Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Darker than BLACK]> Darker than BLACK

#1
Nu am mai gasit acest topic asa ca m-am gandit sa il deschid eu Smile. Cam asta ar fi ideea:

Actiunea se desfasoara in Tokio, unde, in urma cu 10 ani a aparut o zona misteroasa numita "Hell's Gate", care modifica cerul, inlocuind stelele vechi cu unele false.
In acest timp apar niste oameni cu diferite abilitati speciale, numiti contractori.Ei sunt folositi de diferite organizatii ca spioni sau asasinii ce pot sa ucida cu sange rece.
Personajul principal este Hei, un contractor de elita, cunoscut si ca "Black Reaper" sau BK-201. Abilitatea lui este aceea de a genera electricitate, si lucreaza alaturi de Yin, Huang si Mao pentru o organizatie cunoscuta sub numele de "Syndicate".In viata de zi cu zi se da drept un student venit din China numit Li Shengshun.Pare a fi diferit de ceilalti contractori din cauza prezentei sentimentelor umane.

Seria are 25 de episoade, plus un OVA.
Gen: aventura, drama, mister, SF. Atat openingurile cat si endingurile sunt absolut geniale.
Black Reaper: http://img207.imageshack.us/img207/2536/10051.jpg
Yin si Mao: http://img14.imageshack.us/img14/7893/da...lack3n.jpg
Huang : http://img14.imageshack.us/img14/2764/da...ckvol5.jpg
Misaki Kirihara: http://img25.imageshack.us/img25/3448/mi...loseup.jpg
Amber: http://img35.imageshack.us/img35/8007/da...large3.jpg

Mi-a placut extrem de mult acest anime.De fapt, in momentul de fata este preferatul meu.Il recomand din toata inima deoarece chiar merita vazut :X
Voi ce parere aveti?
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#2
O, da... Un anime foarte bun din punctul meu de vedere si... veste buna, in curand o sa apara si sezonul 2 ^_^. Mie mi/a placut felul de a fi al lui Hei, un tip cu un apetit imens, care in viata de zi cu zi e un student de schimb, binevoitor, amabil cu toata lumea, oarecum timid si bun la toate [stie sa gateasca foarte bine]. In schimb, noaptea devine contractor, un ucigas cu sange rece care actioneaza logic si niciodata nu se da inapoi de la nimic. [Ce personaj antitetic!]
Pai nu am vorbit decat de un singur personaj, mai sunt si alte personaje, mai sunt si alte motive pentru care imi place, dar cel mai bine este sa il vizioneze fiecare ca sa vada cum e ^_^
I'm just a demon inside a shell, though.


[Imagine: 1222733.gif]
Click here to feed me a !
[center][Imagine: mushishi-cool-pic33-3.jpg][/center]

#3
Well, a aparut si sezonul 2 in sfarsit, mai exact primul episod pe care l-am vazut chiar asta seara.
Nu credeam ca o sa-mi revina obsesia pentru DtB, dar cred ca e deja prea tarziu.Oricum, a fost un inceput excelent, care promite multe :X
Hei este atat de diferit (nu ca l-ar fi aratat prea mult, dar totusi)...Abia astept sa vad cat de mult s-a schimbat si ce va face cu fetita aia.Ahhh nu mai am rabdare pana la urmatorul episod!!
In fine... am postat mai mult pentru a va informa ca sezonul 2 a aparut (pentru cei interesati bineinteles).
Ce sa va mai zic...vizionare placuta Smile
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.

*My anime list*

#4
Aici ma refer doar la sezonul 1 [ copy/paste ~ aceasi parere pe alt site ~mi-e lene sa rescriu ]

Anime-ul asta m-a cucerit pe de-a-ntregul! Il ador. Mi se pare cea mai geniala productie din cate am urmarit eu pana la ora actuala. Nu cred ca este cazul sa fac comparatii desi as reusi cu multe anime-uri, pentru ca m-*a cucerit total. Inca din primul episod m-am indragostit de actiune, de personaje ... De opening. Da, openingul anime-*ului este genial [ de fapt toate cele 3 sunt ~ incluzandu-l pe al 3 lea de la al 2 lea sezon vreau sa zic ] . Pur si simplu nu ii pot gasi defecte, gauri sau lucruri care au fost prea aiurea si asa mai departe. Mi-a placut enorm. Nu am crezut ca imi va place asa de tare desi recunosc ca titlul mi se parea pur si simplu genial [ mai stiu eu animeuri cu titluri ca lumea si continut varza ]. Dar am vrut sa vad despre ce este vorba si ma bucur ca am facut-o. Am vazut intr-o zi 21 de episoade [ chiar luni ] si a doua zi am vazut si restul de 4 episoade [ cum are 25 ] + in aceasi zi si sezonul 2. M-a captivat, m-a facut dependenta. De orice personaj, de orice actiune.
Acum sa vorbim despre personaje, ca nu pot altfel [ o sa incerc sa ma refer strict la acest sezon, daaaaaam* ce greu e ] .
Hei --> chair a ajuns in top 10 personaje favorite, la cat de tare a fost. Mi-a placut din prima clipa de cand isi zicea Li, si eu aveam impresia sa il numesc asa dar Hei e cu mult mai tare. Pana si numele lui este genial. Puterea lui ca si contractor, lol nu am cuvinte. Era mult prea cool si ii facea pe toti <3 imi placea si cand purta masca. Il facea si mai misterios si interesant de cat era. In primele episoade, cand se invartea pe langa tipa aia cu par portocaliu... well chiar am ramas O_O pentru ca era extraordinar. Prin niste cuvinte simple te facea sa innebunesti. Atunci cand i-a zis : Contractorii sunt mincinosi. Uau, am crezut ca o sa imi plece inima din piept. A fost extraordinar. Cand se lupta de asemenea. Mi-a placut fiecare lupta pe care a avut-o. Ceea ce nu mi-a placut la el a fost atunci cand a lovit-o pe Amber. A fost aiurea si nu consider ca merita palma. Desi pe vremea aceea nu stiam cu exactitate ce s-a intamplat in trecut simteam ca fusese pe nedrept. : )) eh nu conteaza, sa zicem ca am trecut peste asta. Este un personaj super. Si are si niste replici.. Omg.
Yin--> ha, da. Sincer nu mi-a atras chiar asa de mult atentia in primul sezon, in fine. Mi-au placut episoadele in care s-a facut si ea centru al atentiei. A fost foarte tare. Imi amintesc cand avea hei nevoie de ajutor si ea l-a ajutat. Apoi a venit randul lui si a ajutat-o. For a doll she was simply extraordinary <3 in fine, apoi nu vorbea prea mult : )) dar atunci cand vorbea , super tare. Atunci cand vorbea cu tipul ala ce ii fusese sensei, bestial. Cand el ii zicea intr-una Krisi Krisi si ea i-a zis : Yin. Yin. Mi-a placut. Si atunci cand i-a zis Hei ca ea decide, si aceasta a zis : Eu? Sa decid? : )) foarte faina partea aceea. Ca si atunci cand a zis Hei ca sunt parteneri. A avut o reactie tare.
Misaki -- >Foarte interesanta. Mi-a placut de ea din prima clipa. Pentru o politista e foarte tare. Nu credeam ca lucrurile or sa ia o astfel de intorsatura pentru ea . Sa se indragosteasca cat de cat de Hei [ Li cum il numeste ea ] .Eh treaba ei. Lasand asta la o parte, a fost foarte tare si a avut un rol destul de important in acest sezon.
Amber --> m-a impresionat enorm fata asta. nu imi vine sa cred ce putere 'misto ' avea ca si contractor. Minunat . Si totusi trist, pentru ca asta i-a adus moartea. Mi-a placut mult de ea ca personaj. Te facea pur si simplu sa te simti inferior cand vorbea . Atat de draguta si iti dadea impresia ca poate fi o scorpie, cel mai rau cosmar al tau. Super.
Mao -- > si pisicuta a avut rolul sau. Personajul lui m-a intrigat si chiar mi s-a parut interesant ca era contractor. Pacat ca si-a pierdut trupul, oricum a ramas ' in istorie ' .
Wei --> cand am aflat ca de fapt nu a murit, m-am simtit extraordinar. Atunci cand ziceau ca trupul lui Wei a disparut de la morga si ca steaua lui nu a cazut, atunci am stiut si eu ca va mai reveni si va mai exista o confruntare t intre Wei si Hei . Nu stiu de ce dar Wei mi-a placut foarte mult. CUm arata, personalitatea, abilitatea lui de contractor. Super tare. Atunci cand s-a ' revazut ' cu Hei... a fost bestial, trebuie sa recunoastem. Inainte sa moara i-a zis ca stia ca asa se va termina, ca altfel Amber nu l-ar fi trimis pe el sa il escorteze pe Hei. Intr-adevar, asa a si fost. Totusi mi-a placut personajul lui si ma bucur ca a murit asa. nici pe el nu o sa il uit.
November 11 -->m-a atras din prima clipa cu discursul lui despre tigari saracul, ca si renumeratie trebuia sa fumeze desi nu ii placea. Cum a zis si April : mie macar imi place bautura mea. Cum s-au gasit ei doi, ea renumeratie : bautura, el : tigarile. Oricum faceau o echipa buna impreuna cu July . Chiar mi-a placut, desi acesta din urma era a doll recunosc ca nu m-a impresionat prea mult in primul sezon [ gata nu fac referire la al doilea ] . Dar mi-a placut atunci cand l-a numit pe November 11 partener. Foarte tare faza. In fine, moartea lui November 11 chiar m-a facut sa ma simt trista. Imi placea cand zicea ceva foarte serios si de regula foarte important si apoi arunca replica : It was a joke / I was joking ~ nu mai stiu sigur care forma. Oricum era prea tare, chiar si misaki a abordat replica asta in circumstante asemenea , in memoria lui lol.
Huang -- > Nu mi s-a parut cel mai aparte personaj dar a fost ok. Trecutul lui a fost interesant si sincer mi-a placut moartea lui, a murit asa cum trebuie. Si chiar daca suna groaznic din partea mea, m-am bucurat ca nu a reusit sa fuga cu tipa aia pe care o iubea. Asta pentru ca nu ar mai fi avut aceasi frumusete episodul respectiv. Asa a fost trist si asa cum trebuie. si apoi moartea lui a fost super tare. <3 si a facut si un lucru constructiv ajutandu-i , lol.
Mai -- > mi-a placut cum au adus-o pe aceasta in peisaj. Subtil, foarte cool. A fost foarte tare puterea ei ca si contractor o.O have you seen ? Fire <3 aa fost toare frumos cand a ucis-o pe prietena ei >.< si pe tatal acesteia si a zis : v-am zis sa plecati. A fost extraordinar .Apoi la final cand a zis [ nu mai stiu cine ] ca o stea s-a nascut dar inca nu s-a ridicat la cer, sau ceva asemanator. Mi-a placut faptul ca a aparut la finalul animeului <3
[ sper ca nu am ratat niciun personaj D: ]

Actiunea a fost pur si simplu fabuloasa. Mi-a placut ca in fiece epiosd murea cate un personaj pe putin. Vreau sa zic ca ar fi fost tare plictisitor daca supravietuiau toti. Nu mi-ar mai fi placut. Asa a captat o unda foarte realistica. Toata vorbaraia aia despre stele mi se parea iar touching . A fost un anime superb si cred ca o sa il revad curand, m-a marcat. Prin tot.
Are si o grafica minunata si sa nu mai vorbesc de soundtrack. Producatorii chiar au facut o treaba splendida. Ca si nota ii dau 10 , 10 PUR .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)