23-04-2013, 09:55 PM
(Ultima modificare: 23-04-2013, 10:04 PM {2} de yaoi maniac.)
Pentru inceput as dori sa te sfatuiesc... posteaza 2-3 desene intr-un post. Cum crezi ca le va fi oamenilor sa deschida fiecare poza si apoi cand doresc sa comenteze, nici sa nu realizezi despre care vorbeste? e intrebare retorica
Poti sa le pui si un anumite nume (EX: Image 1, 2, 3 [...]) ca fie mai usor.
O sa comentez si cateva lucrari dupa ce o sa mi se incarce macar vreuna.
/edit Ti-am pus eu "format"-ul, gandindu-ma ca nu stii, dar nenea Zup imi punea o directionare directa oricat space i-as fi pus intre [url].
Iti trimit acum un PM si sper sa te lamuresc, dar am sa te rog ca atunci cand raspunzi, sa postezi si ceva, ca sa nu fie OFF-topic (poti sa primesti si warn din aceasta cauza).
Poti sa le pui si un anumite nume (EX: Image 1, 2, 3 [...]) ca fie mai usor.
O sa comentez si cateva lucrari dupa ce o sa mi se incarce macar vreuna.
/edit Ti-am pus eu "format"-ul, gandindu-ma ca nu stii, dar nenea Zup imi punea o directionare directa oricat space i-as fi pus intre [url].
Iti trimit acum un PM si sper sa te lamuresc, dar am sa te rog ca atunci cand raspunzi, sa postezi si ceva, ca sa nu fie OFF-topic (poti sa primesti si warn din aceasta cauza).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2