21-01-2012, 10:33 PM
Stiti jocul preferat al celor mai vechi pe forum? Nu cred. Anyway, here it goes.
Se joaca asa:
O persoana isi pune o dorinta iar cealalta persoana care posteaza dupa, ii implineste dorinta dar i-o corupe intr-un fel. Than that person isi lasa si el/ea dorinta care v-a fi corupta de urmatoarea persoana si tot asa.
Here's an example:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=>
User 1: as vrea sa mut lucruri cu puterea mintii
User 2: Vei putea muta lucrurile cu puteria mintii dar vei avea mainile paralizate.
W: As vrea sa pot transforma orice metal in aur.
User 3: A: sigur si te vei atinge pe tine insuti si noi te vom pretui dar tu nu vei stii pt ca vei fi aurita
W: as vrea sa vad cum a inceput lumea si cum se va sfarsi
<=~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rules- fara dorinte prostesti, injuraturi, spam si alte certuri. Puteti corupe o dorinta si in 2 randuri. Va rog!
Incep eu: Mi-as dori o bicicleta...
Se joaca asa:
O persoana isi pune o dorinta iar cealalta persoana care posteaza dupa, ii implineste dorinta dar i-o corupe intr-un fel. Than that person isi lasa si el/ea dorinta care v-a fi corupta de urmatoarea persoana si tot asa.
Here's an example:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~=>
User 1: as vrea sa mut lucruri cu puterea mintii
User 2: Vei putea muta lucrurile cu puteria mintii dar vei avea mainile paralizate.
W: As vrea sa pot transforma orice metal in aur.
User 3: A: sigur si te vei atinge pe tine insuti si noi te vom pretui dar tu nu vei stii pt ca vei fi aurita
W: as vrea sa vad cum a inceput lumea si cum se va sfarsi
<=~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rules- fara dorinte prostesti, injuraturi, spam si alte certuri. Puteti corupe o dorinta si in 2 randuri. Va rog!
Incep eu: Mi-as dori o bicicleta...