Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Click ÅŸi Boom

Well, am venit si eu cu capitolul 8. Multumesc Wildrose de comentariu. Sper sa va placa si sa cititi in continuare :>. Va dau un hint ? Sapt viitoare o sa aveti o surpriza :"> :]].

Enjoy.

Capitolul 8

Oh, Doamne, cat am adorat sa stau sub razele soarelui si sa ascult apa marii in timp ce se batea usor de mal. Dar cea mai buna priveliste era trupul vampirului idiot care ma facea sa-l vreau prea mult. In fine, eu mi-am vazut de bronzatul meu, desigur ca nu o sa ma fac prea neagra, poate chair deloc. Am observat ca telefonul meu suna. Am vazut ca era Gizz, sigur ca voia sa o ajut, dar deh, sa se invete minte ca eu fac totul acolo. Nu i-am raspuns. Nu puteam sa stau linistita chiar deloc, al dracu` de vampir. Tot la el imi era gandul. Fara sa-mi dau seama am atipit.

Era o poiana care nu mai avea sfarsit. O lumina puternica, supra-umana, predomina peste tot. O tara cu parul roscat statea in mijlocul poienii, in timp ce o creatura mult prea alba se apropiat de ea. Fata privea speriata amenintarea din fata ei. Creatura o privea cu ochi reci, nemilosi. Si-a ridicat mana dreapta si a indreptata spre tanara cu par de foc care mai avea putin si cadea in genunchi de spaima. Atunci, mana acelei fapturi i-a strapuns pieptul fetei facand-o sa cada pe jos. Ucigasul si-a dus degetele pline de sange la gura si le-a lins, apoi a inceput sa rada intr-un mod malefic.

Am tresarit ridicandu-ma automat de pe patura. Ce dracu` ! M-am uitat in jur si am observat ca lumina se amesteca pe cer cu intunericul. Unde dracu` disparuse lipitoarea ? Of doamne, putea careva fain frumos sa ma jefuiasca, sau sa ma violeze, sau ceva mai rau. Am inceput ca adun toate lucrurile de pe nisip si m-am indreptat spre hotel. M-am dus pana in camera mea si mi-am lasat patura si lotiunea in camera. Mi-am luat rapid o bluza pe mine si o fusta mini, pentru plaja. Am observat ca si hainele lui Jack erau la mine asa ca m-am dus sa i le returnez. Am iesit din camera si m-am dus sa bat la usa incaperii unde cica statea el. Am batut odata, de doua ori, a treia oara nu am mai stat sa imi deschida si am intrat pur si simplu. L-am vazut ca statea intins pe pat, dormind. Dracu sa ma ia, ca era frumos si cand dormea. I-am lasat hainele pe un scaun care era acolo si m-am dus langa pat. Am inceput sa-l privesc fascinata. Parca era un bebelas. Inofensiv, inocent. Totusi era chiar inversul. Mi-am dus mana pentru a-i atinge fata dar mi-am retras-o repede. Am mers spre usa agitata si am iesit. Odata ce am auzit usa ca s-a inchis, m-am razmat de ea. Ce naiba era cu mine ? Mi-am aranjat parul roscat, nu ca avea nevoie sa fie aranjat, insa a fost doar un reflex. Am mers spre lift si am coborat la etajul unde era restaurantul. Imi era o foame de lup. M-am asezat la o masa mai retrasa si am asteptat ca cineva sa ma serveasca. O tanara draguta s-a apropiat de mine, am putut constata dupa uniforma purtata ca lucra aici. Mi-a zambit larg si m-a intrebat ce doream. Am cerut doar o salata de fructe de mare si un pahar de vin rosu. Dupa vreo cincisprezece minute mi-a adus cele comandate. Am inceput sa mananc incet, ca sa nu dau dovada de necrestere. Dupa cateva zeci de minute am fost gata. Am platit ceea ce am consumat si m-am dus inapoi in camera. M-am aruncat direct in pat si am stat sa ma linistesc, apoi m-am ridicat si mi-am luat laptopul. Am observat ca aveam niste e-mailuri de la Gizz care imi cerea ajutorul. I-am raspuns la mesaje si apoi am lasat deoparte laptopul. M-am enervat, eram plictisita. M-am dus catre usa si am vrut sa ies dar atunci l-am vazut pe Jack in fata mea.

- În sfârşit te-ai trezit şi tu, vampirule. Îmi pare rău dar am luat cina fără tine, mergem odată? Sau ai de gând să tragi chiulul la toată misiunea? Hei, eu nu o să fac toată treaba, ştii. i-am zis enervata.

A chicotit. Si-a intins mana dupa chipul meu iar eu am incercat sa ma feresc, dar degeaba. Si-a aporpiat fata de a mea si m-a sarutat. La dracu` ! De ce a trebuit sa o faca ? Buzele lui erau atat de moi de as fi continuat sarutul acesta foarte mult timp. Si-a introdus limba in gura mea si a inceput sa se joace. In momentul acela, fiecare particica din mine il voia mai mult, si mai mult. La dracu` o sa ma innebuneasca ! Apoi m-a muscat usor de buza. Duap cateva secunde s-a retras. Mi-am deschis ochii, deoarece pe tot parcursul sarutului nu l-am putut privii in ochi. Apoi i-am dat o palma, incercand sa ma prefac ca nu mi-a placut si m-am simtit jignita. Cum dracu sa nu-ti placa sa fi sarutata de un tip ca si el ?

- Asta e pentru noroc. l-am auzit spunand.
- Ha, de parcă sărutul tău o să îmi aducă vreun noroc. i-am dat o replica nervoasa.
- Nu pentru tine. Mie o să-mi aducă mult noroc. mi-a spus iar apoi eu l-am privit ciudat.
- Crede-mă. a adaugat mai apoi.

Si fara alte adaugari a venid din nou catre mine si m-a saurtat. De data aceasta era mai salbatic, pasional. Nu am putut rezista tentatiei asa ca mi-am incolacit mainile in jurul gatului lui si mi-am impletit degetele in parul lui, cred ca l-am tras, dar nu mi-a pasat prea tare. Nu stiu cum dracu` a facut de eu eram deja lipita de un perete, nu mi-a pasat, atata timp cat el continua sa ma sarute. Si-a dus o mana pe sub bluza mea si a inceput sa ma pipaie, se simtea asa de bine ! A incetat sarutul si si-a dus gura la gatul meu incepand sa ma sarute, m-a si muscat. Atunci l-am tras si mai aproape de mine. In momentula cela, am uitat tot, ca eu eram un vanator si ca el era un vampir, am uitat de codul moral, am uitat de tot. Eram doar eu si cu el. Atat. Am inceput sa-i inlatur tricoul ce-l purta si la scurt timp acesta se afla pe jos. La fel a facut si el cu bluza mea. O mana de a lui incerca sa-mi deschida incheietoarea de la sutien si cu cealalta sa-mi dea fusta jos. Insa, deodata m-a tras in camera si mi-a dat bluza sa ma imbrac. Am observat un rand de oameni care ieseau din lift. Idiotii, tocmai au intrerupt ceva ... interesant ? Mi-am luat bluza pe mine si am zambit usor, fara sa ma vada.

- Hai, gata distracţia. l-am auzit spunand.

Am dat de dracu`, si-a dat seama ca-l voiam, si inca cum, acum dorinta s-a accentuat tot mai tare. Vampir idiot. Dar nu am de ce sa ma plang, saruta al dracu` de bine. Am iesit din hotel si dupa ce am mers putin pe alee a inceput sa rada si a fugit. Eu l-am urmat.

- Ha , ha , ha ! Ai fi vrut să mă bagi în patul tău, e? a inceput sa striga in asa fel incat sa-l auda si ceilalati din jur.

Idiotul, de ce trebuie sa strige in gura mare ?

- Stai doar să te prind Jack. am strigat si eu urmarindu-l.
- Ooo, da. Vrei să îmi dai iar tricoul jos, nu ? a zis din nou facand misto de mine.
- Da , probabil ÅŸi capul de pe umeri. a inceput sa rada si eu am facut la fel.

Am observat ca ne indreptam spre plaja. Cam putina lume acolo. Nu s-ar supara nimeni daca ar vedea un cap de vampir pe jos nu ? Desigur, nu aveam de gand sa-l ucid. A fost doar un gand trecator.

- Ok , ok. Dacă tu vrei s-o facem pe plajă! l-am auzit ca a zis.

Pacat ca nu si-a dat seama ca eram chiar in spatele lui, am sarit pe el si i-am inconjurat gatul cu bratele. S-a intors in asa fel incat sa ma aib ain brate si am inceput sa ma invarta. Al dracu` de copilaros. M-am uitat urat la el. Am incercat sa-l lovesc in gluma, iar el a incercat sa ma sarute, dar nu a facut-o. dintr-o data s-a oprit din joaca si a ramas nemiscat. L-am intrebat curioasa ca ce se intampla, nu mi-a raspuns. Fara alte prostii, intr-o secunda am observat ca nu mai era langa mine. Unde naiba s-a dus ? Am inceput sa ma uit in jur dezorientata si am putut observa un alt vampir. Am impietric, un sange pur. Am inceput sa fug inspre locul unde se aflau cei doi. Am putut observat ca vorbeau. Inainte sa ajung cel 'curat' a disparut. Am putut sa-i observ privirea pierduta a lui Jack.

- Pe cine ucidem in seara asta ? am intrebat serioasa.
- Pe om. mi-a zis sec.
- Eu aici nu te pot ajuta. Daca afla vreun vanator imi pierd capul. i-am zis si am zambit.

S-a uitat la mine ciudat.

- Ce ? Si noi avem reguli. i-am spus ridicand o spranceana.

A ras. A inceput sa mearga spre strada si eu l-am urmarit.

- Stii unde e ? m-am adresat lui.
- Nu, inca. Adica, ii simt mirosul slab spre Nord.
- Deci acolo mergem. i-am spus si am inceput sa fug in asa fel incat sa-l intrec.

Totusi nu a durat prea mult ca deja se afla langa mine. Am tot fugit iar la un moment dat am cam obosit asa ca am incetinit ritmul. Dupa cateva zeci de minute s-a oprit in dreptul unei cladiri abandonate. M-am uitat catre el si a dat din cap in semn de aprobare, iar apoi am pasit incet spre acel loc.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !

YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.

The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End

Răspunsuri în acest subiect
Click ÅŸi Boom - de Denny - 03-01-2010, 01:15 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 11-01-2010, 08:21 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 16-01-2010, 12:11 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 16-01-2010, 11:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Eve. - 17-01-2010, 10:05 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 17-01-2010, 05:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 21-01-2010, 12:41 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 22-01-2010, 04:12 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 22-01-2010, 07:54 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 23-01-2010, 01:18 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Neith - 23-01-2010, 02:07 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 23-01-2010, 03:52 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 23-01-2010, 05:13 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 24-01-2010, 01:16 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 24-01-2010, 01:43 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 24-01-2010, 02:18 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 25-01-2010, 06:20 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 27-01-2010, 09:00 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 28-01-2010, 03:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 28-01-2010, 06:30 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 28-01-2010, 07:48 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 29-01-2010, 09:43 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 29-01-2010, 10:21 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 05-02-2010, 03:30 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Aly - 05-02-2010, 05:05 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 07-02-2010, 08:08 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 07-02-2010, 08:48 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 08-02-2010, 08:51 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 09-02-2010, 11:45 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 10-02-2010, 11:23 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Minnie - 10-02-2010, 05:17 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Aly - 10-02-2010, 07:06 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 12-02-2010, 09:39 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 13-02-2010, 01:01 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 13-02-2010, 09:33 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 14-02-2010, 09:59 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 18-02-2010, 06:04 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 18-02-2010, 07:03 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 18-02-2010, 08:00 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 19-02-2010, 06:25 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 19-02-2010, 07:03 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 20-02-2010, 02:33 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de little lollypop - 22-02-2010, 12:42 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Mitus - 23-02-2010, 10:42 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 06-03-2010, 09:24 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Teh - 07-03-2010, 09:11 PM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Denny - 22-03-2010, 12:00 AM
RE: Click ÅŸi Boom [ Denny & Teh ] - de Khonsu - 22-03-2010, 04:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.665 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  BOOM XD(old time) Aiumy 2 3.152 25-07-2010, 05:49 PM
Ultimul răspuns: Kent nanotek^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
17 Vizitator(i)