02-09-2010, 08:38 PM
(Ultima modificare: 02-09-2010, 08:51 PM {2} de deeaH2elen.)
(09-07-2010, 02:14 PM)Flaw A scris: @Elusive wolf: Heh, tu stiu ca ai avut costum misto data trecuta, la Otaku, asa ca banuiesc ca si la Nijikon vei veni cu ceva frumos Mult succes, sunt tare curios sa iti vad costumul!
@Rx~: Faci parte din vreun grup de cosplay? Ca ma gandesc sa fac ceva pe Zup care sa promoveze grupurile de cosplay din Romania.
Si o sa faceti toti cosplay in Kuroshitsuji sau vor fi si din alte anime-uri?
De asemenea, succes si voua! O sa va vedem la Niji
Hmm, as face si eu cosplay dar nu stiu in ce
Stiti vreun personaj mai cunoscut din anime care sa aiba par saten si lung si care sa nu necesite un costum prea complicat?
Cat de lung?? Ma gandeam la Kintaro din Golden Boy( are parul brunet dar sunt sigura ca nu va observa nimeni)[posturi unite]
(20-08-2010, 03:59 PM)Katutza A scris: Oh,nu as avea nicio sansa sa ajung la Nijikon,din diverse motive :
- Distanta foarte mare,ganditi-va ca eu sunt de pe langa Vaslui,mai exact sunt din Barlad,pana in Bucuresti e foarte mult.
- Nu ar avea cine sa ma insoteasca (etto,sunt minora -__-")
- Nu stiu in cine as putea sa ma cosplayez xD.
- 23-24 octombrie nu e in timpul scolii?
Wah,mi-e asa de ciuda. Daca nu eram minora cred ca era mai simplu,gaseam un cosplay care sa-l fac si ma duceam pana la bucuresti,chiar daca era departe.Dar asa,nu are cine sa ma insoteasca. Si nici nu stiu daca e scoala atunci .
Oricum,va urez succes celor care mergeti,si va rog sa faceti niste poze la Nijikon sa le vedem si cei mai ghinionisti care nu avem cum sa venim ^^.Mi-ar placea sa vad poze de la standul Zup si cateva cosplayuri ale membrilor.Pretty please,cine poate sa faca niste poze ^^
Succes guys ^^
Eu voi face poze! pe cuvantul meu de cercetas! Mai ales pentru ca vreau fac poze cu toata lumea...mai ales cu cosplay-arii si cu baietii care vor face stand-up....(va fi 3-ul de anul trecut? sau se schimba treaba???)[posturi unite]
Okey ...pey eu ma voi costuma in fata iadului sau in anna din shaman king. Pentru ca nu o puteam uita pe sora mea (13 anisori si clasa a 8-a)....ea se va costuma in anna din shaman king sau Misa Misa...nu s-a hotarat inca...