Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chaos Head

#1
Un baiat pe nume Takumi Nishijou care nu mai face contactul cu realitatea, fiind complet obsedat de anime-uri si manga, intalneste un criminal in serie( sau cel putin asa credeam la inceput). El este singurul care poate salva lumea de la distrugerea totala, si de asemenea cel care a creat formula distrugerii universului. Intalneste sase fete, care au trecut prin intamplari stranii, familiile fiindu-le ucise, ele devenind cobai pentru experimente, trecand printr-o tortura psihica inimaginabila. Aceste fete pozeda niste sabii numite: "D-Swords". Takumi trece prin aceeasi tortura psihica ca ele, pentru a reusi sa creeze sabia. Totul pentru a impiedica raul sa dezlantuie haosul.
cam atat am avut de spus despre acest anime22...
voi ce parere aveti de el?
si acum cateva poze:
Takumi Nishijou: http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...shijou.png
Rimi Sakihata: http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...kihata.png
Ayase Kishimoto: http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...imoto4.png
Kozue Orihara : http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...rihara.png
Nanami Nishijou(falsa sora a lui Takumi): http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...hijou1.png
Sena Aoi: http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...naAoi1.png
Yua Kusunoki: http://i435.photobucket.com/albums/qq79/...sunoki.png





#2
Hehe, uite ce mi-au vazut ochii...
Am inceput si eu de curand sa urmaresc anime-ul si sincer, pana in momentul de fata mi-a lasat o impresie cat se poate de placuta. Ahh, cei drept nu l-am terminat ... dar abia astept sa se descarce tot.
Takumi e destul de dragut, I mean, imi place caracterul sau de fi, si cu atatea fete prin preajma lui...
Oricum, anime-ul mi se pare la fel de intersant asemenea manga-ului, deci, merita un 10 de la mineSmile
" I see humans but no humanity "

#3
M-a cam lasat rece. Nu e un anime care sa fie "digerat" foarte usor. Ma uit foarte greu la el si atunci cand termin un episod mi se pare ca m-am uitat la 3. Poate pentru ca nu e chiar pe gustul meu. Povestea e destul de incalcita si te tine prea mult in suspans. Cand am ajuns la mijloc chiar ma intrebam daca mai are povestea asta vreun sens, pentru ca era deja prea incalcita. Nu am ajuns inca la final dar pot sa spun ca nu e cel mai bun anime din lume. Grafica e buna, si coloana sonora nu lasa de dorit. Totusi, povestea e idioata si personajele nu sunt foarte originale.

Nu cred ca finalul va fi unul foarte stralucit. Astept sa vad.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#4
In unele parti mi s-a parut placut, in altele de-a dreptul ciudat. Pe parcurs chiar m-a surprins putin dar nu stiu, au facut povestea vraiste ca n-am mai inteles nimic pe la final. Sincer m-am uitat la el ca eram in cautare de anime'uri thriller si mi s-a parut interesant titlul. Ceva ce nu mi-a placut si mai nou mi se pare foarte enervant e ca a fost ceva de genul cu un baiat cu paru negru/albastru inchis de obicei care e un ratat, incep sa roiasca tot felul de fete hot cu caractere diferite dar lui doar de una ii place cel mai mult, dar inca le tine in suspans pe celalalte si chestii din astea.
[Imagine: 6sc1l3.jpg]
For every 99 times, you looked me in the eye,
swore you weren't lying and I was so blind..




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)