Next~ Wow, nu imi vine sa cred ca mi-a luat asa de mult timp sa trec pe aici. Imi cer scuze pentru asta *pfff... scoala asta ne distruge* In fine, sa revenim la subiect. Trebuie sa spun ca mi-a placut enorm capitolul acesta, inca o data mi-ai aratat cat de buna la suflet este Miyuki, cat de perfecta este aceasta. O ador, ce pot sa zic! Mi-a facut placere sa citesc povestea ei si ,chiar daca sunt suta la suta sigura ca nu am citit decat o mica parte din toate lucrurile *mai mult sau mai putin placute* prin care a trecut, pot sa ma declar oficial fana sa. Stii, intr-un fel ma bucur ca Taka a legat-o pe aceasta de el, batranul chiar are nevoie de cineva ca ea, de o persoana care sa ii fie alaturi mereu, iar ea are nevoie de cineva ca stapanul sau. Deci, in concluzie, abia astept viitorul capitol~ Spor la scris si bafta in continuare.
P.S: M-ai facut curioasa, abia astept sa vad ce i se va mai intampla viperei aleia! De obicei nu sunt chiar atat de rea cu personajele, dar el chiar merita *si inca ce...*. Si, inca o data, nu trebuie sa imi multumesti, o fac pentru ca iti ador fic-ul si mor daca nu aflu cum mai stau lucrurile ^^ Placintica, eu?! Awww~ *kiss*
P.S: M-ai facut curioasa, abia astept sa vad ce i se va mai intampla viperei aleia! De obicei nu sunt chiar atat de rea cu personajele, dar el chiar merita *si inca ce...*. Si, inca o data, nu trebuie sa imi multumesti, o fac pentru ca iti ador fic-ul si mor daca nu aflu cum mai stau lucrurile ^^ Placintica, eu?! Awww~ *kiss*