Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Confesiunile unor iubareti

Yooy ce mult a trecut:s: and finally I'm done:pfiu:

Cap 3: Attention everybody
Partea I

Confesiunea Sakurei: Stiati ca inima umana pompeaza cu o presiune suficienta ca sa improaste sangele la noua metri? Mentionez acest fapt interesant, desi cam crud, pentru ca sangele meu pompeaza cel putin dublu, din cauza anticiparii nervoase a ceea ce sunt pe cale sa fac...

Erau niste persoane atat de dragute si de simpatice. Nu am sa inteleg niciodata de ce "el" le vrea raul? Cu toate acestea ii pusesem un pic pe ganduri cand le-am spus ca am fost transferati aici la cererile unor profesori, desi aceasta era o minciuna absoluta. Ne-am dat seama ca si ei banuiesc ceva anume... cine stie ce aflasera si incercau sa desluseasca?! Tot restul orelor ne-am comportat ca orice elev nou cercetand noua scoala, insa ce nu puteam suporta erau privirile dubioase ale celorlalti in privinta imbracamintei noastre. Parca ne dadeau de gol ca toata noaptea fusesem in club si azi dimineata nu mai avusesem timp nici sa ajungem acasa, apai sa ne schimbam. In cele din urma le-am castigat destul de usor increderea, iar oferta lui Kiba de a ne prezenta orasul dupa ore, se transformase intr-o invintatie intr-un club destul de select, din partea lui Sasuke. Ca satenul sa nu se lase mai prejos, se oferise sa ne duca el la club. Ne suna foarte bine ideea, asa ca am acceptat fara sa stam pe ganduri. Era mult mai distractiv si atractiv, decat banalul tur al noului "teritoriu" in care cica fuseseram parasutati si care ne era total necunoscut.
Acum ma aflam in camera mea, impreuna cu Temari si Tenten, in vila de care dispunem si in care locuiam toti. Parintii nostrii cunoscandu-se din copilarie si avand slubje destul de solicitante cu deplasari din ce in ce mai dese, au decis ca noi sapte sa stam impreuna intr-o vila complet echipata. Dupa cum spuneam stateam in coltisorul meu de liniste si pace, pe patul moale ca un puf cu asternuturi mov ca un liliac. Imbracata intr-o pereche de pantaloni trei sferturi albi si cu un maiou rosu, studiam cu mare interes o revista. Prietena mea satena, asezata langa mine, asculta muzica cu castile in urechi, fredonand si miscand din cand in cand capul pe ritmul melodiei. Spre deosebire de noi doua, blondira era foarte agitata.
-Pur si simplu nu inteleg ce e cu tot stresul asta pe tine?! Inteleg ca Sasuke a spus ca va fi un club mai de fite, dar totusi nu trebuie sa te pregatesti cu patru ore inainte, ca doar nu o sa se afle vre-un designer celebru pe acolo care sa iti ceara sa ii devii model, sparse gheata Tenten.
Mi-am ridicat privirea lenes spre Temari si am dat din cap semn ca satena avea partea ei de dreptate. Intradevar, de cand plecasem de la liceu blonda nu mai fusese in apele ei, mai ales ca aflase ca vom mergem intr-un club. Cum pusese piciorul pe pragul usii, dadu buzna in camera ei, ca mai apoi sa vina in sanctuarul meu fara probleme cu un brat plin de rochii si tragand-o pe Tenten dupa ea. Ceva imi spunea ca nu venise doar sa facem schimb de haine, iar instinctul meu avusese dreptate. Timp de cateva ore blonda probase haine peste haine. Mai intai se imbraca cu una, dupa care defila grandios prin fata noastra, iar noi ii spuneam pentru a milioana ora ca ii sta bine in fiecare rochie. Aceasta dadea de nervi din picior, spunandu-ne ca nu e adevarat, sfarsind prin a se admira singura in oglinda mare. De cele mai multe ori, spre rugamintile disperate ale mele si satenei de a se hotari odata, nu era multumita de ceea ce vedea si se ducea sa se schimbe, iar ritualul se repeta.
Un ciocanit puternic, urmat de scartaitul usii ne facu sa ne intoarcem capetele. In prag statea Gaara imbracat intr-o pereche de blugi negri si comasa rosie descheiata la primii trei nasturi. Ne anuntase ca in cateva minute urma sa plecam. M-am ridicat de pe pat si m-am indreptat spre dulapul meu. Dupa ce am inspectat umerasele cu rochii, mi-am ales una argintie, care venea dupa gat, cu decolteu, iar intr-o parte era taiat in forma de semicerc prinsa la colturi cu o bareta. Am intrat in baia camerei, nu inainte de ai spune satenei sa o imbrace pe Temari cu ceva fie ca ii convine sau nu, apoi dupa ce m-am imbracat, m-am machiat delicat si am iesit. In camera am descoperit-o pe blondina imbracata intr-o tinuta de un albastru inchis, scurta si cu imprimeuri florale argintii in fata. Tenten ii desprinse coditele si ii lasa parul liber pe spate, zburlindu-il putin sa para mai rebel. Aceasta purta o rochie lila, cu un umar lasat si ca acesoriu o curea neagra si un lantisor din argint.
Dupa ce ne-am mai foit cateva minute de colo-acolo prin camera, am coborat la parter si i-am gasit pe baieti asteptandu-ne in living. Deidara vorbea cu Kiba la telefon, iar dupa convorbirea lor parea ca satenul ii spunea blondului cam pe unde se afla acest club, cerandu-si scuze ca nu poate veni sa ne ia. Imediat, ne-am imbarcat cu totii in masina prietenului nostru cu sapte locuri. Pe parcursul drumului am fost foarte tacuti, fiecare gandindu-se la ce il taia capul, in timp ce pe fundal se auzea melodia difuzata la radio. Ma intreb ce a intervenit asa de brusc, incat Kiba nu mai putea sa ne aduca la club. Totul parea perfect normal si monoton cand plecasem, nu pot sa imi imaginez ce ar putea acum sa il retina. Prea prinsa in ganduri, nu am observat ca Deidara gasise locul potrivit. Am coborat din masina si am privit pret de cateva momente acel loc. Nu mi se parea nimic extraordinar, sau iesit din comun.
-Nu am fost niciodata in partea asta a orasului. Dupa cum a spus Kiba, asta ar trebui sa fie locul, ne informa blondul.
Ne uitam unii la altii confuzi, deoarece cladirea din fata noastra ne ducea cu gandul la orice altceva, inafara de un club. Ce-i drept muzica se auzea destul de tare, dar nu prea ma incanta exteriorul. Totusi am fost optimisti si am trecut dincolo de usa din fata noastra. Ajunsi inauntru, parca fuseseram teleportati in alta lume. Barul era impanzit de fete, care ii admirau de tipii de dincolo de tejghea cum faceau tot felul de smecherii si preparand tot felul de bauturi. DJ-ul mentinea atmosfera salbatica, in timp ce animatoarele imbracate cat mai sumar dansau lasciv pe ritmurile muzicii, iar lumina fosforescenta facea totul sa para de pe alta lume. Mi-am rotit privirea pe sus si am observat ca cineva imi facea semn sa urc la etaj. Le-am spus si celorlati si ne-am dus sus. Acolo ne astepta Sam, putin incrodat dar incercand sa nu arate acest lucru.
Ajunsi in dreptul lui, acesta trase copertina rosie a separeului de langa noi si ne invita inauntru. Incinsi de caldura, ne-am dat jos paltoanele groase. In timpul asta am observat ca si fetele isi schimbasera radical tinutele, de cand le vazusem la scoala. Hinata purta acum o rochita roz, fara brete si in fata cu un fermoar descheiat putin din cauza bustului ei prea voluminos. Ino avea o tinuta rosie, provocatoare, cu decolteu, iar intr-o parte era taiata, apoi fiind prinsa cu doua semicercuri. Pe de alta parte Britney avea o rochie alba, simpa fara bretele si cu o jachetuta de blugi. Baietii erau si ei care de care mai dichisiti, insa absolut toti erau posomorati si nu indrazneau sa scoata vre-un sunet. Prietenii mei se asezasera jos putin jenati de linistea mormant de care dispuneau ceilalti. Muzica se auzea, dar nimeni nu o baga in seama. Abia atunci cand m-am uitat mai bine am observat ca Sasuke si Kiba lipseau, in schimb pe scaunul de la mini-barul special amenajat in separeu, statea un baietel cam de vre-o cinci anisori. Inca purta geaca groasa ceea ce insemna ca nu era aici de mult timp. Parul negru era putin ciufulit, iar in ambele maini tinea un pahar gol cu un pai in el. M-am asezat langa el, iar acesta isi ridica privirea spre mine. Ochii sai la fel de negrii ca si parul erau obositi si exprimau o tristete profunda. I-am zambit cald si acesta incerca sa schiteze si el un zambet pe fata lui dragalasa, dar cam palida. Ce e cu toata lumea? Iar bomboana asta de baietel cine e? Imi parea atat de cunoscut, dar nu stiam de unde sa il iau.
-Eu sunt Sakura, ma trezesc vorbindu-i micutului. Pe tine cum te cheama?
-Numele meu e Itachi, raspunse el slab, uitandu-se in gol la paharul sau.
-Kiba iti raman dator, spuse Sasuke intrand in separeu urmat mai apoi de saten.
Mi-am ridicat capul, iar privirea mea se intalni inevitabil cu a acelor doua margele negre. Brunetul parea cel mai stresat si deprimat dintre noi toti. Il chema pe micutul Itachi, il lua in brate si iesi din separeu. M-am asezat si eu pe unde am apucat, privindu-i pe ceilalti confuza si suspicioasa.
-Probabil ca va datoram niste explicatii, incepu Sam.
Crezi? Iti bati joc de noi nu-i asa? Hinata inspira adanc si incepu sa se povesteasca. Se pare ca Itachi era fratiorul lui Sasuke. Parintii lor nu se inteleg la fel de bine ca inainte sa se nasca Itachi si asa au inceput certurile din ce in ce mai frecvente. Ce era cel mai rau era ca atunci cand se certau parintii ii dadeau afara pur si simplu din apartament. Am facut o grimasa spre bruneta, pentru ca acest lucru mi se parea absolut brutal si revoltator. Cum ai putea sa iti dai proprii copii afara din casa?! Sasuke nu vroia sa isi vada fratele suferind, asa ca il lua de acasa si il aducea aici pana cand brunetul gasea unde sa il duca o naopte pe micut. Pur si simplu mi se rupea inima cu fiecare cuvant spus de ea.
-Tineti minte, ne atrase atentia Britney. Comportativa normal ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
-Cum sa fac asa ceva? E revoltator! Ar trebui sa ii oferim putina compasiune, macar atat sa facem, sar ca arsa.
-Sa nu ii spuneti nimic lui Sasuke, relua blonda. Nu suporta sa vada ca oamenilor le este "mila" de el si de Itachi. Prefera sa se simta in largul lui, stiu ca o sa para greu, dar e mai bine asa.

Poze:
Rochia Sakurei
Rochia lui Temari
Rochia lui Tenten
Rochia Hinatei
Rochia lui Ino
Rochia lui Britney
Itachi
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Confesiunile unor iubareti - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 09:31 PM
RE: Confesiunile unor iubareti [SasuSaku +18] - de ^Ciresica^ - 19-07-2011, 11:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Tampeniile unor ADOLESCENTI /rapiri instante Rose Uchiha 3 3.570 03-01-2014, 12:03 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.467 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Confesiunile unui drogat Nemesis. 4 5.307 10-01-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Verrine

Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)