11-12-2010, 07:09 PM
Wow un nou fic, interesant nume chiar foarte tare, dar sa nu crezi ca ai scapat asa de usor de mine. Pai incepem cu partea cea mai grea adica o mica corectura: ai multe greseli adica unele litere sunt puse anapoda, se mai intampla dar incearca sa scri mai bine si fia tenta, corecteazate de 2 ori. Actiunea umpic cam grabita se intampla cam repede toate acelea si asta nu-mi place incera sa descri mai multe, adica na sa fiu sincera puteai scrie mult ami multe, mai ales in partea cand merge dupa celalalt asasin Lay.Ce nu am vazut eu la tine sunt virgulele in acest capitol.. dar sa fiu sincera nu mi-am dat seama pana acuma, nu ai pus nici una.. pricum nu te critic din cauza virguleleor ca nici eu nu le pun mereu cum trebuie. Dar data viitoare punele ca ai nevoie de ele.
Incerca sa te corectezi, chit ca-ti ia 100 de ani ca e bine ca noi cititori sa privim dintr-o alta perspectiva ficul tau, unii pot crede ca le lasi asa .. in vant.
Dar nu sa stii mie una imi place este foarte interesant sia bia astept sa vad cum o sa iasa urmatorul capitol, dar nu uita fi atenta la descriere, actiune si semne de punctuatie.. si mai ales corecteazate. :* :*
Spor la lucru astept nextul cu nerabdare.
A si pe langa toate acestea pot spune ca meriti multe laude, indiferent de greseli reuseti sa compui lucruri frumoase, adica ai ficuri foarte atragatoare, interesante.
Le faci originale si minuntate asa ca sa nu te lasi vreodata din ele.. mai ales din asta indiferent de critica.
Incerca sa te corectezi, chit ca-ti ia 100 de ani ca e bine ca noi cititori sa privim dintr-o alta perspectiva ficul tau, unii pot crede ca le lasi asa .. in vant.
Dar nu sa stii mie una imi place este foarte interesant sia bia astept sa vad cum o sa iasa urmatorul capitol, dar nu uita fi atenta la descriere, actiune si semne de punctuatie.. si mai ales corecteazate. :* :*
Spor la lucru astept nextul cu nerabdare.
A si pe langa toate acestea pot spune ca meriti multe laude, indiferent de greseli reuseti sa compui lucruri frumoase, adica ai ficuri foarte atragatoare, interesante.
Le faci originale si minuntate asa ca sa nu te lasi vreodata din ele.. mai ales din asta indiferent de critica.