Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clanul Morther

buna
da asa este manu are dreptate 90% din capitol este dialog. si e la fel de adevarat ca in unele parti devine sec, dar ... mda nu prea e nici-o parte buna in chestia asata. deci partea ta de 10%ramasa ai o cacialma. descrierea sa zicem ca e mai buna decat la primul capitol, insa nu suficient. naratiunea saraca aproape ca lipseste. iar actiunea da nu este la fel de grabita ca in primul. este mult mai grabita. ce faci fetita? sau mai bine zis ce facem cu restul? din moment ce acel 10% nu prea participa foarte mult la infatisarea capitolului ... eu iti zic sa le aduci inapoi de ori unde ar fi. din punctul meu de vedere or fi plecat din cauza caldurii, insa da-le si tu cate un ventilator din acela mic si portabil, sa isi faca aer ca sa nu mai plece si sa te lase singura doar cu dialogul. deoarece daca este prea mult dialog devine la un moment dat sec si ce ai rezolvat? nimic. de ce? pentru ca devine plictisitor si arunca cititorii in tine cu rosii stricate. din punctul meu de vedere grija mare ce faci acolo. ca daca ma duc eu sa le aduc, le aduc pe bete de rotisor si le pun la frigare. manu le bate eu ti le fierb la foc mic pana o sa le iasa ochii din orbite. deci ai face bine sa mai stai sa mai studiezi capitolele pe care vrei sa le postezi si dupa sa le pui. pentru ca e vai de curuletul tau daca nu reusesti sa le faci mai bine. scrie si tu in momente cand toate sunt acasa si te ajuta (ma refer la dialog, naratiune, descriere si actiune, dar nu in ultimul rand la ce-a mai imortanta inspiratia). deci daca vrei sa ma injuri si sa imi faci un inventar la toti sfintii pecare ii am, nu ai decat dar fa si tu asta printr-un pm (mesaj privat). eu nu ma supar ba chiar te rog nici nu stiu ce sfinti am sa fiu sincera cu siguranta este Sf. Maria, ca-i port numele dar mai departe Dumnezeu le stie si tot el cu mila.
eu nu te-am criticat pe tine ci ficul, ca m-am luat si un pic de tine (daca asa consideri tu) raporteaza si tu sa imi dea ban la ff, eu tot ce am zis a fost numai pentru a te ajuta sa evoluezi, dar tu acum o iei in ce stil doreste inimioara ta.
deci eu si manu vrem ca tu sa evoluezi nu pentru posturi, ai vazut ea vrea chiar sa vada o evolutie in next. deci crede ca poti mai mult. sincer, si eu cred, dar aici ramane numai de tine sa ne arati ca nu ne-am inselat.
mult spor in scris si te asteptam cu nextul
bye bye si pupici:*:*>:d<:*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare