12-08-2012, 12:46 AM
In clasele primare .. daca imi mai aduc bine aminte, intr-una din clase am stat cu Iulia, cica mama imi zice acum ca o credeam o " cea mai buna prietena " si chesti. Dar este o fitoasa si jumatate. Apoi, am stat cu un baiat mai tacut, desi dragutel, Petru. Apoi cavalerul meu a plecat, idk why , cred c-oi fi fost mai enervanta ? Saaau, eram prea tacuta, timida, dar asta nu e un motiv sa ma lase balta =]. Si s-a mutat cu tipa mai neagricioasa, Alexandra. Cat o urasc acum, desi a plecat de la noi din scoala, si bineee a facut maica', nu-s genu de fata care sa tina pica dar, era prea .. prea enervanta, zambetul ala .. infiorator. Nu mi-a dat motive bine intemeiata de ce n-as placea-o .. dar, nu. Nu mi-a placut si nici n-o sa-mi placa. Apoi, am stat cu o fata, Andreea foarte inteligenta, dar batoza .. eh, fiecare avem defectele si calitatile noatre :302:. Printre anii , am stat si singura, cred ca vreun semestru sau un an intreg chiar . In a 5 a, statusi mai intai cu o buna-rea prietena Bianca, care era bff-ul meu drag dar acum, aceea relatie stransa s-a cam rupt.
Apoi, am stat cu un baiat Curca. Off, ce isi mai bateau joc de el .. in glume nevinovate, ca e Curca si - bla bla -. Dar in ore radeam de nu mai puteam, incercand sa nu ne dam de gol, dar in zadar. Mai ales in orele de franceza .
Apoi, am stat cu un baiat Curca. Off, ce isi mai bateau joc de el .. in glume nevinovate, ca e Curca si - bla bla -. Dar in ore radeam de nu mai puteam, incercand sa nu ne dam de gol, dar in zadar. Mai ales in orele de franceza .