Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Confesiunile unor iubareti

Las repede comentariu, daca tot am citit.

Ma, sincer chiar mi.a placut. Este o descriere simpla, naratiune modesta cu o actiune linistita. Dialogul este in secvente putine, imi place canu ai sarit direct pe el si nu a fost sec. Despre idee nu pot sa spun prea multe in afara de faptul ca Sasuke este prototipul adolescentului care face mereu lucrurile pe dos dar dupa parca regreta si isi da seama de faptele sale, ceea ce mi se pare ok. Greseli de tastare nu am vazut, dar am vazut niste repetitii, cel putin cea de la inceput a fost cea mai suparatoare, cea a cuvantului: inghetat. Poti descrie mai mult si mai profund sentimentele si sa faci ceva care sa sara mai mult la ochi, ceva mai stilistic folosind niste figuri de stil. Epitete alea alea. Punctele de suspensie sunt puse corect, adica cel putin nu am fost atenta, dar bine ca nu sunt puse in exces. La inceput am observat acel apostrof ( ` ), care nu mi se pare potrivit pentru contextul acesta. Putei folosi '. Nu mi.a prea placut faza cu cele zece geci groase, suna groaznic dupa parerea, aici pauteai folosi un epitet vaporos <3. Si chiar imi place ideea cu confesiunea de la inceput, doar sa nu il mai bagi in italic si underline, nu este asa estetic. Chiar este ok, pentru inceput, dar mai ai de lucrat la sentimente si poti incetini putin actiunea cu acestea. Bafta in continuare, revin si data viitoare ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Confesiunile unor iubareti - de ^Ciresica^ - 02-06-2011, 09:31 PM
RE: Confesiunile unor iubareti [SasuSaku +18] - de Daria - 06-06-2011, 11:23 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Tampeniile unor ADOLESCENTI /rapiri instante Rose Uchiha 3 3.570 03-01-2014, 12:03 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.467 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Confesiunile unui drogat Nemesis. 4 5.307 10-01-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Verrine

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)