Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Couple K-muzic.

Mama am o caruta de otp-uri 24 Asa...here I go:

Straight:

1. MinhoxBoA: Nu intrebati...dar ador cat de catelus e Minho pe langa BoA xD
2. MinhoxKrystal: Stiu...miroase a pedofilie dar sunt amandoi sportivi si...nu stiu xD arata bine impreuna <3
3. MinhoxYuri: Omg cum sa uit de otp-ul vietii 24 Ador cuplul asta de cand i-o bagat capul intre picioare la Juliette Tell me your wish LOL xD
4. OnewxLuna: My bff spune ca is obsedata de pairingul asta dar...na...arata super cute impreuna si ar face un cuplu trot foarte simpatic (pacat ca ea e muuuuuuult mai mica)
5. KeyxAmber: amandoi batuti de soarta...ahem...prietenii stiu ce vreau sa zic -__-' Idk...par ca se potrivesc....Key e fata...Amber baiatul LOL
6. KeyxSeohyun? Pairingul asta sigur e "made up"? Adica no...nu spun mai multe xD

Not so straight:
-Boys:

1. JongHo (JonghyunxMinho): My forever otp because they are flawless, perfect, gorgeous sweet amazing babies etc etc 21 Scuze!! I'm just a fangirl....PS: And they share a room...everywhere 15
2. OnHo (OnewxMinho): Una din primele mele otp-uri...m-a apucat cu pozele alea din Day Photobook cand Onew il tine in brate... ^^'
3. Jongyu (JonghyunxOnew): Well...au fost sa manance chikin impreuna 24 ce mai vreti mai mult?
4. MinKey (MinhoxKey): Sunt ca un cuplu tipic yaoi...serios...sunt prea sexy pentru binele lor 24 Key e putin feminin, iar Minho e ca un model... eh... *__*
5. OnKey? (OnewxKey): dar numai cand Onew nu sufera de sangtae si e serios si tops Key 21...Culmea...acum vreo 3 luni uram pairingul asta LOL
6. JonghyunxWheesung?: nu chiar an actually pairing...dar is prea cute unul langa celalat si mai sunt si foarte apropiati...xD
7. OnewxJoon: Joon i-a carat ghiozdanul dupa musical....si Onew i-a multumit cand au castigat cu Hello...xD
8. JaeChun (JaejoongxYoochun): Sau SoulMates :X sunt veeeeeeeeery close friends...si au fost impreuna de ziua indragistitilor la o statiune pentru cupluri..so...
9. Changho (ChangsunxJunho): They are just hot together X__X
10. TaeyangxGD: Sunt si ei very close friends...si is cute together xD

-Girls:
1. YurixJessica: Sunt 2 din preferatele mele si na TREBUIE sa mearga impreuna 24
2. Jeti (JessicaxTiffany): veeeeeryyyy good friends ^^ au petrecut "prima zapada" timp de 3 ani impreuna...i just love them :X
3. JungSisters (JessicaxKrystal): Don;t kill me for the incest XD dar daca imi plac .___.
4. KrystalxLunaxAmber: orice pereche cu ele 3 24 Ma rog...de cand Amber e la disparuti...dar i love them :X

Cam atat cred...desi mai sunt si otp-uri minore xD Sorry la Jongho....dar nu ma pot abtine 24
Feelings overflow...and then they fall
[Imagine: 2djaw51.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Couple K-muzic. - de yaoi maniac - 06-10-2010, 07:04 PM
RE: Couple K-muzic. - de Aerith - 27-11-2010, 12:11 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)