01-10-2009, 10:00 AM
Cuvantul meu preferat este "speranta" . Cuvantul acesta imi da, ei bine speranta . e un cuvant care ma ajuta sa trec mai departe. Il folosesc si in engleza si in romana. Imi place :X. Mai am si cateva expresii pe care le folosesc foarte des ca de exemplu :
"copii copaci" sau "copil copac"= folosesc asta cand vorbesc cu colegii mei, care ma enerveaza la culme .
"Oh my god"= Tot cand e vorba de colegii mei .
" Damn It " = Si pe asta o folosesc foarte des dar cand fac una din nenumaratele tampenii, ca sunt o persoana destul de stangace ( nu pot sa impart niste carti de joc fara sa dau peste un pahar )"
silly" = E insulta mea preferata. O folosesc foarte des mai ales ca am colegi care nu stiu ce inseamna .
si mai am si altele dar astea sunt principalele .
"copii copaci" sau "copil copac"= folosesc asta cand vorbesc cu colegii mei, care ma enerveaza la culme .
"Oh my god"= Tot cand e vorba de colegii mei .
" Damn It " = Si pe asta o folosesc foarte des dar cand fac una din nenumaratele tampenii, ca sunt o persoana destul de stangace ( nu pot sa impart niste carti de joc fara sa dau peste un pahar )"
silly" = E insulta mea preferata. O folosesc foarte des mai ales ca am colegi care nu stiu ce inseamna .
si mai am si altele dar astea sunt principalele .