06-10-2010, 07:04 PM
(Ultima modificare: 05-05-2013, 11:17 PM {2} de yaoi maniac.)
M-am uitat, nu am gasit un asfel de topic. Poate am chiorit.
Poate titlul nu spune asa de multe... daca inca nu v-ati dat seama despre ce este vorba, atunci sa va zis: despre cuplurile din diferite formati K-pop.
Puteti sa scrieti cate cupluri vreti, insa sa spuneti/argumentati de ce ati ales ship/OTP (cum doriti sa il numiti).
Daca vreti, puteti pune si poze, chiar si videoclipuri cu acel cuplu.
Sper ca am fost destul de explicita.
Post-script: Pot sa fie si din alta trupa cuplurile, nu neaprat ca amandoi sa fie din aceeasi formatie.
Daca vreti puteti sa puneti si de fete, cum doriti.
Incercati sa scrieti macar trei randuri cu despre acel cuplu, ca sa nu se faca spam.
eu nu chiar am cupluri favorite, dar stiu ca existe nebunatici pe aici de genu'
Poate titlul nu spune asa de multe... daca inca nu v-ati dat seama despre ce este vorba, atunci sa va zis: despre cuplurile din diferite formati K-pop.
Puteti sa scrieti cate cupluri vreti, insa sa spuneti/argumentati de ce ati ales ship/OTP (cum doriti sa il numiti).
Daca vreti, puteti pune si poze, chiar si videoclipuri cu acel cuplu.
Sper ca am fost destul de explicita.
Post-script: Pot sa fie si din alta trupa cuplurile, nu neaprat ca amandoi sa fie din aceeasi formatie.
Daca vreti puteti sa puneti si de fete, cum doriti.
Incercati sa scrieti macar trei randuri cu despre acel cuplu, ca sa nu se faca spam.
eu nu chiar am cupluri favorite, dar stiu ca existe nebunatici pe aici de genu'
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2