19-08-2010, 08:41 PM
Mersi pentru sfaturi,am sa incerc ca tin cont de ele.Dar as avea si eu ceva de comentat daca se poate:
Si cum adica this shit?Draga,asculta nu vi tu sa imi spui mie ca avatarul e un rahat.Imi critici doar munca,nu imi spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa iti bati joc de ceea ce fac.
Am inteles ca vrei sa ma ajuti,dar te rog fa asta in limita bunului simt.Am si eu o varsta si nu am ajuns sa las pe cineva mai mic sa isi bata joc de gfx-urile mele.Dau un edit cand revin cu un nou set.
(18-08-2010, 08:50 PM)Mimişor A scris: Ah, da, dă-l dracu de Gimp, Photoshop FTW.Scumpo,din cate stiam eu tu ai voie sa critici lucrarea user-ului,si nu programul pe care il foloseste el.Lucrez cu ce vreau eu,clar?Anunta-ma si pe mine daca ai o problema cu asta sau nu mai comenta daca nu iti place cu ce program lucrez.
Si cum adica this shit?Draga,asculta nu vi tu sa imi spui mie ca avatarul e un rahat.Imi critici doar munca,nu imi spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa spui ca e un rahat.Nu iti dau voie sa iti bati joc de ceea ce fac.
Am inteles ca vrei sa ma ajuti,dar te rog fa asta in limita bunului simt.Am si eu o varsta si nu am ajuns sa las pe cineva mai mic sa isi bata joc de gfx-urile mele.Dau un edit cand revin cu un nou set.