Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
27-11-2010, 11:21 PM
(Ultima modificare: 05-05-2013, 11:06 PM {2} de yaoi maniac.)
Cred ca toti - in mare parte - au avut un inceput. Poate ati auzit de la vreun prieten sau ati vazut vreo poza pe net. Eu vreau sa stiu cum ati inceput voi sa ascultati K-pop.
Povestea mea o spun pe scurt:
O amica asculta J-rock, iar mie imi placea destul de mult; asa ca ascultam impreuna. Intr-o zi imi spune ca nu mai ascuta si ca a descoperit alt gen de muzica, mult "mai tare". A mai spus ca dorea sa invatam un dans din acest gen muzical. Atunci am dat de Super Junior si de atunci K-pop-ul ne-a intrat in suflet.
voi descrieti - daca vreti - putin mai bine, eu am o lene *ahh*
/edit 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, rock 'n' roll.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
Răspunsuri: 410
Subiecte: 13
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
7
Zupi: 1.309 z
Păi, având în vedere că eu sunt acea amică, eu am început să ascult aşa:
Era o zi fierbinte de Iulie parcă, Iulie 2010. Stăteam afară în curte cu laptopul să luăm o gură de aer curat. Eram pe YouTube. Mi-a atras atenţia un videoclip care se numea: '' Super Junior Adonis Camp'' . Am dat click, şi m-am uitat la tot, deoarece erau toţi aşa de cute şi hot.
După ce s-a terminat, în stânga erau mai multe clipuri, printre care, şi ''Sorry Sorry''. M-am îndrăgostit de ei, pur şi simplu :3. Deci, Super Junior este trupa care m-a adus în acest Rai
FOREVER E.L.F. !
Mă iertaţi pentru posibilele greşeli de exprimare sau ortografice, dar este cam târziu, şi sunt cam obosită
Răspunsuri: 462
Subiecte: 1
Data înregistrării: Oct 2008
Reputație:
86
Zupi: 7.929 z
Lol, eu nu mai stiu ziua exacta, si nici luna, desi am o banuiala ca era prin septembrie - octombrie [stiu k era frig -.-"] anul - 2008 xD
Deci, pe atunci eram o fana yaoi [din aia care nu putea trai fara yaoi ca si cum nu puteai trai fara aer], iar o prietena buna de tot mi-a dat sa ma uit pe yt un video, care continea manga [mdah, nu anime] cu o melodie cam ciudata, dar magnifica o.o - era melodia "Last farewell" - Big Bang. A fost dragoste la prima vedere, si de atunci am ascultat non-stop melodiile lor. Pana cand, am dat de SHINee, Super Junior, mBlaq si in final, de KPOP. De atunci ii sunt recunoscatoare pe viata acelei fete [chiar daca nu mai vorbeste cu mine acum] si de atunci sunt o V.I.P pe veci :]
Chiar daca, cu ceva timp in urma, inainte de a descoperi formatia "Big Bang", am ascultat Boa si DBSK, enorm de mult, insa nu stiam ca sunt coreeni .___."
Răspunsuri: 395
Subiecte: 19
Data înregistrării: Jan 2010
Reputație:
394
Zupi: 7.897 z
Ascult k-pop de prin mai 2010. 26 mai, i think. Primele melodii de k-pop care le-am ascultat au fost Mirotic by DBSK ÅŸi Sorry Sorry by Super Junior. Apoi, am ascultat SNSD, Big Bang ÅŸi celelalte trupe.
Ştiu că, când am ascultat prima dată SHINee, mi-era greu să-l deosebesc pe Onew de Key, şi invers. Şi când am ascultat Super Junior, credeam că nu o să-i învăţ niciodată. Dar până la urmă i-am reţinut.
Acum ador k-popul. Simt nevoia să ascult acest gen în fiecare zi. K-pop hwaiting.사랑해~!
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).
Răspunsuri: 66
Subiecte: 4
Data înregistrării: Nov 2010
Reputație:
30
Zupi: 1.500 z
eu, anul trecut aveam o prietena (acum a plecat din oras ![2 2](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/2.gif) ) care era obsedata de DBSK si de ChangMin xD. imi tot trimitea lunk-uri cu piese si eu nu le ascultam pt ca mi se pareau plictisitori ![21 21](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/21.gif) . cand ieseam ma tot intreba cum mi so parut si care imi place si bla bla iar eu habar naveam ce sa-i raspund. atunci am intrat pe youtube si am inceput sa ascult si mi-a placut. de la DBSK am trecut la BoA, apoi SHINee... o vreme nu am mai ascultat deloc k-pop dar acum am reinceput si mai ascult din cand in cand. cam asa a inceput la mine xD
Răspunsuri: 261
Subiecte: 2
Data înregistrării: Sep 2010
Reputație:
46
Zupi: 3.325 z
Eh eu am asa o poveste tipica ... acum ceva zile , 4 cred , deci pe 20 decembrie buna mea prietena mi-a trimis un link cu o melodie ... Nu aveam nici cea mai mica idee ce e aia k - music . Am dat frumos pe link si am ramas :O Pe youtube de desfasura armonios melodia Haru Haru de la BigBang ... eram ceva gen OMG !!! Si apoi m-am indragostit de dulcele GD si am inceput sa caut mai multe melodii de ale lui si dale formatiei .... am ajuns si la 2NE1 dar o sa va urmez exemplu si o sa caut mai mult . E cel mai superb gen de muzica si sincer daca nu as avea melodiile astea in Mp4 sa le ascult zilnic as muri ... Vorbesc foarte serios . ![46 46](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/46.gif)
GD addiction !!! :X
Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
Răspunsuri: 123
Subiecte: 12
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
24
Zupi: 962 z
Paai...la mine e destul de simplu ![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif)
Bantuiam youtoube-ul in cautarea unui cantec care sa-mi dea inspiratie [ acum 3 luni, mai exact ] si am gasit un AMV cu cantecu` Haru Haru - Bin Bang . Desiiigur ca m-am indragostit de melodia aia, si asa am dat pe mai multe cantece, si mai multe si tot asa pana mi-am facut si un folder cu pozele lui G-Dragon :X *lovee him* . Deci, ador genul acesta de muzica, imi da inspiratie, si intr-un fel ma face sa zambesc *smile*.
Enough for me ...
The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."
He`s cute <3 !
![[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]](http://fc05.deviantart.net/fs49/f/2009/156/9/3/weeping_face_by_mental_remix.jpg)
Răspunsuri: 192
Subiecte: 25
Data înregistrării: Mar 2010
Reputație:
37
Zupi: 3.903 z
31-12-2010, 01:47 AM
(Ultima modificare: 31-12-2010, 01:47 AM {2} de SooMin.)
Hehe,eu am inceput sa ascult din cauza unei prietene bune,Yuki ![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif) pe la inceputul anului 2010.Initial mai auzisem de trupe kpop dar nu stiam ca fac parte din genul aceasta..bine aproximativ,adica am descoperit FT Island dar ei canta balade rock mai mult ![71 71](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/71.gif) dupa aia am inceput sa ascult in prostie kpop adevrat,si alte trupe.
Cand a inceput mania kpop la niste prietene,m-au cam enervat,pentru ca numai despre astea vorbeau ..de fapt numai de super junior si ma scoteau din sarite =]],adica orice lucru vorbeam ,"X" de la trupa y facea la fel LOL.Adica nu ma deranjau melodiile,chiar imi placeau dar erau cam sacaitoare ^_^"" pentru ca eu nu veneam sa le vorbesc in prostie de Ft island..ma rog...dupa chestia asta am inceput sa ma interesez mai mult despre kpop,vroiam sa aud ceva nou , nu DOAR Ft Island sau Suju >< vroiam sa descopar cat mai multe trupe <3 si am ajuns sa fiu la zi cu noutatile,pentru ca fiecare trupa are farmecul ei pana la urma ![4 4](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/4.gif) datorita site-urilor si forumurilor,unde am si ajuns moderator(la ft island).
~~~~~~
"My angel,my sunSHINe <3."
"I still look at you"
Răspunsuri: 4
Subiecte: 1
Data înregistrării: Jan 2011
Reputație:
6
Zupi: 148 z
Cea mai buna prietena a mea statea toata ziua in casa si se uita nonstop la drame koreene.Eu pe atunci nu prea le gaseam asa de "wow ![105 105](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/105.gif) " si mai ieseam din cand in cand in oras si ea isi tinea de fiecare data o casca in ureche..m am ofticat pe ea si n am mai vorbit cateva sapt....(din cauza ca coreenii erau mai importanti)
Eu steam in casa si ma uitam la filme...si plictisindu ma de ele m a omorat curiozitatea sa intru pe mysoju (site cu seriale si filme) si m am uitat la You re beautiful..M-am uitat la actori si l am vazut pe Hong Ki si peYong Hwa (care dupa parerea mea erau cei mai draguti din serial) si m am interesat de ei.....
Apoi de la o melodie m am indragost mai intai de Cn blue iar mai tarziu de Ft island :d
Apoi au urmat scuze la adresa prietenei mele
The End
Zambeste! Maine va fi mai rau!
Răspunsuri: 133
Subiecte: 8
Data înregistrării: Aug 2010
Reputație:
22
Zupi: 2.335 z
Eu am fost corupta! Da' corupta bine. Stateam intr-o zi in parc cu doua tipe si mi-au dat sa vad "Jang Geun Suk - Just Drag" . Dupa ce am ascultat-o de vreo 20 de ori, am gasit-o pe youtube, am mai ascultat-o de inca vreo 30 de ori, incepuse sa ma obsedeze. Si asa am ajuns sa ma uit la drame, sa ascult "CN Blue" in prostie, sa mi se formeze o pata pe creier pentru Jung Yong Hwa and so on...So, thanks, my dear best friend XD.
|