04-04-2010, 04:09 PM
Hmm...prima data mi-a zis o prietena de el..era obsedata de anime,apoi am inceput si eu sa il urmaresc pana pe la episodul 5 da' m-am plictisit,dupa ceva timp am inceput sa nu ma mai dezlipesc de monitor,incepea sa-mi placa din ce in ce mai mult mai ales ca eu nu eram chiar o fana a anime-urilor de genu' >> anyway povestea chiar mi-a placut chiar daca Lelouch nu a recurs la metode foarte simple pentru a ajunge la ceea ce-si doreste,adica sa faca o lume mai buna de dragul surorii lui si este un lucru admirabil,dupa mine pentru ca a riscat totul inclusiv viata ca sa faca acest lucru si cred ca asta m-a atras cel mai mult la anime.Asa,iar persoanjele preferate masculine ar fi Lelouch..ca e dragut si inteligent mai ales si sa-l pun si pe Suzaku da' in unele scene m-a cam enervat iar ca personaje feminine ramane C.C. imi place parul ei <3 si hmm sa zic si atitudinea si Kallen..imi placea firea ei destul de mult.
Asa grafica a fost destul de buna,a existat actiune :3 si inca cata iar OST mi-a placut.
Asa grafica a fost destul de buna,a existat actiune :3 si inca cata iar OST mi-a placut.
Illusions or real illusions.
Within the illusions hide real illusions...
From the real illusions, the illusions are created.
Within the illusions hide real illusions...
From the real illusions, the illusions are created.