11-11-2012, 04:38 PM
Concursul Drawing of the month este deschis tuturor membrilor forumului Animezup. Oricine doreste sa participe trebuie sa :
1. Dea un reply la acest topic unde sa anunte ca s-a inscris si ca voi primi desenul.
2. Ii dea un nume potrivit desenului.
3. Imi trimita prin PM un desen care sa fie legat de tema concursului.
Tema acestei editii: Pollution.
# Voi primi desenele până pe 30 noiembrie. Pe 1 decembrie voi deschide topicul.
# Calitatea pozelor trebuie sa fie destul de buna.
# Cred ca v-ati dat deja seama ca desenele vor fi anonime pentru a nu se vota pe prietenii, deci NU va semnati pe desene.
# Nu imi trimiteti desene pe care le-ati postat deja pe forum (voi verifica). Preferabil ar fi sa nu le fi postat nici pe dA inca.
Pentru nelamuriri postati în acest topic, nu mai deschideti altele si astept cat mai multi participanti.
1. Dea un reply la acest topic unde sa anunte ca s-a inscris si ca voi primi desenul.
2. Ii dea un nume potrivit desenului.
3. Imi trimita prin PM un desen care sa fie legat de tema concursului.
Tema acestei editii: Pollution.
# Voi primi desenele până pe 30 noiembrie. Pe 1 decembrie voi deschide topicul.
# Calitatea pozelor trebuie sa fie destul de buna.
# Cred ca v-ati dat deja seama ca desenele vor fi anonime pentru a nu se vota pe prietenii, deci NU va semnati pe desene.
# Nu imi trimiteti desene pe care le-ati postat deja pe forum (voi verifica). Preferabil ar fi sa nu le fi postat nici pe dA inca.
Pentru nelamuriri postati în acest topic, nu mai deschideti altele si astept cat mai multi participanti.
Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.