentru ea nu a însemnat nimic... Plus, am învăţat-o să facă si clean... Ca sa-mi spună pe mess că nu ştie dacă suntem prietene Smile
Da, de atunci... şi-a pierdut respectul de la mine 10 Da, îmi veti spune "Aaah, doar pentru asta? Ce copil..." Dar totusi, cred că voi ati uitat că sunt copil şi am şi eu gândurile mele, am so called friends, pe care mă pot baza... Vei spune că e o prostie această "casatorie", dar cel putin îmi dă motiv să zâmbesc din inimă, ceva ce am parte numai pe vârful muntelui... În fine... 78
Dacă mesajul tau ar fi unul destul de bun, aş renunta la ceartă, dar ce am înteles eu din el e asta: "Nu vă certati! Nu aveti voie sa va aparati! Sa-i lasati pe altii sa va injure, voi să nu ripostati..." May I wtf? Thanks... WTF is wrong with ya people? Nu mai am voie să mă apar... E vorba de mândrie aici... Da, mândrie, ceva ce e doar al meu...
In fine, daca voi vorbiti despre mine [da, Mitzuke, ştiu numele acelui cineva Smile.] n-aveti ce-mi face... Încercam să mă integrez din nou pe forum, după ce am spus "it sucks..." Si da, chiar îmi pare rau... Only the AStaff did... Şi vad că se întoarce tot ... Forumul e superb, am devenit la un moment dat dependenta, dar cand mi-ati sarit în cap... Atunci am schimbat foaia...
Nu ma vreti, n-aveti decât... Eu nu mă schimb... Nu pentru că îmi cereti voi 3 Mata ne...
Cred că am scris destul, nu? Jeez, acum gânditi-vă de două ori înainte să mă criticati... :-p

Edit: Fleet, ai scris înaintea mea >.< Chiar te rog eu, scrie acele 90-100 rânduri Smile

Răspunsuri în acest subiect
De ce va certati? - de Flaw - 03-09-2008, 07:57 PM
RE: De ce va certati? - de Amy8D - 03-09-2008, 08:44 PM
RE: De ce va certati? - de Mitzuke - 03-09-2008, 08:55 PM
RE: De ce va certati? - de yulobo - 03-09-2008, 10:19 PM
RE: De ce va certati? - de Johnny D - 03-09-2008, 10:50 PM
RE: De ce va certati? - de Flaw - 03-09-2008, 10:57 PM
RE: De ce va certati? - de Jigoku - 03-09-2008, 11:06 PM
RE: De ce va certati? - de bastard_in_love - 04-09-2008, 12:05 AM
RE: De ce va certati? - de Lye - 04-09-2008, 12:06 AM
RE: De ce va certati? - de blueobelix - 04-09-2008, 12:25 AM
RE: De ce va certati? - de ToRnAdO - 04-09-2008, 11:26 AM