05-05-2010, 04:18 PM
Heya! Am rasarit si eu pe aici. Well...cuvantul meu preferat cred ca e LOL, il folosesc foarte des, imi place si de multe ori cand chiar nu-mi vine in minte o parere spun pur si simplu "lol", e usor, simplu si la subiect. Apropo, pentru cine nu stie, lol =lots of laugh sau loughing out loud.
Iar cand vine vorba de expresii, imi place sa folosesc "cum spuneam.." sau "like I said", depinde de persoana cu care vorbesc; apoi, ar mai fi "well..." sau "so...". In general imi plac expresiile din limba engleza pentru ca dupa parerea mea par mai..nu stiu..la subiect, si de cand ma joc diferite jocuri in retea unde trebuie sa vorbesc in engleza am inceput sa folosec mai des aceasta limba.
ByeBye<3
Iar cand vine vorba de expresii, imi place sa folosesc "cum spuneam.." sau "like I said", depinde de persoana cu care vorbesc; apoi, ar mai fi "well..." sau "so...". In general imi plac expresiile din limba engleza pentru ca dupa parerea mea par mai..nu stiu..la subiect, si de cand ma joc diferite jocuri in retea unde trebuie sa vorbesc in engleza am inceput sa folosec mai des aceasta limba.
ByeBye<3
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow