Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cheia dragostei[inspirat din Gravitation]

XI.Alegerea perfecta

Eiri ii conduse pana in interiorul vilei.Parea ca stie bine locuinta,caci ii duse cu usurinta direct in living,fara a se incurca in camerele de la parter.Trupa intra in incapere,fiind asteptata de Yuri,care statea pe canapea,servind dintr-un pahar cu vin.Cand ii vazu,se ridica bucuros,indreptandu-se spre Eiri:
-Ma bucur sa te vad!A trecut ceva timp.spuse Yuri.
-Da asa este.Vad ca nu te-ai schimbat deloc.
Yuri zambi,suvitele brunete cazandu-i pe fata.Avea ochii verzi,acestia fiind pusi in evidenta de negrul parului si de pielea lui alba.
-Nici tu nu te-ai schimbat.
Apoi,privi inspre restul trupei.Pastrandu-si zambetul binevoitor,dadu mana cu baietii,o saluta galant pe Karina,dar se opri ganditor in fata rozaliei.Aceasta il privi mirata si spuse:
-S-a intamplat ceva?
-Nu…doar ca dupa cate mi-a povestit prietenul meu despre tine,am asteptat de ceva timp sa o cunosc pe solista trupei si pot sa spun ca esti foarte draguta si interesanta.Eiri a ales bine.
Zoey zambi,intalnind privirea blanda a brunetului.Yuri ii conduse pe fiecare in camerele lor,toate fiind la etajul doi.
Rozalia statea in camera opusa celei a blondului si langa cea a Karinei.Intra sfioasa inauntru,ramanand surprinsa de aspectul incaperii.Patul era urias,de un rosu inedit.Langa,se aflau doua noptiere,viz-a-vi o comoda cu un televizor,iar intr-un colt un birou.La balcon perdelele erau albe,aproape transparente.
Fata isi aduse bagajele in dress-ing si se arunca pe pat.Desi,mersese cu masina,picioarele o dureau,cel mai probabil de la dans.Isi simtea pleoapele grele si cu greu,isi retinu un cascat.Se intinse ca o pisica si incerca sa se tarasca spre baie.
Cu miscari lente isi dadu hainele jos si intra in cada plina cu spuma.Balonasele multi colore zburau vesele,asezandu-se pe nasul fetei.
Aceasta incepu sa se mai trezeasca,relaxandu-se.Ii placea in casa asta,dar avea aceasi senzatie de loc strain.Incepea sa-i fie iarasi dor de casa.
Hotarata sa nu se lase prada sentimentelor de tristete,se ridica,invelindu-se cu un prosop moale.Fugi desculta in camera,scotandu-si din geanta camasuta roz de noapte si aruncandu-si pe pat halatul roz,din voal,care era aproape transparent.
Se intinse,butonand plictisita si schimband canalele la televizor.Gasi un film bun,asa ca-l urmari cu placere.La un moment dat,la usa batu Karina,care fara sa mai astepte raspuns,intra.Se aseza vesela pe pat si spuse:
-Peste cinsprezece minute se serveste cina.Ar fi cazul sa te pregatesti sa cobori.
Fara a mai astepta raspuns,sari de pe pat,fugind spre usa si trantind-o cu putere.Zoey privi in urma ei dezorientata.Ofta usor,zambind si se se imbraca cu o rochie mov,scurta,din voal,care se lega la gat.In picoare lua niste sandale argintii,iar in urechi isi puse o pereche de cercei de aceasi culoare.Parul si-l lasa desprins.
Fericita,tranti usa,coborand pe scari,in living.Ceilalti erau deja la masa,vorbind bucurosi.Cand o vazura,baietii,se oprira brusc,in mijlocul discutiilor,ramanand cu gura cascata.
Zoey se aseza pe scaun putin stinghenita,iar Karina spuse hotarata,vrand sa-si ajute prietena si sa sparga linistea:
-Ce?N-ati mai vazut fata?
Toti se redresara incetul cu incetul,continuandu-si frazele.Zoey ii multumi din priviri blondei.
Masa fu copioasa si destul de usoara.Rozalia se multumi cu o salata si niste cartofi,iar ca desert,inghetata cu fructe de padure.
Dupa ce terminara de mancat,Karina si rozalia se dusera pe o canapea,discutand fericita.Eiri si Yuri se retrasera pe o alta canapea,semnand niste foi si discutand afaceri.Akira si Hiro radeau de diferite lucruri,prostindu-se.Se pare ca acum se intelegeau bine.
Dupa ce terminasera de semnat actele,cei doi prieteni incepura sa vorbeasca:
-Se pare ca ai ales bine.spuse Yuri aratand spre rozalie
Eiri o privi,zambind cand aceasta radea de baieti.
-Da….Ai drepatate.
-Spune-mi sincer,simti ceva pentru ea?
Blondul isi lasa capul pe canapea,suvitele aurii alunecandu-i pe fata.O privea mai bland ca niciodata si totusi,raspunsul lui fu unul evaziv:
-Nu stiu nici eu.
-Pai ar cam trebui sa aflii.
Eiri vru sa ii raspunda,dar fura intrerupti de rozalie,care se apropiase vesela.Cu o voce cristalina spuse:
-Ma scuzati,dar eu am retrag.Mor de somn.Maine la cat avem avionul?
-La 9:00 dimineata.Apropo,vine si Yuri la concert.
-Serios?intreba rozalia evident bucuroasa
-Da.Am hotarat ca putina distractie nu-mi strica.Plus ca vreau sa imi sustin prietenul.
-Ma bucur.Acum,ma scuzati.Noapte buna!
Zoey iesi pe usa,urcand in graba scarile.Incepu sa caste cu pofta,aruncandu-se pe pat.Ar fi dormit imbracata asa,dar ii era mila de rochie.
Se schimba rapid in rochita de noapte,bagandu-se in pat.Deja era ora 22:30.Grabita,seta alarma al ora 8:00 si se intoarse pe o parte.Stranse perina in brate si se inveli cu patura,adormind instantaneu.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cheia dragostei - de ~angelino~ - 15-01-2009, 10:15 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 18-01-2009, 02:13 PM
RE: Cheia dragostei - de Flash - 18-01-2009, 02:15 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 24-01-2009, 09:55 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 31-01-2009, 01:26 PM
RE: Cheia dragostei - de Ely-chin - 31-01-2009, 04:58 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 07-02-2009, 12:08 AM
RE: Cheia dragostei - de Kazuki - 13-02-2009, 07:29 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 15-02-2009, 08:12 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 21-02-2009, 06:29 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 08-03-2009, 03:50 PM
RE: Cheia dragostei - de TrieuTriTrinh - 09-03-2009, 11:52 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 04-04-2009, 02:27 PM
RE: Cheia dragostei - de Obsession. - 05-04-2009, 06:21 PM
RE: Cheia dragostei - de Monica Wksv - 05-04-2009, 07:12 PM
RE: Cheia dragostei - de Elusive wolf - 05-04-2009, 07:35 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 11-04-2009, 09:13 PM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 24-05-2009, 12:05 AM
RE: Cheia dragostei - de sakura_alexutza - 27-05-2009, 11:43 PM
RE: Cheia dragostei - de SoUl EaTeR - 22-06-2009, 04:27 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 08-07-2009, 11:42 AM
RE: Cheia dragostei - de Zyspar - 10-07-2009, 10:20 AM
RE: Cheia dragostei - de starnight - 13-07-2009, 11:10 AM
RE: Cheia dragostei - de SoUl EaTeR - 13-07-2009, 12:48 PM
RE: Cheia dragostei - de Alisia-chan* - 13-07-2009, 01:35 PM
RE: Cheia dragostei - de Zyspar - 13-07-2009, 01:39 PM
RE: Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] - de Vampire`Illusion - 21-07-2009, 09:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.364 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Tristete sau fericire(inspirat din naruto) :XDark~Sakura~Angel:* 43 33.845 12-07-2009, 10:47 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Gravitation-fik Flash 7 7.124 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 6.210 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 9.047 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)