Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Click ÅŸi Boom

Hellloooo~. In primul rand vreau sa-mi cer scuze, eu nu am avut net saptamana asta din cauza lui mama care mi-a luat cablul =)) en fin, am venit cu capitolul 12. Wildrose ma bucur ca-ti place si multumesc mult ca macar tu dai commenturi :>

Enjoy !

Capitolul 12

Nu imi venea sa cred ca m-am culcat cu un vampir, dar totusi nu regret, adica e al dracu de bun, cine nu ar face-o ? Eram a dracu de obosita, tipul asta stia ce sa faca. Dintr-o data i-am auzit intrebarea ' Nu ai vrea sa fi fata mea ? '. I-am raspuns cu un 'Da' mult prea stins, si nici nu stiu de ce am facut-o. Si apoi, nu stiu sigur cred ca am adormit.

Cand m-am trezit am tresarit si m-am ridicat in sezut. M-am uitat buciumaca prin camera si apoi prin pat. L-am vazut pe Jack dormind in pat, dezbracat. Am facut ochi mari iar apoi mi-am amintit ceea ce s-a intamplat noaptea trecuta. O Doamne ! M-am lasat violent pe spate si am cazut cu capul pe perne. Am stat ceva timp uitandu-ma pe tavan iar apoi i-am simtit mana lui Jack pe picioarele mele urcand mai sus. Am chicotit. M-am intors cu fata spre el si ochii lui rosii m-au intampinat.

- Neata, vampir adormit. i-am spus zambind.
- Neata si tie. mi-a spus iar apoi m-a sarutat urcandu-se peste mine.

A inceput sa ma pipaie din ce in ce mai tare. Deasemenea si eu am inceput sa imi plimb mainile pe spatele lui. Brusc, l-am impins intr-o parte si m-am urcat eu peste el.

- Iti place sa te joci, vampirule ? l-a intrebat in timp ce-i sarutam pieptul.
- Depinde cu cine. mi-a zis in timp ce m-a prins de par si mi-a tras fata catre a lui.

Mi-am trecut limba peste buzele lui iar apoi i le-am sarutat violent, l-am muscat de buza inferioara. Iar apoi m-am ridicat de pe el si m-am dus spre baie.

- Atunci, ne jucam putin mai tarziu. i-am zis asta iar apoi i-am facut cu ochiul.

Am intrat in baie si m-am dus direct spre cabina de dus. Am dat drumul la apa si relaxarea a inceput. Picaturile de apa calda imi relaxua trupul dupa o noapte plina de salbaticie. Din nou mi-am amintit de codul moral al Vanatorilor. Daca o sa afle ceea ce am facut singura pedeapsa posibila o sa fie decapitarea mea, dar nu-mi pasa, oricum puteam sa renunt foarte usor la statutul de vanator si atunci nu ar mai fi posibil sa se execute pedeapsa. Dupa ce am terminat dusul mi-am luat un prosop si mi l-am infasurat in jurul meu. Am iesit din baie intrand in camera. M-am uitat in jur pentru al vedea pe Jack, dar nu era acolo. Dintr-o data am simtit doua maini cum ma cuprind de talie. I-am simtit respiratia la gatul meu iar apoi o impunsatura. La dracu` se dadea la sangele meu, adica nu se dadea la el il sugea. Ah vampir idiot ! Am simtit cum mi se scurge din vene. Mi-am dus mana si l-am prins de par dar nu aveam puterea necesara ca sa-l trag de fire.

- Ah, vampir cretin ce esti, mai lasa-mi si mie sange sa traiesc. i-am spus gafaind.

Am simtit cum si-a desprins coltii din gatul meu.

- Scuze, esti prea buna, si ma refer in ambele sensuri. a chicotit.

Mi-am dus mana la locul unde simteam muscatura si apoi m-am trantit pe pat. Nu mai aveam putere nici sa vorbesc. L-am simtit cum s-a asezat langa mine.

- Do...bi...to...cu...le. i-am spus silabisand iar apoi m-a luat somnul.

O tanara statea in mijlocul unei camere mari si lipsita de lumina. Dintr-o data camera s-a luminat, odata cu sursa de vedere a umanilor au aparut si mai multe creaturi. Una dintre ele il avea la picioare pe un alt tanar, aparent de aceeasi rasa cu ei, sangera. Roscata il privea speriata, a inceput sa planga si sa tipe in acelasi timp fugea catre el.

- Jaaaaack ! m-am trezit tipand.

M-am ridicat din pat agitata si dadeam din maini agitata. Pulsul mi se accelerase iar respiratia era din ce in ce mai sacadata. Am simtit cum o mana cum ma cuprindea de talie si m-a trantit pe pat. L-am vazut pe Jack uitandu-se ciudat la mine, i-am pus mana pe fata ca sa ma asigur ca era chiar el, iar apoi l-am imbratisat.

- Idiotule. i-am spus iar apoi am oftat.
- Pot sa te intreb ce e cu tine ? m-a intrebat in timp ce s-a departat de mine.
- Nu. i-am raspuns sec.
- Mergem inapoi acasa ? l-am intrebat in timp ce m-am ridicat si m-am dus spre valize.
- Cam asa ceva, dar inainte trebuie sa mananci ceva. m-a informat el.
- Ok. i-am raspuns in timp ce-mi luam o pereche de blugi si o bluza din geamantan.

Am mers spre baie si m-am imbracat, am observat ca parul imi statea valvoi asa ca mi l-am aranjat putin. Apoi am iesit din incapere si m-am dus spre pat unde era si Jack, i-am dat un sarut scurt pe buze iar apoi m-am indreptat spre valiza sa o inchid. Mi-am adunat lucrurile de pe acolo si apoi l-am intrebat daca putem pleca, a aprobat din cap si mi-a luat una dintre valize. Am iesit din camera si ne-am indreptat spre lift, eu m-am dus la restaurant iar el s-a dus sa puna bagajele in masina. M-am asezat la o masa si mi-am comandat ceva sa mananc. Inca ma simteam obosita, daca mai are de gand sa-mi guste sangele vreodata sa ma anunte dracu ca sa ma obinuiesc. Indata ce mi s-a adus ceea ce am comandat am inceput sa mananc cu pofta. Dupa vreo doua - trei minute l-am vazut pe Jack cum se apropia de locul unde eram eu. A inceput sa rada cand m-a vazut cum mancam de repede. Dar ce sa-i facem ? El e de vina, nu eu mi-am supt propiul meu sange.

- Stii, esti draguta si cand mananci. mi-a spus chicotind.

Am zambit rautacios si m-am prefacut suparata. Mi-am terminat mancarea destul de repede, asa ca am platit ceea ce am consumat si apoi am coborat al receptie platind si cazarea. Ne-am indreptat spre masina lui si ne-am pus drum. Pe tot drumul i-am tot explicat sa ma anunte data viitoare cand incearca sa imi suga sangele, ca asa sunt si eu mai prevenita. I-am repetat cred ca de vreo cincizeci de ori aceeasi poveste, el razand de fiecare data. Cand noaptea s-a lasat am ajuns si noi acasa. A parcat in fata blocului meu i-am spus sa-si i-a si el bagajul lui, avea sa stea cu mine nu? Adica era impreuna , ce ciudat suna. Am intrat in cladire si am urcat cu liftul pana la apartamentul meu. Am intrat inaunteu si am inceput sa topai entuziasmata.

- Casa dulce casa ! am spus in timp ce ma invarteam in mijlocul sufrageriei, l-am auzit pe Jack razand.
- Asta o sa fie si casa ta. i-am spus zambind.
- Nu o sa stau la tine, pe asta cand am vorbit-o? mi-a spus serios.
- O vorbim acum ! i-am raspuns incepand sa ma enervez.
- Bine, nu stau la tine. mi-a spus inapoi.
- De ce ? l-am intrebat punandu-mi mainile in sold.
- Nu ma intelege gresit, mi-ar placea sa ma tavalesc cu tine non - stop dar nu pot sa accept sa locuiesc in casa altcuiva. Asteapta o perioada, o sa iau un loc unde sa ne mutam impreuna.
- Doar asta insemn pentru tine ? O alta idioata care se culca cu tine ? Si cat sa astept, Jack, pana cand ma decapiteaza pentru ca au aflat ca sunt cu tine ? i-am spus nervoasa.

Fara sa-mi dau seama s-a aflat langa mine, m-a luat in brate si a inceput sa ma sarute, iar eu i-am raspuns. La dracu, Jack ce mi-ai facut ?

- Ok, am inteles. Maine dimineata o sa rezolv. Acum, chiar crezi ca o sa las pe cineva sa te decapiteze ? Despre ce e vorba ? mi-a spus dupa ce a incheiat sarutul.
- Codul moral al celor ca si mine. Un vanator nu are voie sa se incurce cu o prada. In cazul acesta ai fi tu. Pedeapsa e sa fie decapitat.
- Asa, si pe cine trebuie sa omor ? Adica, cine te decapiteaza ?
- Propiul meu tata. Seful vanatorilor din SUA.
- Ah, sa pricep ca nu pot sa-mi omor socrul ? mi-a zis sarcastic.

Am chicotit.

- Nu. i-am zis serioasa.
- Ce pacat ! a zis razand. Cum pot rezolva astfel ? m-a intrebat pe urma.
- Pot să vorbesc cu el? Gata, mergem şi te cer de nevastă. a continuat fara sa ma lase sa vorbesc.

Am ras.

- Nu prea ar merge, esti vampir. Cred ca o sa o las balta sa mai fiu vanator, asa o sa se rezolve lucrurile, doar sa nu afle ca m-am culcat cu tine, cat timp eram vanator, ca atunci dau de dracu.
- Cum sa faci asa ceva ? Chiar nu-ti pasa de meseria asta ? m-a intrebat hobandu-se la mine.
- Nu prea, am vrut sa devin un vanator excelent doar pentru a-l razbuna pe fratele meu, dar cred ca o sa renunt la ideea aceea, nu cred ca lui i-ar fi placut chestia asta.
- Ce-a patit fratele tau ?
- A fost ucis.
- De catre cine ? m-a intrebat serios.
- De ce vrei sa sti ? i-am intrebat suspicioasa.
- Zi doar de cine.
- Un varcolac din Z. i-am raspuns cu jumatate de gura.
- Aha. mi-a spus sec.
- In fine, stai in noaptea asta cu mine, nu ? i-am spus in timp ce mi-am dus bratele in jurul gatului lui.
- Mai intrebi ? mi-a spus razand.

I-am zambit, l-am spus sa se duca in dormitor ca veneam si eu imediat, doar ca sa iau cate ceva de baut. M-am dus spre bucatarie si am luat o farfurie mare, m-am dus spre frigider si am luat de acolo cascaval si sunca. Am inceput sa le tai si sa le asez pe farfurie. Am mai luat si niste masline verzi pentru a da putina culoare platoului. L-am lasat acolo si m-am dus spre camara unde tineam vinurile si am ales un vin demidulce in anii `75. Era preferatul meu. M-am reintors in bucatarie si am luat o tava, am pus platoul pe ea si doua pahare, am deschis vinul si apoi am luat tava in mana indreptandu-ma spre camera mea. Cand am ajuns acolo l-am vazut pe Jack ca se uita peste fotografiile mele, avea in amna o poza cu fratele meu.

- El e fratele meu, Christian. i-am spus in timp ce am lasat tava si sticla cu vin pe masa din camera.
- Hm, vin. mi-a spus lasand poza jos.
- Dragut. a continuat el.

Am ras, am turnat vin in ambele pahare. I-am intins unul lui Jack. Am gustat vinul la fel cum faceam intotdeauna, gustand bine savoarea. M-am indreptat spre pat dupa ce am 'furat' o buacata de cascaval. M-a asezat pe pat si curand mi s-a alaturat si Jack.

- Povesteste-mi despre viata ta. i-am spus curioasa.
- Ce anume ai vrea sa sti ? m-a intrebat
- Cine ai fost tu inainte sa devi vampir ? l-am intrebat uitandu-ma serioasa la el.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.

The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End

Răspunsuri în acest subiect
Click ÅŸi Boom - de Denny - 03-01-2010, 01:15 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 11-01-2010, 08:21 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 16-01-2010, 12:11 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 16-01-2010, 11:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Eve. - 17-01-2010, 10:05 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 17-01-2010, 05:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 21-01-2010, 12:41 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 22-01-2010, 04:12 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 22-01-2010, 07:54 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 23-01-2010, 01:18 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Neith - 23-01-2010, 02:07 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 23-01-2010, 03:52 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 23-01-2010, 05:13 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 24-01-2010, 01:16 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 24-01-2010, 01:43 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 24-01-2010, 02:18 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 25-01-2010, 06:20 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 27-01-2010, 09:00 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 28-01-2010, 03:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 28-01-2010, 06:30 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 28-01-2010, 07:48 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 29-01-2010, 09:43 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 29-01-2010, 10:21 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 05-02-2010, 03:30 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Aly - 05-02-2010, 05:05 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 07-02-2010, 08:08 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 07-02-2010, 08:48 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 08-02-2010, 08:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 09-02-2010, 11:45 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 10-02-2010, 11:23 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 10-02-2010, 05:17 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Aly - 10-02-2010, 07:06 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 12-02-2010, 09:39 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 13-02-2010, 01:01 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 13-02-2010, 09:33 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 14-02-2010, 09:59 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 18-02-2010, 06:04 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 18-02-2010, 07:03 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 18-02-2010, 08:00 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 19-02-2010, 06:25 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 19-02-2010, 07:03 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 20-02-2010, 02:33 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de little lollypop - 22-02-2010, 12:42 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 23-02-2010, 10:42 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 06-03-2010, 09:24 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 07-03-2010, 09:11 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 22-03-2010, 12:00 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 22-03-2010, 04:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.665 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  BOOM XD(old time) Aiumy 2 3.152 25-07-2010, 05:49 PM
Ultimul răspuns: Kent nanotek^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)