Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dansand cu moartea

Nu credeam ca e asa greu sa faci un fic singura -.-". Ma rog... am adus capitolul nou. Dupa veacuri, stiu... oricum lectura placuta ! ^^

Cap 3.

“Alerg. Incerc sa scap, dar nu pot, nu gasesc iesirea. Aud gloante, muzica si tipete. Descarcarile armelor sunt tot mai frecvente. Vreau sa ies. Lacrimi mari imi curg pe obrajii palizi. Nu e bine ce fac, trebuie sa ma intorc. Nu sunt o lasa! Nu si de data asta!”
Ma trezesc speriata. Picaturi de sudoare mi se prelingeau pe frunte. A fost un vis, un cosmar, mai bine zis. Nu imi plac visele prea realiste, mereu imi dau de gandit. Ce vor sa exprime? Au vreun inteles? Are rost sa ma agit asa mult pentru un simplu vis, o scapare a subconstientului meu? Deja ma ia durerea de cap, prefer sa nu ma mai gandesc la asta. M-am ridicat alene din pat si m-am tarat pana la baie. Dupa toaleta de dimineata am luat la intamplare niste haine pe mine, am aruncat cartile in geanta si mi-am bagat castile in urechi. Cobor repede scarile si vad un bilet:
“Scumpo sunt plecata in Anglia cu afaceri. Un client important. Sora ta e cu mine. M-am gandit ca va fi o experienta buna pentru ea. Te rog nu da foc la casa si ai grija de tine.
Cu drag, mama”
Tipic! Imi iau cheile de langa bilet si ies din casa. Inchid usa si ma indrept spre locul unde ma intalneam cu Ela. Ajung si vad ca don`soara punctualitate in persoana nu sosise inca. Mai astept vreo cinci minute, dar tot nu apare. Am scos telefonul pregatita sa o sun, dar inainte sa apas pe “Apeleaza” ea era langa mine. Parea total lipsita de vlaga si avea ochii rosii si incercanati.
-Ce ai patit? Intreb inghtind in sec, parca aveam o fantoma in fata nu pe cea mai buna prietena.
-Nimic! Mergem azi? Hai ca n-am chef sa intarziem, imi raspunde rece. Parca vorbea cu un strain nu cu mine. Ce avea?
Ziua aceasta nu a avut un inceput prea promitator. Ajungem in clasa cu cinci minute inainte sa se sune. Ma pun la locul meu si dau volumul castilor mai tare. Ora incepe. Nu am auzit nimic din ce bombanea profesorul. Eram prinsa in gandurile mele. De ce voiam asa mult sa ma bag in belele. Ce treaba aveam eu cu traficantii? Nici una, dar lipsa aceea de adrenalina crestea tupeu`n mine. Inafara de asta stiam ca nu e corect, dar pana la urma viata nu e corecta, nu ? Dar daca noi o facem si mai incorecta atunci cum e? Oricum un lucru am stiut mereu: eu mai sunt inca aici sa fac ceva. Astazi era ziua cea mare. Planul meu trebuia pus pe roate. Trebuia sa fiu discreta si sa nu dau de banuit nimic.
Un tarait ruginit imi aminteste ca ora s-a sfarsit. Ies din clasa si ma indrept spre clasa lui Alex. Intru si ii fac un semn discret sa vina afara.
-Incepem? Il intreb direct
-Da! Ai grija, te rog, imi spune si ma strange cu putere in brate.
-Stai mai usor ca nu ma duc sa ma sinucid...
-Ba, chiar asta faci!
-Taci si nu ma mai intrerupe! Inainte de asta vorbesti te rog cu Ela? De dimineata nu arata prea bine. E in clasa.
Alex ma priveste nedumerit.
-Fa ce zic, te rog! Cred ca acum ti-ar zice tie mai degraba ce are, decat sa-mi zica mie.
-Ok, o fac. Auzi ia asta. Am facut rost de niste tigari, stai calma, nu sunt nici cu iarba in ele nici cu tutun. E pur si simplu ceai de menta. Tipu` care le-a facut e un geniu. Succes!
Am luat pachetul de tigari si m-am indreptat cu pasi marunti spre spatele scolii. Pana la urma acolo se aduna toti chiulangii si drogatii scolii. Nici cu ajung bine si deja sunt intampinata cu o gramada de fluieraturi si exclamatii. Il zaresc pe Andrei stand sprijinit de un gard si ma duc spre el. Ii cer un foc. Trebuia sa par si eu “tru” printre atatia fumatori de iarba, nu ? Tipul imi da bricheta si imi aprind tigara de menta. In orice caz tigara aia era dementa. Mirosea ca si cum ar fi fost de tutun, desi gustul era total diferit.
- Stiam eu ca nu-mi rezisti, papusa! Spune el cu o voce de “bad boy”
- Cum sa iti rezist? Esti de pe alta planeta! Spun si il trag mai aproape de mine. Imi lipesc buzele de ale lui si incerc sa-l sarut cat sa para mai credibila minciuna. Toti de pe acolo au ramas cu gura cascata, mai ales cateva pitipoance care il admirau pe tipu` asta, din cate se vede. In mod oficial sau neoficial acum eram cu el. Ufff, ce nu fac eu pentru un caz nobil ? Dar in orice caz va fi primu` pe lista cu “Cei mai naspa iubiti, ever!” . Numai sa traiesc sa pot sa fac si lista aia. Da` ce tot vorbesc? Clar ca ies din asta fara nici o zgarietura. Simt cum ma ridica usor de pe gard si ma ia in brate. Stau acolo cuminte tragand ultimu` fum din tigara mea. Arunc chistocul pe jos si calc cu varful pe el. Daca m-ar fi vazut cineva ar fi zis ca fumez de ani de zile. Andrei vorbea pe acolo cu cativa baieti in timp ce eu m-am dus la un grup de pitipoance. Acum trebuie sa fac pe pitipoanca. “Ce bucurie!”.
-Hei fetelor, ce mai faceti? Intreb cu cel mai lingusitor glas si cel mai dulce in acelasi timp. Cred ca am sa vomit!
- Buna, draga! Da` uite stam sa barfim si noi. Eu sunt Ema.
Fata care tocmai a vorbit era pitipoanca sefa, cred. Tocurile de 10 cm, maieul decoltat mult si blugii cu talie foarte joasa, nemai punand la socoteala si machiajul prea strident in toate culorile curcubeului, m-au ajutat sa imi fac aceasta parere. Avea parul blond inchis putin mai jos de mijlocul spatelui lasat desprins. Ochii ei de un caprui ciocolatiu erau prost pusi in contrast cu machiajul de paun. Avea un corp cu forme bine accentuate si o fata perfecta. Nu era urata fata, dar era blonda si la par si la minte.
- Eu sunt Ana. Pe cine barfiti fara mine ?
-Pai, oare tu o stii pe Mihaela aia din a 9 a sau a 10 a? Ma intreaba alta fata, doar ca aceasta era bruneta cu ochii negrii ca pana corbului.
Si stati putin, pe cine barfeau? Pe draga mea prietena Ela? A-si sari la paru` lor ala vopsit si revopsit de n ori dar trebuie sa-mi pastrez calmul. Inafara de asta se pare ca nu o prea suportau pe amica mea. Trebuia sa-mi intru in rol, scuze Ela.
-A, fatuca aia proasta rau? Cum sa nu, mai stau cu ea ca sa o mai bage lumea in seama, saraca e la fel ca un perete. Trece lumea pe langa ea si nici nu isi da seama ca exista.
Gasca de piti incepe sa rada la gluma mea atat de prosteasca. Astea ar rade si daca le-as spune ca sunt tarfe.
-Deci, pe aia a avut boss onoarea sa o dezvirgineze ieri noapte. Saraca fata a facut-o pentru prima oara si a facut-o fortat. Desi as fi vrut sa fiu in locul ei. Cand isi baga boss o data p*** in tine uiti de toate grijile si esti fericita. Oricum sa revenim... deci tipa asta se plimba pe strada ca tocmai venea de la mall parca si cand s-a despartit de prietenele ei boss a urmarit-o si a prins-o. S-a cam zbatut fatuca pana a adus-o la noi. Dupa ce i-am zis tot ce sa faca, boss a luat-o in primire. Vai, ce noapte splendida a avut boss cu ea! Zice ca e o partida buna rau!
Imi picase fata. Am inghitit in sec. Ela, draga mea Ela sa pateasca asa ceva, acum era personal. Pana astia nu ajung toti sa infunde puscarie eu nu mor. Si acel mare boss va fi primu` pe care il voi denunta la politie. Andrei vine si ma saruta apasat pe buze spandu-mi ca pleaca pentru ca are treaba. Le zic si eu “pa” noilor mele “prietene” si ma indrept spre clasa. Inainte sa ajung, fac o escala la baie ca sa-mi scot, cat de cat, mirosul de fum din haine si sa-mi clatesc gura. Speram sa scap de gustul rau si de aprenta buzelor acelui tampit drogat, dar din cate se vede ceream prea mult. Ma mai uit o data in oglinda si merg in clasa. Planul decurge bine deocamdata.
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Răspunsuri în acest subiect
Dansand cu moartea - de Alee - 02-05-2010, 08:20 PM
RE: Dansand cu moartea - de Abbeh. - 07-05-2010, 12:00 PM
RE: Dansand cu moartea - de Alee - 07-05-2010, 01:44 PM
RE: Dansand cu moartea - de Abbeh. - 07-05-2010, 02:11 PM
RE: Dansand cu moartea - de Erina Ozaki - 07-05-2010, 09:43 PM
RE: Dansand cu moartea - de Alee - 09-06-2010, 12:26 PM
RE: Dansand cu moartea - de Alee - 23-06-2010, 05:33 PM
RE: Dansand cu moartea - de Abbeh. - 25-06-2010, 07:32 PM

Subiecte de discuție similare...