19-11-2011, 10:12 PM
Daniela, vorbeam de alti mucosi. Si eu am recunoscut ca beki se exprima bine, si nu m-ar deranja din contra as aprecia sa intre in grup. Dar cand se zice ca " doar criticii dau comentarii estetice" pai se respecta, nu se pun la spate, sa nu zic altfel. ^^ Grupul e liber si nu inteleg de ce s-a mai facut, daca nu se respecta nimic din el. E un grup liber si cei cu o exprimare frumoasa de ce nu intra, nu stiu.
Cu fata nu am nimic. si situ ca are ori 14 ori 15.
M-ai inteles gresit, din cate se observa .
edit:
Stiu si mai precis sunt sigura ca acest grup s-a facut in scopul pe care l-a zis addeh si cum a zis snow. Daca vrea sa comenteze mai mult decat s-a impus, sa vina aici sa faca o cerere de inscriere. Nu mi se pare foarte complicat. Nu sunt nici eu in masura nici restul de critici sa o bagam in grup. Aly[maybe]/Anika/Den/Nya . Noi o acceptam. ^^
Cu fata nu am nimic. si situ ca are ori 14 ori 15.
M-ai inteles gresit, din cate se observa .
edit:
Stiu si mai precis sunt sigura ca acest grup s-a facut in scopul pe care l-a zis addeh si cum a zis snow. Daca vrea sa comenteze mai mult decat s-a impus, sa vina aici sa faca o cerere de inscriere. Nu mi se pare foarte complicat. Nu sunt nici eu in masura nici restul de critici sa o bagam in grup. Aly[maybe]/Anika/Den/Nya . Noi o acceptam. ^^