05-08-2010, 02:13 PM
ar si sooper tare ca acest Nijikon sa se tina in aer liber. Ar fi pericol de ploaie, dar totusi, ar fi chiar cool. Sau, altceva, sa fie un stand cu mancaruri japonele (de vanzare), sau macar retete. Mie mi-ar placea...
off: am si eu o intrebare: am fost la otaku si am vazut niste costume/ rochii foarte reusite. Voi ziceti ca le faceti chiar voi, dar cum va iese asa de bine? Adica...cele de pe net mi se par extrem de scumpe, iar croitor bun nu gasesc. Alta chestie ar fi: cum as putea da de membri animezup? Stiu ca sunt unii care vin doar sa vada, deci...O idee ar fi ca membrii sa aibe niste legitimatii cu nickurile.
off: am si eu o intrebare: am fost la otaku si am vazut niste costume/ rochii foarte reusite. Voi ziceti ca le faceti chiar voi, dar cum va iese asa de bine? Adica...cele de pe net mi se par extrem de scumpe, iar croitor bun nu gasesc. Alta chestie ar fi: cum as putea da de membri animezup? Stiu ca sunt unii care vin doar sa vada, deci...O idee ar fi ca membrii sa aibe niste legitimatii cu nickurile.
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William ShakespeareMai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby