31-08-2011, 06:40 PM
m-am prins ca cealalta nu era o poezie, pentru ca ai numerotat strofele si stiu ca nu ai obiceiul si ca nu au legatura una cu alta, ma gandeam totusi ca puteai da un nume per total (idei tampite)
acuma ma cunosti mai bine, sti ca nu trebuie sa bagi in seama tot ce zic (adica scriu :D )
acum despre noua poezie (stiu ca nu trebuia sa ma deranjez dar trebuie sa-mi suporti prezenta pe aici, nu ai incotro)
ma crezi ca nu stiam ce-i aia cripta, multam dex-ului online ca ma luminat...
daca ai vrut sa ne inspaimanti cu poezia asta, la mine a tinut partea cu:
"Peste tot hoituri pline cu viermi;
Joacă-te cu ei, să nu te temi." :-S
in rest poezia este la fel de mirifica ca si ceata (si nu sunt ironica sau ceva...)
si comentariul se incheie aici, stiu ca e varza asa ca te-as ruga sa ai bunatatea sufleteasca sa nu precizezi asta cand postezi urmatoarea poezie :D
acuma ma cunosti mai bine, sti ca nu trebuie sa bagi in seama tot ce zic (adica scriu :D )
acum despre noua poezie (stiu ca nu trebuia sa ma deranjez dar trebuie sa-mi suporti prezenta pe aici, nu ai incotro)
ma crezi ca nu stiam ce-i aia cripta, multam dex-ului online ca ma luminat...
daca ai vrut sa ne inspaimanti cu poezia asta, la mine a tinut partea cu:
"Peste tot hoituri pline cu viermi;
Joacă-te cu ei, să nu te temi." :-S
in rest poezia este la fel de mirifica ca si ceata (si nu sunt ironica sau ceva...)
si comentariul se incheie aici, stiu ca e varza asa ca te-as ruga sa ai bunatatea sufleteasca sa nu precizezi asta cand postezi urmatoarea poezie :D