Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crezi că există un portal și spre inima ta ? ( +16 *yaoi* )

@ADemon - Yaay mă bucur că îți place :* ( Ooo... a fost gelos , dar nu a arătat xD .. ce tu nu ai fi :)) ? )
@gabytsswh - Oh xD cred că am o problemă cu punctuația :(:)) o să corectez . P.S te urmăresc, vorba vine, de ceva timp pe animezup xD și imi place cum comentezi .. merci că ai trecut și pe la mine.

Ryoku P.o.V - Fanteziile de pe Terra.. Part. I

Facultatea.. de ce trebuia să merg în închisoarea aia? Tot ce făceam era să scriu și să scriu și să plec de la ore cu prietenii mei și, câteodată să mă furișez cu surioara mea de șapte ani la templu.. să se roage.. Mda, bravo ei dar eu nu cred în Dumnezeu. Ultima dată când am fost cu ea la templu a fost într-o zi de duminică. Am lăsat-o lângă o statuie a lui Buddha, sau mă rog cine era ăla, că eu nu știu, nu-mi pasă... și am plecat spre o sală,sau ce era aia unde mă așteptau doi dintre cei mai buni prieteni ai mei, unul de douăzeci și unu și celălalt vreo șaisprezece.. cred .
- Ryo, omu~le! mă salută unul dintre ei (cel mare) și își pune mâna în jurul gâtului meu . Ia zi , ai rezolvat-o cu sor-ta?
-Da, e acolo lângă statuia lu' Nu-știu-cum-în-cheamă ăla! îi răspund și-i dau mâna la o parte.Deci, vroiai să-mi arăți ceva ieri.. nu?
-Da băi, am fost acolo și e super.. spune Hiro, cel de șaisprezece.Dar nu poți sta mai mult de cinci minute...păcat!
-Aham.. îmi arătați acum ?
-Ah,da..Vino! Se trezește din somnul lui de zece mii de ani și mă trage de mână până in fața unei fântâni, nu foarte adânci.. cam un metru treizeci, norocul meu pentru că am peste 1,70. M-au împins acolo, nenorociții și m-am lovit la cap... nu-mi dau seama ce s-a întâmplat după aceea, că m-am trezit... tot la templu, dar într-un dulap . Ce „frumusețe”!Am deschis ușile și am ieșit. M-am mirat când am văzut că defapt sunt în alt templu..
Am început să merg pe acolo buimac, uitându-mă ba în stânga, ba în dreapta, poate găseam pe cineva.Am oftat lung și m-am îndreptate spre ieșire.. de acolo am văzut clar două... persoane, dacă le puteam numi așa. Păreau niște copii de 13-16 ani , îndrăgostiți ( bravo lor, dacă îmi zici mie ). M-am dus lângă ei, cu gândul să le cer niște informații, dar cei doi s-au uuitat ciudat la mine..
- Uaaa , n-ai ochi roșii, nici urechi și ce piele.. ești un.. om? întrebă micul băiat, dar celălalt l-a lovit ușor cu cotul.
-Kyuu, nu-i frumos. Să-l ascultăm. îi spune încet, dar îl aud și eu. Deci, tu vrei ceva bănuiesc. Ce ?
-Păi ,unde sunt?am întrebat nedumerit. Ce porcărie e să întreb așa ceva pe niște țânci de paișpe ani. Și da, sunt om... e ceva anormal ?
S-au uitat la mine iar cel nimic Kyuu făcu așa niște ochi așa mari, de parcă era gată să plângă.. de fericire...de tristețe, nu știu nu mă pricep. Zâmbesc jenat de situație și mă trezesc .. ăștia doi erau doi băieți..!
- Tokio.. da' ce, te-ai rătăcit omule? Kyuu, du-te înainte, vin și eu.
- Da, iubițel. m-a surprins faptul că i-a zis iubițel dar in sensul bun, mai ales că l-a și sărutat pe obraz. Am rămas singur cu el, ciudată atmosfera, nu glumă, privindu-ne unul pe altul fără să zicem vreun cuvânt .
- Omule, ai de gând să vorbești? Că n-am chef să fiu arestat. Zi odată ce vrei să plec naibii de aici. spus el răutăcios. După cum și ce a spus m-a făcut să înțeleg că faptul că stă de vorbă cu mine e de rău.. pentru el.
-Tokio când? Ce planetă? spun iritat . Am așteptat răspunsul uitându-mă puțin în jur. Copaci erau înfloriți, semn că era primăvară dar nu era nici o pasăre sau insectă, ceea ce mi s-a părut aiurea.
- Tokio , alt univers.. Apăru o fată, ceva mai inaltă decât mine. Se putea să fie cineva mai înalt decât mine și-mi răspunde lăsându-mă cu gura căscată. A-alt univers?! Cum era oare asta posibil ? Dar, cadă stau și mă gândesc, Tokioul ăsta e diferit de ăla din care am venit. N-am mai zis nimic și am început să merg pe strada aceea. Se făcea seară și trebuia să știu cu să mă întorc in dimensiunea mea. M-am uitat puțin în urmă, Kyuu se întorsese și vorbea cu ceilalți. Se uită la mine, ceea ce mă făcu să intorc capul. Fata avea un zâmbet malefic pe buze, de parcă ar fi vrut să mă ucidă. Ei, n-are decât ! Am fost la sală și am și centură neagră la karate. Am grăbit pasul, dar Kyuu veni după mine și m-a tras de măneca gecii de blugi pe care o aveam .
- Stai cu noi în seara asta, dacă n-ai unde. Mă uit la el. Ce băiat, chiar are incredere în mine? sau doar se joacă? Ei , orice ofertă era bine venită, mai ales că nu știam nimic despre locul ăsta. Am acceptat după un timp ( adică un-două min. ) și a zis că trebuie să-i așteptăm pe Yumichika - probabil celălalt băiat - și pe sora lui mai mare, Kate care era preoteasă la templu. Mai mi-a zis ceva ceva de un anume băiat, Alexander că voi sta la el sau ceva de genu, dar n-am fost atent, ci doar am acceptat fără să stau pe gânduri . Celelalte două persoane au venit și ele, fata privindu-mă insistent de parcă incerca să-mi zică „Dacă nu faci bine, te omor!”. Huh ? Așa, să sărim peste plimbarea de o oră, cred în timp eu era complet ignorat. Am ajuns în fața unei case unde Kyuu apasă soneria. Se aud niște pași și un băiețel cu părul albastru, urechi de pisică și o codiță uh, abia mă abțineam să nu sar pe el. Vorbesc cei trei puțin, albăstrelul fiind deranjat de ceva anume, dar până la urmă sunt chemat.
- Alexander, sau Neko-kun, el e .. da, am uitat Omule, cum te cheamă? mă intreabă Yumichika, răutăciosul. Ooo, vai se pare că i-am găsit o poreclă.
-Ryoku Yakumi. Încântat , Neko-kun . I-am zâmbind cum fac eu atunci când vreau să fac pe cineva să mă placă : dulce și inocent ceea ce l-a făcut să roșească iar Yumichika și Kyuu începură să râdă. I-au spus ceva la urece și Alexander a încercat să-l plesnească, dar un reuși.
- Ryo, hai intră. îmi spune el după ce arată celor doi degetul din mijloc. Mamă, ce copil răsfățat. Pariu că este și narcisist ! Am pășit in casa lui nu era nimeni în jur, m-am întrebat dacă locuiește singur . Oh, stai , tocmai mi-a pus o poreclă? Ryo.. hm , îmi aduce aminte de mama.
Am mers la etaj, unde mi-a deschid ușa unui dormitor , iar după cum am observat era a lui.
- Ce căutăm aici ? îl întreb puțin confuz. Eu unul mă mulțumeam și cu grădina, dar, fără să spune vreun cuvânt, a insistat și m-a făcut să înțeleg că părinții lui nu știu de mine. Totuși, dormitorul lui? Hm, sunt deja o amenințare.. am zâmbind și am acceptat. Ce aș face prima dată? E așa simpatic și faptul că are urechi și coadă, hai să vorbim cu lumi- in lumea mea-, este ceva.. fantezii sexuale. Mi-a adus un pahar de nu-stiu-ce, părea ciocolată caldă, dar am refuzat-o politicos și i-am luat-o din mână apoi am lăsat cana pe o măsuță , m-am aplecat, ca să fiu la același nivel ca el . M-a privit în ochi.
- Ryo, ce crezi că faci ?Par eu o jucărie.. ? mă apucă de guler .
- În lumea mea, da , ești visul fiecărui băiat. îi spun și-mi pun mâinile pe capul său , ciufulindu-l puțin.
- BĂIAT?! Par eu homosexual.. sau mă rog , bisexual ? Ei , află că nu !nu numai că nu sunt dar sunt și homofob. spune aproape țipând . Așa, am ceva de lucru dar nu o să dureze pentru că eu încă eram eu mâna pe capul său și el nu făcea nimic .
-Gata. am spus scurt și i-am pus degetul pe buze .O să-ți arăt că nu ești, ci doar vrei să fii. spun privindu-l era evident că doar dorea să fie șa cum zice el. A vrut să spună ceva, dar s-a răzgândit și am rămas amândoi nemișcați. La fel ca el, nu știam ce să zic sau ce să fac dar momentul nu dură mult și ușa se auzi trântindu-se, tare m-am periat, și apăru o femeie, mama lui Alexander probabil, care a țipat „Omul ” când m-a văzut.

Ryoku - da, nu prea am găsit poze, sper că vă place asta.
[Imagine: hakuoki.jpg]
My Blog - Visele pot deveni realitate. I am Killer!

[Imagine: akira_sig_01_2.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Crezi că există un portal și spre inima ta ? ( +16 ) - de ×Tα℮♏iᾔ× - 18-01-2011, 06:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 11.590 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  >Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.653 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.107 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  Inima Diavolului Yami 8 6.134 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.014 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  [Naruto] Drumul spre razbunare(SasuSaku) CiokolataxPortocala 6 5.126 10-08-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: RalucaGabor
  Inima fara speranta Hope 6 4.386 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.861 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  In dragoste nu exista limite... ~FreaKy and CuTe~xD 13 9.930 27-12-2011, 04:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.843 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)