Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cicatricele vietii

#1
ok deci pun ji eu un fic pe care il mai am ji pe m-a :P
sper sa va placa ji spor la citit

Chapter 1
13 Iunie anul 2002
Se auzi usa de la intrare care se deschidea, in camera a intrat o tanara de 11 ani cu parul saten si cu ochii caprui, era destul de inalta si slabuta. Era imracata intr-o fusta de blugi cu un tricou portocaliu. Buzele ei erau rosii ca sangele iar pielea ei usor arsa de razele soarelui.
-Domnisoara, ati ajuns?
-Da, Marlene!
De dupa colt a aparut o femeie de vreo 43 de ani, imbracata in negru, era inalta cu parul blond si cu ochii albastri, din ochii ei curgeau lacrimi amare.
-Marlene, ce ai patit?
-Domnisoara, parinti dumneavoasta….
-Ce, ce s-a intamplat cu parinti mei??
-A avut loc un accident avionul in care se aflau ei, impreuna cu unchii dumneavoastra. Imi pare rau, au murit.
Vestea a cazut ca o bomba asupra ei, nu se putea misca, a inceput sa planga sa strige din toate puterile, iar dintr-o data a fugit in camera ei.
“De ce?? De ce trebuia sa moara? De ce trbuiau sa ma lase singura? De ce?”
Timp de multe ore a continuat sa planga dar intr-un final a adormit. In camera a intrat doica ei Maria care a invelit-o.
"Sarmana, a ramas orfana ca si verisorii ei” se gandi doica ei.

***a doua zi***
Razele soarelui in aceea dimineata nu mai au aparut, in locul lor au aparut norii cenusii, era o zi in care picaturile de ploaie si-au facut aparitia, azi ii inmormantau pe parintii si unchii celor trei copii.
Ayame era imbracata intr-o rochita neagra cu niste pantofiori de aceeasi culoare, au mers la funerara si acolo i-a vazut pe verisorii ei, un baiat de 9 ani imbracat intr-un costum negru si o fetita de 6 ani imbracata in negru. Molly venea fugind catre satena cu lacrimi in ochii.
-Aya, de ce au mers mami si tati in cer? De ce?
Ea plangea disperata dar Aya nu o baga in seaman, nici macar era prezenta, pana a trezit-o la realitate o palma. Aceea palma a venit de la verisorul ei Hiro, care nu mai suporta sa o vada pe micuta Molly plangand.
-Tie nu iti pasa ca au murit? Tie nu iti pasa de ei?
-Mai lasa-ma cu predicile tale. Nu am chef de ele.
-Nenorocito.
A vrut sa o mai loveasca o data dar doica mea nu l-a lasat. Am mers cu ei la sicriurile parintilor si unchilor ei. Bunicii lor ii asteptau acolo, jelind moartea fiicelor si ginerilor.
-Dragi mei, imi pare nespus de rau. Acuma ve-ti sta la noi.

13 Iulie anul 2008
Pe strazile aglomerate din Tokyo, intr-o limuzina era o fata de 18 ani, imbracata intr-o rochie neagra. In mai putin de o ora au ajus la o cladire mare si luxoasa. Fata a iesit sin limuzina si s-a indreptat spre intrarea in cladire. Acolo toti angajazitii o cunsoteau fiind cea mai buna clienta a lor si o femeie deosebit de frumoasa.
-Buna ziua, domnisoara Ayame.
-Buna dimineata. a spus aceasta cu un ton rece.
S-a indreptat spre lift, si a urcat la cel mai inalt etaj. Acolo a intrat intr-un apartament de lux unde mai erau inca 2 persoane. Apartamentul era foarte bine mobilat, cu mobile scumpa, obiecte scumpe si celelalte.
-Vad ca te-ai intors cam repede nu?
-Ce iti pasa tie. Oricum eu sunt care munceste.
-Adica porunceste. a spus acesta ironic.
Dupa usa a aparut o fata de 13 ani inalta, cu parul blond si cu ochii albastri. Pielea ei era fina si catifelata, iar corpul ei foarte bine facut. Ea mergea la scoala generala fiind cea mai frumoasa din aceea scoala si cea mai desteapta. Era foarte populara, dar nu numai la scoala ci si in societate, fiind recunoscuta dupa rudenia ei cu Ayame, care acuma ea conducea toate afacerile parinilor ei si la fel si a unchilor ei, pentru ca verisorii ei inca erau minori. Chiar daca avea numai 18 ani era cea mai buna afacerista, era inteligenta si fumoasa dar cu un caracter rece. Ea nu le arata nici o mostra de afectiune verisorilor sai care stateau cu ea in acel imens apartament.
Dupa ce si-a turnat un pic de bautura intr-un pahar a pornit spre camera ei, aceea incapere avea mobila din stejar, un pat de doua parosoane cu asternut de matase.

-M-am saturat de ea.
-Ia mai taci Hiro, ca m-am plictisit de tine. Uitate la tine parca este un bosorog.
-Pe cine faci tu bosorog, piticanie?
-Pe cine faci tu piticanie, respiratie de crocodil.
Au tinut-o tot asa timp de 10 minute dupa care Molly a iesit cu prieteni in oras, la fel si Hiro. Pe cand Ayame a ramas singura in camera ei.
“Ce bine ca au plecat”. se gandea satena……

oo da ji am uitat critici cat mai dure ;))
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#2
ok am sa pun continuarea mea azi :D:D:D

Chapter 2
In imensul apartament era o liniste ca intr-un cimitir, Aya statea intinsa in pat cu paharul cu bautura ei preferata Jack Daniels intr-o mana si privea in gol.
"Ce ma pot face cu ei?”
S-a ridicat din pat si s-a indreptat spre bucatarie si a cautat ceva prin frigider sa manance, dar spre nefericirea ei nu a gasit nimic.
“Iarasi au mancat tot, off ce ma fac cu ei? Mai bine ma duc sa mananc in oras.”
Intr-o clipita a ajuns in camera ei, si-a deschis sifonoerul imens din care a ales o rochie albastra simpla dar in acelasi timp cu un aer elegant. In picioare si-a luat o pereche de pantofi cu toc inalt si cu varf rotund, care aveau aceeasi culoare ca rochia. A folosit un rimel pentru ochii si un gloss roz pentru buze, iar ca acesorii o pereche de cercei din perle si un coiler de acelasi fel.
A iesit din hotel si se indrepta spre limuzina ei dar s-a razgandit si s-a dus sa isi ia Lamborghini-ul ei negru, din garaj. S-a urcat in el si a inceput sa parcurga strazile aglomerate din Tokyo. Azi vroia sa mearga la un restaurant obisnuit nu la cele sofisticate cu mancare frantuzeasca si celelalte fite. S-a oprit in fata unui restaurant de sushi simplu. A intrat in acel restaurant cu pasi eleganti, toti oamnei se uitau la ea, in timp ce ea cauta cu privirea o masa unde sa stea, oamenii au inceput sa susoteasca despre ea. Localul era ca unul oarecare, satena nu era obisnuita cu acele localuri, de mica mergea la restaurnate elegante.
-Cu ce va servesc?
-Aveti vreo salata?
-Este un restaurant de sushi.
-Normal la un restaurant…… nu a mai apucat sa termine ce avea de spus pentru ca presa era deja acolo.
“O nu, nu presa. Orice dar nu asta.”
In secunda urmatoare a luat-o la fuga catre masina, dar aceasta era inconjurata de ziaristi, a decis sa ii infrunte. Cand au vazut-o au sarit pe ea cu tot felul de intrebari pana cand cineva a intervenit. Era un barbat inalt, cu barul blond ca spicul de grau si cu ochii albastri ca cerul, si era imbracat intr-un costum alb.
-Domnilor, mai lasati-o sa respire pe domnisoara.
-Multumesc dar ma pot descurca si singura.
-Domule Andrew, ce legatura aveti cu domnisoara Ayame?
-Ea este Misaki Ayame?
-Da eu sunt. Si banuiesc ca tu esti Andrew Goldsminth rivalul meu.
-Da.
-Acum domnilor si doamnelor ziaristi va rog sa ma scuzati dar trebuie sa plec. La revedere. spuse satena cu raceala.
In timp ce ziaristi ii puneau tot felul de intrebari lui Andrew, Ayame mergea spre Lamborghini-ul ei, s-a urcat in el si a pornit in viteza lasand doar praf in spatele ei. Andrew uimit de aceasta intamplace a refuzat sa mai raspunda la intrebarile ziaristilor si a plecat dupa Ayame.
Cum ajunse Ayame acasa pe masuta de scrisori a vazut un bilet de la verisorii ei in care spuneau ca nu o sa vina acasa pentru ca fiecare o sa ramana la vreun prieten de al lor. In timp ce se uita peste facturi cineva a sunat la usa……..

si masina ;))
http://i295.photobucket.com/albums/mm153...GT_102.jpg
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
chiar azi vroiam sa pun poze :D
Aya: http://i295.photobucket.com/albums/mm153...lmost2.jpg
fata asta ii cam zambareata ;))
Molly:
http://i295.photobucket.com/albums/mm153...ad7943.jpg
;)) cute
Andrew:
http://i295.photobucket.com/albums/mm153...pn0yq6.jpg

Si o sa va spun un amanunt ;)) intre Andrew si... Aya nu o sa se intample nimic
a da si ..... o sa aiba 2 sezoane povestea mea ;)) primul sezon o sa fie scurt
si inca un lucru ;)) aya nu este personajul principal al povestii ;))
hmm ;)) ms pt comm ;))
a da si sopr la citit

Chapter 3
Aya se ridica incet de pe fotolilul din piele, mergea gratios catre usa chiar daca nu era nimeni in casa ca sa ii observe miscarile gratioase. Cand a deschis usa metalica al apartamentului a vazut un barbat inalt cu parul blond ca spicul de grau, era Andrew care o privea incantat spre deosebire de Aya care il privea indiferent si cu raceala.
- Si ce vrei? intreba femeia.
- Pai..am vrut sa vad daca esti bine dupa “atacul “ ziaristilor. spunea acesta rusinat.
- Mda… ai vazut ca sunt bine acum poti sa pleci. La revedere.
Nici nu apuca sa mai zica ceva pentru ca Aya ii inchise usa in nas, se indrepta spre dormitor mai bine zis in baie. Si-a dat jos rochia cu care era imbracata la fel a facut si cu accesoriile si pantofi. A intrat in baie si-a dat drumul la apa calduta si a intrat sub dus. Picaturile ii alunecau usor pe corpul ei catifelat si bine conturat, cu forme care incantau privirile orcarui barbat, ca in fiecare zi baile o relaxau de stresul din ziua respectiva.
“Ce as putea face in acesta vacanta? Sa mergem la vreo petrecere plictisitoare de inalta societate si sa stam acasa? Sau… sa mergem la ferma din California! se gandea satena in timp ce isi stergea corpul cu prosopul delicat cu pielea ei.

***In ziua urmatoare***
Satena se trezi devreme ca sa ii intapine pe verisorii ei si sa le dea vestea. In timp ce lua un mic dejun doar din fructe exotice au venit si cei doi verisori ai ei. Amandoi aratau de parca a dat trenul peste ei.
- Ce ati patit? spuse satena uimita de starea lor.
- Nimic. spusera amandoi deodata.
- As vrea sa va duceti sa va schimbati si sa va impachetati hainele pentru ca plecam la ferma din California a bunicilor nostri.
- Ce dar eu am planuri. spuse Hiro inervat.
- Ti le anulezi. Acesta a fost ultimul cuvant si nu mai vreau reclamatii.
Molly ca deobicei respecta ceea ce zicea verisoara ei Aya, deoarece o admira foarte mult inca de mica. Dar aceasta admiratie este in tarece, dar nu simte fata de Aya doar admiratie ci si ii este datoare. Pentru ca a avut grija de ea si a trimis-o la cea mai buna scoala, i-a oferit tot ce isi dorea o fata dar cu toate cadourile acestea verisoara ei nu i-a spus niciodata ca o iubeste.

***La Andrew acasa***
- Vreau sa ii urmaresti fiecare miscare. spuse o voce din telefon.
- Da. O sa am grija de asta. O sa o fac sa piarda afacerea. Si asa noi vom fi cei mai mari afaceristi. spuse blondul la telefon.
Intr-o camera dintr-o vila statea Andrew intr-o pereche de blugi iar partea superioara a corpului o avea goala. Ii se observa abdomenul bine lucrat si pielea lui alba ca laptele. Blondul arata foarte bine pe dinafara dar pe dinauntru era mai rau decat orice fiinta. Era instare sa ucida doar ca sa isi ajunga scopurile lui.
“Ce bine ma voi distra cand te voi distruge Misaki Ayame “.
Blondul isi lua telefonul si suna acasa la Aya dar spre fericirea lui a raspuns servitoarea care i-a spus exact unde se afla satena. Isi lua cateva haine si porni spre aeroport sa plece spre California cu urmatorul avion.

***La ferma din California***
Spre seara Aya intra pe portile fermei, toti servitorii incremenisera cand au vazut-o. Ferma era foarte mare, o casa imensa cu pereti albi , usi mari, camere spatioase si bine mobilate fiecare avea cate o baie imensa. Gradinile ca in vise, cu o varietate mare de flori si arbori. Dar in mare parte gradina era plina cu trandafiri albastri preferatii Ayei.
Aya si-a despachetat toate necesarele si s-a imbrcata intr-o rochie simpla ca fetele de la ferma si a coborat in gradina sa se plimbe prin gradina fermai si sa admire serile de vara la ferma. La ferma se putea vedea stelele clar spre deosebire de Tokyo care are zgarie-nori si acopera cerul. Satena se plimba prin gradina fara nici o problema dar fara sa stie ca cineva o urmarea……
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#4
Chapter 4
Ca o fantoma alba a noptii luna veghea pe cer, in timp ce Aya se intorcea pe o scurtatura la vila. Acel cineva dintre tufisuri a disparut complet fara ca satena sa isi dea seama ca a fost acolo. Se indrepta spre vila cu pasi marunti de parca nu vroia sa se plece, vroia sa ramana in acel paradis natural. Care ii oferea linistea si pacea de care avea nevoie.
A ajuns la vila si a urcat in camera ei, a vrut sa adoarma dar Molly a sarit pe ea spunandu-i daca o lasa sa isi aduca 4 prietene. Ca de obicei nu avea ce face si a acceptat, spunandu-i ca daca parintii lor le lasa nu este nici o problema. Molly bucuroasa se indrepta spre camera cand Hiro a iesti din baie doar in boxeri. Putei sa ii obervi corpul musculos pe care il avea. Pielea lui era alba ca si a verisoarelor lui, parul lui brunet ii era ciufulit, iar ochii lui erau intredeschisi asa ca nu ii se putea vedea nuanta de albastru a pupilei.
-Ce crezi ca faci?
-Molly?
-Mai, nu sti ca sunt oameni in casa asta? Nu te mai plimba in boxeri si dute in camera ta.
-Hepa, da cine te crezi draga?
-Sunt si eu stapana a acestei case si am drpeturi.
-Mda, hai pa, piticanie.
Fata era mai nervoasa ca niciodata, Hiro reusea mereu sa o enerveze. Se duse in camera ei si trantise usa dupa ea. Acel zgomot putea trezi si mortii din mormant. Nervoasa se tranteste pe pat si isi deschide laptopul, intra pe messenger.
< i am your heart > : cine esti?
< your teddy bear > : ma numesc Jack
< i am your heart > : molly, incantata
< your teddy bear > : desemenea, si cati ani ai?
< i am your heart > : 13, tu?
< your teddy bear > : la fel.
< i am your heart > : dar de unde ai id-ul meu?
< your teddy bear > : nu imi amintesc bine :D
< i am your heart > : ok mai vorbim ca vreau sa imi sun prietenele. bye :-h
< your teddy bear > : bye
Iesind de pe messinger fata isi lua telefonul mobil si incepe sa formeze numere, sa vorbeasca cu prietenele ei, sunandu-le ca pot veni la ferma. Ca de fiecare data cand se intalneau nu puteau sa nu faca o petrecere. Dar pe aceasta petrecere Molly o organiza singura. Si-a luat un pix si o foaie sia inceput sa scrie tot felul de chesti pentru petrecere. Cum o planuia sa o faca la piscina ii trebuia doar un costum de baie bauturi si muzica. Toata noaptea a planuit petrecerea si a adormit doar in zori.
Razele jucause ale soarelui si-au inceput dansul pe cer, frunzele dansau prin aer, iar vantul le dirija cu atentie.
Molly chiar daca a adormit tarziuu a fost prima care s-a trezit, era hiperactiva, dar si bucuroasa. Dar a aparut o problema, ca orice fata nu stia care dinte costumele de baie sa foloseasca pentru petrecere. Se uita prin dulapuri cand a observat un costum de baie din doua piese, era negru cu niste forme de culoare mov. Dusul de dimineata l-a terminat destul de repede. Si-a luat costumul pe ea si a coborat la micul-dejun. Acolo o asteptau Aya si Hiro care nu s-au atins nici unul de mancare. Fetita si-a luat un pic de salata de fructe care a mancat-o in graba si s-a dus spre piscina. A inceput sa aranjeze scaunele si toate cele. A facut niste aperitive pe care le-a lasat in frigider si niste cocteiluri din fructe, sigur ajutata de servitoare care erau foarte amabile cu ea si invers.
Ora sosiri prietenelor ei se apropia, car nu stia ce surpriza v-a avea.

gomene k este scurt da mnu m-o dus inspiratia mai moolt

cap urmator ;)) o sa fe unu romantic ;))
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#5
Deci :)) am postat ;;) dupa o luunga perioda in care fic-ul a fost inchs, multumita lui Aly o sa postez in continuare.
si acum capitolul 5 e cam scurt dar sce o sa postez dupa aceea celelalte capitole :P .

Chpater 5
Soarele stralucea pe cer voios de parca era dimineata chiar daca era pe punctul de a se retrage. Pe poarta fermei au intrat patru limuzini dar una dinte ele cu o mica intarziere. Molly a iesit sa ii intampine pe vizitatori, fetele se salutau intre ele, cand dintr-o masina a iesit a iesit un baiat. Era inalt si brunet, cu ochii negri ca smoala, ii puteai privii doar o data si erai hipnotizata de intunecimea lor. Hipnotizata ... asa era Molly, hipnotizata de ochii lui. Baiatul se apropie usor de fete.
-Buna! Ma numesc Jack.
-A da, am uitat sa iti spun Molly...l-am adus si pe fratele meu. a zis una dintre fete. Aceea fata se numea Kate ea si fratele ei erau din Anglia, ea fiind cea mai mica din grupul fetelor. Kate era o fata blonda cu ochii verzi ca smaraldul, era foarte intelegatoare si foarte rar se supara. Ea si Molly erau prietene de 2 ani de cand fata s-a mutat la scoala de unde invatau.
-Jack .. adauga Molly ... nu cu tine am vorbit aseara?
-Posibil ... nu imi amintesc am vorbit cu multi. Daca imi spui numele tau poate imi aduc aminte papusa.
-�Mda .. un pampalau�. isi spuse fata in gand. Ma numesc Molly Misaki, sunt verisoara cele mai mari afaceriste din Tokyo.
Baiatul era usor impresionat de fata, la cum ii raspunse ... orice fata s-ar topi dupa el, dar ea nu, nu ii cadea in plasa ca alte fete. Deobicei le arunca vreo privire seducatoare si erau vrajite.
-Deci fetelor sa mergem sa va arat camerele voastre si o sa cer sa fie aranjata inca o camera.
Fetele bucuroase au intrat in vila, in timp ce baiatul cufundat in ganduri le urma. Cand a intrat in vila au fost surprinsi sa vada vila pe dianuntru, era mobilata cu gust, rafinament. In timp ce urcau scarile catre etaj fetele tot vorbeau despre moda si cel mai important subiect : baietii. Cum brunetul nu mai suporta discutile lor si-a pus castile si asculta muzica lui. Fiind neatent s-a ciocnit de ceva sau cineva. Si-a ridicat ochii si a vazut o femeie inalta, cu parum saten. Baiatul se runisa fiind rosu la fata.
-Ma scuzati.
-Mda ... nu este nimic. Molly parca spuneai ca numai fete vin.
-Ma scuzati domnisoara Ayame este fratele meu, pratintii meu regreta ca nu v-au sunat sa va spuna dar a trebuit sa il iau cu mine.
-Aha. Bine, Molly deja ai spus sa se pregatesca inca o camera? Daca nu ai facut-o sa o faci, eu voi pleca pana in Tokyo, se pare ca a aparut o problema, ma voi intoarce maine dimineata.
Fara sa mai dea detalii Aya pleca, cum iesi pe usa Hiro a inceput sa strige ca nebunul. Dar Molly nu l-a lasat sa se bucure deoarece i-a pus piedica si saracu brunet a cazut pe scari. Fetele erau amuzate dar baiatul ce le insotea, s-a dus si i-a intins mana ca sa il ajute sa se ridice.
Molly le-a aratat la fiecare dintre fete camera lor, pana ce servitoarele ii pregateau camera lui Jack, el vorbea cu Hiro, pareau sa se inteleaga foarte bine. Fetele se schimbau in timp ce Molly privea plictisita la cei doi bruneti.
Patura cea neagra a naturi se lasa usor peste asternutul albastru al cerului, oaspetii impreuna cu gazdele lor luau cina in liniste, dar acea linistea a fost intrerupta de clacsoanele unor masinii. Molly se ridica de la masa alarmata si s-a dus sa vada ce se intampla. Iesind pe usa a fost intampinata de niste baietii care aveau niste masinii. Molly a inceput sa strige ca o nebuna la Hiro pentru ca si-a adus prietenii, pardon gorilele cum ii numea Molly la ei la ferma.
-Ingratule, de ce i-ai adus si pe ei aici?
-Draga mea, verisoara de cad trebuie sa iti cer voie tie sa aduc pe cineva aici?
-O sa vezi tu ce o sa patesti cand o sa vina Aya.
-O sa vezi tu ce o sa patesti can o sa vina Aya. o ingana brunetul. Nu imi pasa catusi de putin de ea.
Molly isi lua prietenele si se le-a dus in cealalta parte a fermei pentru ca stia: candvin prietenii lui Hiro este dezastru. Molly ii facu semn lui Jack sa mearga si el, dar acesta refuza. In aparenta fata parea calma dar era ca o bomba cu ceas, care urma sa explodeze.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#6
Chpater 6 (part 1)
La ferma Ayei era o galagie de nedescris plus mizerie. Molly mai avea putin si ii sarea in cap la Hiro, care saracul era ametit dar inca constient. In cealalta parte a fermei, oaspetii dormeau nestiind ce era de partea cealalta a fermei. Singurul treaz era Jack, care ii veghea somnul, surori sale. Intr-un tarziu el a plecat de langa el si s-a dus sa vada ce facea blondina tupeista. A ajus la ea cam tarziu, fata atipi iar acesta se uita la ea cu dorinta sa o sarute dar pe cand sa o faca, Molly s-a trezit, tresarind. S-a speriat la culme vazandu-l pe brunet in fata ei. Si a inceput sa trige ca nebuna la el.
Unul dintre �prietenii� lui Hiro a ajuns in camera unde Kate dormea. Acesta fiind prea beat sa isi dea seama ce face s-a napustit asupra fetei. Aceasta a tresarit si a inceput sa strige, fiind deranjat de strigatele ei i-a tras o palma, fata a lesinat pentru ca impactul a fost prea mare. Tipetele fetei s-au auzit dar slab, Molly a tresarit la fel si brunetul. Fata a inceput sa alerge spre camera lui Kate. Cand a ajuns Molly a avut un soc, fata lesinata si tipul beat peste ea. Molly din instinct a luat o vaza si i-a spart-o in cap la acel baiat. Brunetul ajunse si el si a vazut ce facea Molly acesta a luat-o in brate incercad sa o calmeze. Hiro a auzit zarva din camera aceea si s-a dus sa vada ce s-a intamplat.
-Ce s-a intamplat aici? intreba acesta uitmit.
-Unul dintre prietenii tai a vrut sa imi violeze sora.
-Nu se paote, ce s-a intamplat cu Molly? intreaba acesta in timp ce mergea la ea.
-A avut un soc, vazandu-l pe prietenul tau peste sora mea, a luat o vaza si i-a spart-o in cap. Tipul nu are nimic, doar cad se va trezi va avea o durere de cap.
Hiro a luat-o pe Kate si a dus-o in camera la Molly, iar brunetul a luat-o pe Molly si a dus-o la el in camera, asezand-o pe pat. Statea si se uita la ea, atat de frmoasa, dar nu se putea gandi la lucruri deastea, in fond era cea mai buna prietena a surorii sale, era fructul interzis. Incetul cu incetul fata s-a trezit, vazandu-l pe Jack langa ea s-a simtit protejata. S-a ridicat din pat intrebandu-l ce s-a intamplat, acesta i-a spus tot si cand a terminat fata a iesit in graba din camera spre camera ei, sa vada ce face prietena ei.
Ajunsa in camera ei l-a vazut pe verisorul ei incercand sa o trezeasca pe prietena ei. Intr-un final fata s-a trezit fara sa isi aminteasca ce s-a intamplat, Molly bucuroasa ca nu avea nimica a sarit pe ea, dar Hiro a luat-o de pe fata, spunadu-i sa o lase in pace.
-Dar cine esti tu sa imi dai or � .
-Ce? Molly ce ai?
-Aoleu �
- Molly ce ai?
-Aya �
-Ce ii cu Aya?
- �
-Nu imi spune ca a ajuns.
Molly alba ca varul arata spre usa, Hiro s-a intors rapid ca fulgerul sa vada cine este iar cand a vazut ca era Aya, mai pe punctual sa faca un atac de cord. Aya parca ii privea cu o perece de cutite in loc de ochii. Hiro mai sa lesine iar Molly speriata ca naiba, Aya inaita cu pasi repezi spre ei�.


prima parte a luat sfarsit :-"
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#7
deci partea a2-a nu e prea lunga -___-


Chapter 6 (partea a 2-a)
�Molly alba ca varul arata spre usa, Hiro s-a intors rapid ca fulgerul sa vada cine este iar cand a vazut ca era Aya, mai pe punctual sa faca un atac de cord. Aya parca ii privea cu o perece de cutite in loc de ochii. Hiro mai sa lesine iar Molly speriata ca naiba, Aya inaita cu pasi repezi spre ei.�

Cu cat inainta Aya cu atat se treageau cei doi in spate, mutra satenei era una care nu trebuia sa se picteze nici sa se fotografieze cand era nervoasa. Dar dintr-o data Aya s-a oprit aratand o fata mai calma.
-Vreau sa stiu ce dracu s-a intamplat aici? se rasti aceasta catre cei doi.
-Pai nimic special. spuse Hiro incercand sa fie amuzant.
-Sa sti ca nu esti deloc amuzant, Hiro! spuse Aya. Molly tu intotdeauna esti sincera ce s-a intampalt aici?
-Pai � au venit niste vagabonzi si au incercat sa intre in casa.
-Aha, tu crezi ca m-am nascut ieri?
-Aya e adevarat. De ce nu ma crezi.
-Domnisoara Ayame este adevarat, unu dintre ei a incercat sa o violeze pe sora mea. sari Jack la defensiva.
-Doamne, o sa pun sa fie mai multa paza.
Hiro si Molly rasuflau linistiti, cu miscari gratioase Aya a iesit din camera. In acel moment Molly a sarit pe Jack, imbratisandu-l si pupacindu-l. Hiro i-a multumit lui Jack si Molly la fel in felul ei.
O patura portocalie combinata cu un albastru pur s-a asternut pe Pamant. O bila mare si stralucitoare se arata de dupa pamantul infinit. Cu primele raze care s-au ucat in camera blondinei ea a tresarit. A mers sa isi afca toaleta zilnica si-a luat costumul de baie pe ea, peste bikini si-a luat o fustita neagra transparenta. A mers sa le trezeasca pe fete si a urmat s ail trezeasca si pe Jack. Cand a intrat in camera lui nu era. Se auzea un zgomot de apa banuia ca e la dus. A deschis usa baii incet si a vazut ca nu era nimeni la dus. Atunci cineva i-a pus mana la gura si �.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#8
Asa deci a clarific nise lucruri :)) acest fic este scris de mult timp, si nu eram prea buna pe aceea vreme :)) asa ca ... puteti sa criticati pentru caasa ma v-a ajuta si la celalalt fic.

Chapter 7

[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#9
za new chapter :)) sper sa va placa :-"


Chapter 8
� Dupa aceea i-a aratat spre plaja, acolo era o mica casuta. Baiatul intelese mesajul si a mers in directia aceea. �

Baiatul se indrepta spre cabana, covorul infinit de iarba era minunat. Ajuns la cabana a deschis usa din lemn se stejar sculptata frumos si elegant. A intrat in cabana, era ca un fel de casuta, avea o bucatarie si o camera, camera era vopsita intr-un crem spre alb, avea mobile simpla din cires, un pat de doua persoane cu asternuturi de matase. Era mobilata bine pentru ca nu era locuita. Duap cateva minute a venit si Molly, baiatul o privea cu o dorinta de ne descris. Camera cufundata intr-o liniste , a rasunat glasul baiatului.
-De ce m-am chemat aici?
-Ca sa vorbim linistiti. ii raspunse fata.
-Si despre ce vrei sa vrobim? o intreba acesta curios.
-Despre noi, despre ce simt eu pentru tine. spuse ea.
-Si ce simti tu? spuse acesta.
-Nu stiu.
-Nu sti?
-E un sentiment de placere amestecat cu alt sentiment care nu stiu ce e.
Dupa ce a spus acest lucru, fata a tacut, si si-a intreptat privirea spre podea. Baiatul auzind aceste lucruri a luat-o in brate, o strngea tare la pieptul lui ca sa o simta. Cand fata a simtit ca a imbratisat-o, inima i s-a umplut de bucurie, ea i-a raspuns la imbratisare. Baiatul a lut-o pe fata de barbie si a sarutat-o, fata i-a raspus la sarut. Brunetul a trntit-o pe pas punandu-se peste ea,
-Nu! Te rog, nu vreau acum.
-Cum zici tu. ii raspunse acesta. Sti si eu te plac, si te voi astepta pana cand vrei vrea. Pana atunci suntem prieteni sau ceva mai mult?
-Ce zici sa incercam sa fim ceva mai mult?
Cand a auzit ce a spus fata a luat-o in brate cuprinzandu-I buzele intr-un sarut plin de pasione combinata cu dragoste.
Norii se adunau pe cer, picaturi mari de ploaie cadeau, fulgerele urmau unul dupa altul, tunetele erau asurzitoare. Pe atunci oricarui persoane i-ar fi frica sa stea singura. Molly si temea, a iesit din camera ei si s-a indreptat spre camera lui Kate dar ea dormea si nu a vrut sa o deranjeze. A mers spre camera lui Jack, a batut incet, a crezut ca baiatul nu a auzit-o asa ca aplecat, usa se deschise incet. Brunetul a iesit si a vazut-o pe Molly.
-Molly! o striga in soapta.
Fata s-a intors, intr-o clipita si a mers langa el. Baiatul i-a facut semn sa o urmeze, in camera.
-Pentru ce ai batut la usa? o intreba acesta in timp ce o lua in brate si o saruta pe gat.
-Cum e furtuna afara nu puteam sa dorm, am fost la Kate dar ea doarme si nu am vrut sa o deranjez, asa ca am venit la tine.
-Hai in pat. o indemna acesta.
Molly a aprobat din cap si s-a indreptat spre pat, baiatul o tinea in brate. Blondina se simte protejata in bratele lui asa ca au adormit repede.
Soarele a rasarit voios pe patura ce albastra, Molly si Jack s-au trezit devreme, erau in sufragerie, mancau niste sandwichuri si se uitau la TV. Aya si-a facut aprita si ea, le ura buna dimineata. Merse la bucatarie si a venit in sufragerie si ea cu o ceasca de cafea. Aya a observat apropierea dintre cei doi.
-Dar cu voi ce e?
Amandoi se uitara unul la altul, in ochi lor se citea confuzia.
-Ce sa fie cu noi? intreba Molly.
-De ce sunteti asa de apropiati? completa satena.
-Aaa, la asta te referiai?
-Pai noi suntem impreuna. raspunsera amandoi in cor.
-Cum ca sunteti impreuna? intreba o voce care vedea de pe scari.
-Kate ...
-Molly .. si mie nu imi zici nimic? intreba Kate prefacandu-se suparata. Ma bucur ca sunteti impreuna. le adauga fata.
-Da? intreba Molly confuza.
Fata aproba, zambi si merse si a in bucatarie, isi la o salata de fructe sia inceput sa ii puna tot felul de intermari cuplului nostru. In acel moment s-a auzit soneria ...
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#10
Chapter 9

Servitoarea s-a dus sa deschida, sa vada cine e, la us ao astepta un domn care i-a inmanat un plic care era directionat Ayei. Servitoarea ii inmana plicul si se retrase. Aya il deschise, in el era o foaiae care continea un mesaj : �ESti sigura ca firma ta este ceea ce pare? Misaki Ayame. Satena era alba ca varul, dup ace a citit mesajul. Din greseala a scapat biletul si Molly l-a luat si l-a citit.
-Ayame, ce este acest bilet? intreba fata.
-Nu stiu, raspunse aceasta. Nu stiu.
Toti taceau, in camera era o liniste mortala, nimeni nu indraznea sa vorbeasca. Hiro a coborat vessel pe scari si a inceput sa strige:
-Buna dimineata!! Ce-icu linistea asta? intreba el confuz in timp ce o lua in brate pe Kate. Cand fata a simtit stransoarea puternica, simtea ca ii se inmuiau picioarele, si rosise toata. Hiro nici nu a apucat sa se bucure, caci primise o palma zdravana peste fata.
-Asta se te inveti minta sa nu te mai iesi de prietena mea!
-Pticanie ce esti am sa te ...
Nici nu a apucat sa termine ce avea de zis pentru ca Aya a intervenit.
-Nu ai sa ii fac nimic, plus ca o sa plecam inapoi in Tokyo.
-Dar de ce? intrebara toti in cor.
-Nu mai putem sta aici suntem in pericol. le spuse rece satena.
-In pericol? au spus toti uimiti.
-Da, sa va faceti bagajele deoarece plecam azi.
Toti s-au resemnat cu gandul ca o sa plece, Molly era trista deoarece credea ca nu o sa-l mai vada oe Jack.
Spre camera Ayei se indrepta tanara Kate, a ciocanit la usa si apoi a intrat.
-Dra. Ayame, ma scuzati dara va deranje dar eu si Jack nu avem unde sa stam daca mergem in Tokyo pentru ca parintii nostri sunt in Europa.
-Inteleg, puteti sta cu Molly in apartamentul care o sa il cumpar pentru ea. Sunt sigura ca se va bucura plus ca e aproape de scoala. O sa le zic parintilor tai sa stati cu Molly pe perioada scoli.
-Multumin, dra Ayame.
-Nu ai pentru ce.
Kate iesi bucuroase pe usa si se indrepta spre camera, prietenei sale. Sa ii dea vestea.
-Molly, am o veste.
-Da, ce e?
-O sa stam cu tine pe perioada vacantei si pe perioada scolii.
-Da?
Fata aproba si pleca spre usa spunandu-i blondinei ca merge sa il anunte pe fratele ei. Molly era bucuroasa ca prietena ei ramanea la ea, dar si mai bucuroasa era ca o sa stea cu Jack.
Pe holurile gigantice ale casei, Kate mergea spre camera fratelui sau. Intra in camera si nu l-a vazut, a inceput sa-l strige. Dar nu a raspuns, l-a sunat pe telefon dar ii era inchis. Atunci, speriata, a mers la Molly in camera.
-Molly fratele meu a disparut! ii zise fata sperita.
-Nu a disparut e prin curte se holbeaza la masina Ayei. chicoti fata.
-Dar telefonul lui e inchis. continua cealalta blondina.
-E la mine, sa descarcat. Hai sa mergem in curte si ai sa vezi ca e acolo.
Cele doua prietene, s-au indreptat spre curte, soarele puternic lea luminat, frunzele dansatoare mergea intr-un pas cu ele. Vantul le sufla parul, in timp ce le ridica fustele. Cand au vazut ca li se ridica fustele au inceput sa strige, dar dupa aceea au inceput sa rada. Speriata Aya a iesit in curte.
-Ce s-a intamplat? Intreba aceasta speriata.
-Vantul ne-a ridicat fustele. Ii raspunse Molly continuand sa rada.
Aya le privea cam ciudat, dar nu avea ce sa faca, adolescentii, adolescenti raman. Jack se indrepta spre ele, cum l-a zarit pe fratele ei Kate i-a sarit in brate spunendu-i cat de tare s-a speriat, baiatul o privea continu si nu isi dadea seama despre ce este vorba.
Spre apus bagajele erau facute, Molly vorbea cu Kate si celelalte fete, Jack tacea si se uita la ele, hiro se certa cu Aya chiar daca ea nu se certa cu el. Limuzinele au ajuns, Molly mergea cu Kate si Jack, Aya cu Hiro, si celelalte fete singure in limuzinele lor. Ajunse in oras s-au urcat in avionul Ayei, calatora care a durat 30 de ore, a fost obositoare. Copii s-au coborat din avion, fetele erau asteptate de patintii lor. Kate si fratele ei au mers la Aya acasa, pana e gata apartamentul de mobilat.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
















Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)